تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 253 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مشکل اینه که تو قسمت تنظیمات اتصال چه جوری یه کانکشن WIFI ایجاد کنیم؟ کدام گزینه واسه این هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه HEGMATANEH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    هرکجا هستم باشم آسمان مال من است

پيش فرض

مشکل اینه که تو قسمت تنظیمات اتصال چه جوری یه کانکشن WIFI ایجاد کنیم؟ کدام گزینه واسه این هست؟
    شما دکمه سرچینگ را بزنید و تمام اکسس پوینتهایی که در اطراف باشه رو پیدا میکنه بعد روی اکسس پوینتی رو که می خواین تپ کنید اگه پسورد بخواد بزنید و واردش شوید و استفاده کنید
    به همین راحتی من خودم در دانشکدمون همینجوری کانکت می شم و ساعت ها دان می زنم فقط دانشگاهها یه اکانت هم میخواد که اگر خواستین باید در تنظیماتش بزنید(وای چقدر تایپ کردم)

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

سلام
    من تاحالا گوشی باسیتم عامل ویندوز نداشتم الان میخوام اینو بگیرم،چنتا سوال داشتم...
    برنامه و بازی برای این گوشیا پیدا میشه یا نه؟؟؟تو بخش تو همین p30 که سه چهارتا بیشتر نیست...
    کار کردن با این سیستم عامل راحته؟؟؟
    روش تم میشه ریخت؟؟؟
    ممنون

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام
    من تاحالا گوشی باسیتم عامل ویندوز نداشتم الان میخوام اینو بگیرم،چنتا سوال داشتم...
    برنامه و بازی برای این گوشیا پیدا میشه یا نه؟؟؟تو بخش تو همین p30 که سه چهارتا بیشتر نیست...
    روش تم میشه ریخت؟؟؟
    ممنون
    برنامه های خیلی زیادی براش هست
    بازی هم هست ولی 1 ویندوز موبایل برای گیم طراحی نشده و اکثر مخاطباش بخاطر برنامه جذبش شدن 2 کیفیتی مثل بازی های اندروید یا ios نداره
    به نظر من که راحته البته بستگی داره منظورت از راحتی چی باشه
    بله

5. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

سلام
    روش تم میشه ریخت؟؟؟
    ممنون
    شما کلا باید کار با پی پی سی جالب باشه واست (مث خود ما ها)واسه همین بشدت توصیه میکنم اگه تا ۱-۲ ماه دیگه امتحانی چیزی داری بیخیال شو و نخر بذار بعد امتحانت بخر چون حداقل ۱-۲ ماه مشغولت میکنه!!
    برنامه و اینا رو کلا برای پی پی سی من ترجیح میدم توی گوگل سرچ کنم و از سایتهای اجنبی بگیرم!!و خیالت راحت اونقدری هست که لیست نرم افزارهات پیمایشش ۱-۲ ساعتی طول بکشه
    آره اگه زیاد انگولکش نکنی
    آره ولی تم بیشتر برای وین ۶.۵.۳و۶.۵.۵ تاثیر داره و روی ۶.۵ بیشتر شل میریزن

**اگه اهل بازی و .. هستی یه آندروید بخر

7. این کاربر از KAKHMAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام یادمه یکی از بچه ها اینجا بازی doodle jump گذاشته بودم میخواستم بدونم مشکلی که من دارم شما ها هم دارین؟ من فقط میتونم یه بار بازی کنم و اگه خارج بشم بخوام دوباره بازی کنم وارد بازی میشه ولی تا میخوای بازی رو شروع کنی میاد بیرون تنها راهش هم هارد ریست کردنه نمیدونم مشکل از کجاست؟

راستی بازی آندرکاور رو هم همین شکلیه البته این دیگه فقط آرم EA میاد و خارج میشه

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

پيش فرض

سلام یادمه یکی از بچه ها اینجا بازی doodle jump گذاشته بودم میخواستم بدونم مشکلی که من دارم شما ها هم دارین؟ من فقط میتونم یه بار بازی کنم و اگه خارج بشم بخوام دوباره بازی کنم وارد بازی میشه ولی تا میخوای بازی رو شروع کنی میاد بیرون تنها راهش هم هارد ریست کردنه نمیدونم مشکل از کجاست؟

راستی بازی آندرکاور رو هم همین شکلیه البته این دیگه فقط آرم EA میاد و خارج میشه
    بله رو رام كوك درست جواب ميده!
    رو ارجينال مشكل داره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کوچه شرافت

پيش فرض گوشی چی بگیرم؟

سلام
    روش تم میشه ریخت؟؟؟
    ممنون

اگه مثل من اهل بازی کردن هستی اگر میخواهی ppc بگیری حتما گوشی با اندازه صفحه wvga چون اکثر بازی های زیبا مال این اندازه هستش

در کل بهت توصیه میکنم اگر میتونی هزینه کنی یه ایفون بگیر تا حس داشتن یه pda واقعی لمس کنی بازی هاش در حد کامپیوتره تاچش بی نظیره برنامه های کاربردیش هم از تمام گوشی ها ی دیگه بیشتره فقط تو ایران لعنتی خیلی گرونه حتی یه کارکرده سالم هم بگیری باز از خیلی گوشی های دیگه سره !!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

بله رو رام كوك درست جواب ميده!
    رو ارجينال مشكل داره!
    اتفاقا من الان رام کوک شده دارم ولی با اینم مشکل دارم!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه HEGMATANEH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    هرکجا هستم باشم آسمان مال من است

پيش فرض

اگه مثل من اهل بازی کردن هستی اگر میخواهی ppc بگیری حتما گوشی با اندازه صفحه wvga چون اکثر بازی های زیبا مال این اندازه هستش

در کل بهت توصیه میکنم اگر میتونی هزینه کنی یه ایفون بگیر تا حس داشتن یه pda واقعی لمس کنی بازی هاش در حد کامپیوتره تاچش بی نظیره برنامه های کاربردیش هم از تمام گوشی ها ی دیگه بیشتره فقط تو ایران لعنتی خیلی گرونه حتی یه کارکرده سالم هم بگیری باز از خیلی گوشی های دیگه سره !!!!
    سلام دوست عزیز
    اولا آیفون پی دی ای نیست
    به پاکت پی سی ها میگن
    دوما در ایران هیچکدوم از مدلهای آایفون خوب نیستن چون آیفون نت با سرعت بالا نیاز داره و تو ایران نیست
    الان تو ایران بهترین گوشی فقط ویو 1 هست که فوق العادست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •