تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 472 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

من هم که ماشینم را تحویل گرفتم، اون بنده خدایی که تحویلم داد و یه سری توضیخات میداد، گفت بهتره که توی 2000 کیلومتر این روغنی که داخلش هست را عوض کنی و توی مراحل بعدی بیای که روی کارت طلایی برات روغن عوض کنن.

یه جورایی منظورش این بود که شاید توی این روغنی که الان برات ریختن چیزی باشه. ناخالصی و ...
    اتفاقا یکی از آشناها که ماشینش را تو 5000 برده بود تا روغنش را عوض کنن تو خود نمایندگی گفتن که نمیخواد و تا 10هزار تا نیازی نیست که عوضش کنید و عوضش نکردن.

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

من هم که ماشینم را تحویل گرفتم، اون بنده خدایی که تحویلم داد و یه سری توضیخات میداد، گفت بهتره که توی 2000 کیلومتر این روغنی که داخلش هست را عوض کنی و توی مراحل بعدی بیای که روی کارت طلایی برات روغن عوض کنن.

یه جورایی منظورش این بود که شاید توی این روغنی که الان برات ریختن چیزی باشه. ناخالصی و ...
    تعویض روغن بستگی به خودتون داره
    اما لازم نیست البته سمند lx موتور پژویی روغن کم میکنه
    سری های جدید هر 2000 کیلومتر حدود 0.7 تا 0.8 لیتر

دوستان مصرف سمند LX بنزینی در شهر شهر هست (بدترین و بیشترین حالت)
    سمند lx موتور xu7 در بهترین حالت صدی 10 و در بدترین حالت و کولر صدی 13 و 14

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من سمند ef7 پایه گاز سوز گرفتم مدل 88. یعنی میشه ماشین 5 سال. ماشین را پیش 5 تا مکانیک و خود ایران خودرو بردم که چکاب کامل بکنن. و گفتن هیچ مشکلی نداره و موتور ماشین تو این مدت یه بار هم
    تعمیر نشده.
    شتاب این ماشین فوق العاده بالاست(گاز و بنزین هم فرقی نمیکنه).
    امکاناتی که موتور این ماشین داره خودروهای همردش ندارن.
    از جمله :

توربو شارژ
    خنک کننده روغن
    تسمه سفت کن اتومات
    زمان بندی متغیر سوپاپ ها
    بسیار کم صدا
    و از همه مهمتر پایه گاز سوز (نه اینکه موتور بنزینی را بیارن با گاز باسماتری کنن) هست.

و حدود یه ماه و نیم هم که دسمته واقعا فوق العاده بوده و فکر هم نمیکنم به زودی ها بخوام عوض کنم ماشینو.

البته من از خود ایران خودرو که پرسیدم گفتن مدل های 87 و 88 طراحی آلمان هست و گفت تا حالا نشده یه بار مدل 87 و 88 بیارن برای تعمیر موتور.از 88 یا 89 به بعد میگفت ایران خودش
    دیگه میزنه و خرابی موتور خیلی زیاده.

تفاوت مدل های 87و 88 - تصویر اول - با مدل های بالا - تصویر دوم - هم تو تصاویر زیر معلومه :

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

من سمند ef7 پایه گاز سوز گرفتم مدل 88. یعنی میشه ماشین 5 سال. ماشین را پیش 5 تا مکانیک و خود ایران خودرو بردم که چکاب کامل بکنن. و گفتن هیچ مشکلی نداره و موتور ماشین تو این مدت یه بار هم
    تعمیر نشده.
    شتاب این ماشین فوق العاده بالاست(گاز و بنزین هم فرقی نمیکنه).
    امکاناتی که موتور این ماشین داره خودروهای همردش ندارن.
    از جمله :

توربو شارژ
    خنک کننده روغن
    تسمه سفت کن اتومات
    زمان بندی متغیر سوپاپ ها
    بسیار کم صدا
    و از همه مهمتر پایه گاز سوز (نه اینکه موتور بنزینی را بیارن با گاز باسماتری کنن) هست.

و حدود یه ماه و نیم هم که دسمته واقعا فوق العاده بوده و فکر هم نمیکنم به زودی ها بخوام عوض کنم ماشینو.

البته من از خود ایران خودرو که پرسیدم گفتن مدل های 87 و 88 طراحی آلمان هست و گفت تا حالا نشده یه بار مدل 87 و 88 بیارن برای تعمیر موتور.از 88 یا 89 به بعد میگفت ایران خودش
    دیگه میزنه و خرابی موتور خیلی زیاده.

تفاوت مدل های 87و 88 - تصویر اول - با مدل های بالا - تصویر دوم - هم تو تصاویر زیر معلومه :

میگم کاری ندارم ، ولی میشه شما یک لطفی کنی و اولا کمپرسور توربو شارژر به همراه اینتر کولر را در این شات ها به من نشون بدی؟
    راستی ضمنا رادیاتور روغن را هم به من و سایر دوستان نشون بدین ممنون میشم
    به نظرم شما اولین تجربه را داری با یک موتور با تکنولوژی متغیر سوپاپ تجربه می کنی که یکم برات تازگی داره چون شتاب سمند ef7 از بدو تولید تا کنون به واسطه گیربکس ناهماهنگش جالب نیست
    تنها تغییر ظاهری همون دریچه گاز هست که در ظاهر شما هم متوجه اون شدی
    ولی تغییرات باطنی مربوط میشه به جنس و کیفیت اویل ماژول ، واشر سرسیلندر ، کاسه نمد ها و واشر های بخش خای موتور و دیگه تغییری از بدو تولید نداشته

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من نه متخصص مکانیکم و نه اطلاعاتی در مورد این چیزایی که گفتین دارم. عین گفته های متخصص ایران خودرو را منعکس کردم اینجا تشخیص غلط و درستش را با شما عزیزان که سر در میارید.
    ولی چیزی که من ازش سر در میارم شتاب فوق العادشه که من به شخصه تو رانندگی با 206 تیپ دو ، سمند موتور پژو ، 405 و پژو پارس این شتابو به هیچ عنوان ندیدم.
    بله شتابش از اپتیما و کادنزا کمتره.

تفاوت هایی هم که تو اون دوتا عکس مد نظر منه جنس قطعات استفاده شدست که یه بچه 10 ساله هم میتونه بفهمه چند چنده. تفاوت داخلی هم که خودتون عرض کردید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تعویض روغن بستگی به خودتون داره
    اما لازم نیست البته سمند lx موتور پژویی روغن کم میکنه
    سری های جدید هر 2000 کیلومتر حدود 0.7 تا 0.8 لیتر

سمند lx موتور xu7 در بهترین حالت صدی 10 و در بدترین حالت و کولر صدی 13 و 14
    و سمند EF7 چی؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من نه متخصص مکانیکم و نه اطلاعاتی در مورد این چیزایی که گفتین دارم. عین گفته های متخصص ایران خودرو را منعکس کردم اینجا تشخیص غلط و درستش را با شما عزیزان که سر در میارید.
    ولی چیزی که من ازش سر در میارم شتاب فوق العادشه که من به شخصه تو رانندگی با 206 تیپ دو ، سمند موتور پژو ، 405 و پژو پارس این شتابو به هیچ عنوان ندیدم.
    بله شتابش از اپتیما و کادنزا کمتره.

تفاوت هایی هم که تو اون دوتا عکس مد نظر منه جنس قطعات استفاده شدست که یه بچه 10 ساله هم میتونه بفهمه چند چنده. تفاوت داخلی هم که خودتون عرض کردید.
    سلام

یه سری توضیحات رو میدم:
    - در حال حاصضر Ef7 توربو شارژر نداره.از چند سال پیش قرار بود که مدل توربو اون هم با تغییرات جزئی تولید بشه ولی هنوز محقق نشده.و فعلا خبری ازش نیست.

- در بین خودرو های تولید داخل تنها ef7 خنک کن روغن داره.( همون رادیاتور آلومینیومی روی اویل ماژول ) علتش هم یکی دوگانه سوز بودن و علت دیگه اش هم استفاده از جت روغن زیر پیستون هستش که روغن رو به زیر پیستون پاشش میکنه تا هم پیستون روانکاری بشه و هم پیستون خنک بشه.مخصوصا تو حالت گاز دمای پیستون از حالت بنزین بالاتر هستش و به خاطر همین نیاز به خنک کن روغن داره.
    البته tu5 هم زیر پیستون جت روغن داره ولی بنا به دلایلی لازم ندیدن در اون موتور از خنک کن روغن استفاده کنن.

- تسمه سفت کن تایم و دینام اتومات هم چیز جدیدی نیست و دقیقا مشابه همین مکانیزم تو tu5 استفاده شده.

- اختلاف Ef7 مدل پایین با مدل بالا هم اصلا اون چیزی شما تو عکش گذاشتین نیست.
    کلیه ef7 های دوگانه و معدود Ef7 های بنزین سری اول ، منیفولد هوا فلزی دارن ( مثل عکس اول ) که ecu بوش 7.4.9 دارن.بدون سیستم مولتی پلکس
    اغلب ef7 های بنزین غیر از سری اول هم منیوفلد هوا پلاستکی دارن ( مثل عکس دوم ) که Ecu زیمنس یا کانتیننتال دارن.با سیستم مولتی پلکس

- ef7 به سفارش ایران خودرو توسط یک شرکت آلمانی طراحی شده.البته اون کمپانی فقط نقشه مکانیکی اجزا موتور رو به ایران خودرو داده و زحمت اصلی ساخت قطعات و مونتاژ و تست موتور رو خود ایران خودرو متقبل شده.پس اونقدر ها هم دست آلمانها تو این موتور دخیل نبوده.ولی در مجموع موتور خوب و کم اصطحلاکی هستش.به شرطی که قطعات مرغوب روش سوار بشه.

- cvvt هم سیستمی هستش که از سال 2000 به بعد رواج پیدا کرده و تو سال 2007 به بعد میشه گفت خیلی از موتور ها این سیستم رو دارن.

نظر شخصی من اینه که گیربکس ایران خودرو مشکلی نداره و ضرایب خیلی خوب طراحی شدن.البته به غیر از دنده 5 که یکم زیادی سنگینه.
    ef7 شتاب اولیه نسبتا ضعیف و شتاب ثانویه و کشش عالی داره.
    Last edited by bijandarbari; 16-05-2014 at 13:06.

8. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

و سمند EF7 چی؟
    ef7 هم با کولر خیلی مصرفش زیاد میشه. ( شاید تا 30 یا 40 درصد )
    ولی بدون کولر تو شهر 9 لیتر و جاده حدود 7 مصرف میکنه.
    مصرف کم ef7 نسبت به xu7 بیشتر خودش رو تو شهر نشون میده.تو جاده چون شتابگیری ندارین مصرف اختلاف آنچنانی نداره.

10. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سمند LX که موتورش XU7 هست، همون موتور پژویی هست؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سمند LX که موتورش XU7 هست، همون موتور پژویی هست؟
    بله . xu7 موتور پژویی است

مصرف بنزین چند بار در مسافرت تست گرفته شد توسط چند تا از دوستان
    جاده :6.5 تا 7
    شهری بدون کولر :9
    شهری با کولر : بهترین حالت 10 بدترین حالت 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •