قبلاً از بازی الیکا عبدالرزاقی اصلاً خوشم نمیومد (مخصوصاً تو باغ مظفر که از بازیش متنفر بودم) ولی انصافاً تو قهوه تلخ خیلی قشنگ بازی کرده.
قبلاً از بازی الیکا عبدالرزاقی اصلاً خوشم نمیومد (مخصوصاً تو باغ مظفر که از بازیش متنفر بودم) ولی انصافاً تو قهوه تلخ خیلی قشنگ بازی کرده.
آره به نظر منم الیکا عبدالرزاقی بهترین بازیگر زن قهوه تلخه...سحر جوزانی و فاطمه هاشمی هم بد نیستن...اما چون در کارای ایرانی به زنان حق اجرای نقش کمدی داده نمیشه، بقیه چیز خاصی نیستن.
به نظر من مجموعه 10 بهترین بود!
پدر سوخته ها عکس ما را روی دلار چاپ می کنید،
می خواهید نظمیه همایونی را به آمریکا وابسته جلوه دهید،
می دهیم پدر پدر پدر پدر، پدر سوخته تان را در بیاورند پدر سوخته!!!
![]()
![]()
Last edited by ahriman323; 04-12-2010 at 23:06.
آزادی عمل بازیگران زن این سریال خیلی هم بد نیست.نکنه میخواستی تو مراسم رزم چاقو هم شرکت کنند!؟!؟
سلام...الان سایت قهوه تلخ کجاست نتایج قرعه کشی رو کجا باید ببینیم؟؟
اون سایت قبلیشون که کلا فریز شده ..
ولی افتضاح تر از پخششون، پکینگشون هست. هر دفعه پکش یه شکلیه. یه دفعه سفیده، یه دفعه مشکی. یه دفعه بزرگه، یه دفعه کوچیک. یه دفعه جای دی وی دی سمت راسته یه دفعه سمت چپ. کارت قرعه کشی هم همینطور.
مثلاً اینا قرار کولکسیون بشه، خوب خیلی ضایع است هر کدوم یه شکلی باشه.
سایتش همون بود که دیگه از موقعی که شرکت پخش را عوض کردن دیگه بروز نشد!
هرکس برنده بشه باهاش تماس میگیرن!
دوره نهم قرعهكشي «قهوه تلخ» سهشنبه 9 آذر برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ما، از ميان 247/245/1 پيامك ارسال شده، شش نفر برنده، هر كدام يك دستگاه خودرو پرايد و 55 نفر برنده هر كدام به مبلغ 000/000/10 ريال به قيد قرعه انتخاب شدند.
همچنين نخستين قرعهكشي آپارتمان دو خوابه با وسايل كامل قهوه تلخ 30 آذر ماه جاري برگزار و در اين دوره يك دستگاه آپارتمان به يك نفر برنده تقديم ميشود.
اسامي برندگان خودرو از اين قرار است: مهدي خاكپور از يافتآباد تهران، محمدرضا عمراني از مهرشهر كرج، عليرضا زنگنه از شاهينشهر اصفهان، مژگان رحمانستايش از شيراز، اميرحسين بويراتي از بندر ديلم، زهرهسادات حسيني از خيابان آذري تهران.
با 55 برنده وجوه نقدي نيز جهت دريافت جوايز خود تماس گرفته شد.
منبع : مدیری نیوز
مگه پک 11 هم اومده .............یعنی این هفته هم 10 رو دادن بیرون هم 11......به نظر من مجموعه 11 بهترین بود!
پدر سوخته ها عکس ما را روی دلار چاپ می کنید،
می خواهید نظمیه همایونی را به آمریکا وابسته جلوه دهید،
!؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟
نه خیر اگر 10 و 11 با همم بود که مهران مدیری نمیومد تو 10 بگه مجموعه بعدی بعد از ایام محرم یعنی همون 10 روز محرم. منظورشون همون 10 بوده.
قرعه کشی خونه ها کیه اون مهمه؟
خیلی مسخره بود و بیشتر نشانه ی همون لوس بازی بود.احتمالا حالت لوسی و عشوه اینا داشت...به نظرم اصلا هم جالب و خنده دار نبود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)