تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 370 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

داره خودمونی میشه mrmbmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سری زد کجا و... این سری لپ تاپ سونی مخصوصا جدید گروناش(اسم دقیقش خاطرم نیست؛ که بگم) یه چیزیه واسه خودش از هر لحاظ تو تکنولوژی که بقیه برند ها اصلا طرفش نمیان که کل کل کنن! وزن کم و امکانات و کانفیگ خفن و کیفیت و استحکام... و البته قیمت زیاد؛ یه چیزیه واسه خودش
    بنده هم عرض کردم از لحاظ وزنی، در اینکه سونی نهایت دقت رو در تولید سری z خودش به کار برده و از لحاظ پرفورمانس هم بی رقیبه شکی نیست؛ اما غیر از سری سونی z من حتی در UV ها نیز لپ تاپی به این سبکی ندیده بودم، برای همین برای کسانی که نمیخوان بالای 2 تومان بابت لپ تاپ بدن و Ultra portable بودن دستگاه براشون مهمه، و از پروفورمانس پایین سری UV هم رنج میبرن، انتخاب ایده آلیست.

2. این کاربر از mrmbmh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام جدیدترین وکاربردی ترین لپ تاپ واسه کار حرفه ای با وی ری چیه؟مرسی

داره خودمونی میشه conjed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

میشه یکی از عزیزان بفرمایید به تفکیک در کارای مختلف مثل ویندوز و نرم افزار مهندسی مثلا matlab و کارای مولتی تسکینگ لپتاپای با بنچ مارک زیر چند درصد با هم تفاوت دارن؟

wPrime 1024==813با 895 چند درصد فرق دارن؟

Cinebench R10 Rendering Multi==6661با8870 چند درصد فرق دارن؟

Cinebench R10 Rendering Single===3017با3157 چند درصد فرق دارن؟

Whetstone===28514 با 32793 چند درصد فرق دارن؟

وcache 3مگ و 6مگ چند درصد تو کارای مختلف فرق دارن؟

خواهشا جواب بدین
    پیشاپیش تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

قیمتش از 2 تومن بالاترم بود اشکالی نداره اگه تفاوت قیمتش به مزیتش بیارزه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

14 لپ تاپ گیمینگ با طول عمر باتری

با درود
    می خواستم بدونم یک لپ تاپ خوب تو مایه های 1/5 میلیون -یه ذره کمتر یا بیشترش عیب نداره- که بشه تا حدودی باهاش بازی هم انجام داد اما مهمتر از

بازی برام عمر باتریشه چون تا جایی که من فهمیدم اکثر اونهایی که برای بازی طراحی شدن هم خیلی بزرگن هم عمر باتریشون کمه. پس یه تعادلی

میخوام بینشون برقرار باشه. سایر مشخصاتشم اگه تو این مایه ها باشه بهتره ولی اگه نشد هم عیبی نداره
    1-خیلی نمیخوام بزرگ باشه زیر 15 بهتره
    2-cpuچند هسته ای باشه
    3-کارت گرافیک nvidiaترجیحا باشه و حداقل 256 حافظه داشته باشه
    4-حداقل 320گیگابیت هارد 7200دور داشته باشه
    5-عمر باتریش 4 ساعت یا بیشتر باشه
    6-DDR3 رم 4 گیگابایت یا بیشتر
    مابقی چیزاش هم که خودتون استادید
    اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
    در ضمن بگم که من به همه سایتهای خارجی سر زدم مثل:
    lenovo, msi,sony,hp,asus,acer,dell
    ولی هر چی بیشتر گشتم بیشتر گیج شدم تا جایی که سر درد گرفتم لطفا کمکم کنید و از هر شرکتی یه نمونه تو یه رنج قیمت بیارید که من بتونم

مقایسشون بکنم من شهرستان هستم یه جوری کمک کنید که اومدم تهران بطونم راحت خریدمو بکنم
    در ضمن نمیخوام بعدا بفهمم یه مشکلی داره مثلا داغ میکنه یا زیاد سر و صدا داره
    ممنون

داره خودمونی میشه Blue Stars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید

آیا مدلF127FX/B ، صفحه تصویرش Full HD هستش؟

به قیمت 1770 می ارزه؟ این شرکت رایانه همراه که ارائه میده آیا گارانتیش معتبره و غیر از این شرکت جای دیگه ای هم ارائه میده؟
    و بین این مدل و F127 HG با در نظر گرفتن فاکتور قیمت کدام بهتره؟

با سپاس فراوان

داره خودمونی میشه goldlucky69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان ....
    biostar و mk_4th عزیز ممنون که جوابمو دادین ... اون لپ تاپ F127 FX که شما پیشنهاد دادین 2تا مورد داشت ... اولش اینکه هاردش 5400دوره و بعدیشم اینکه made in China هستش ... میدونم زیاد فرق نداره ولی خب دیگه ... حالا من دیگه تقریبا تصمیم به همون f12 gfx هستش ...
    فقط می خواستم بدونم می تونم blu rey رو حذف کنم و رم رو ارتقا بدم ؟؟؟ بعد اینکه قیمت یک هارد 256 SSD حدودا چقدره ؟؟؟ و در آخر اینکه آیا مدل F12 CFX هم وجود داره ؟؟ اگه هست کانفیگش رو لطفا بهم بگین ...

واقعا ممنونم که کمکم میکنید ... از همه دوستان خواهش می کنم زودتر جوابمو بدین آخه من مخصوص همین اومدم تهران و زیاد فرصت ندارم .... واقعاااااااااا متشکرم ...

داره خودمونی میشه mk_4th's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرمان - تهران

پيش فرض

سلام عزیزم؛ من خودم شدیدا اهل تحقیقم و قصد دارم f12gfx یا f12kfx بخرم و اگه بودجه ام نرسید f127fx یا f123fx بگیرم! پس اگه پولتون به جی اف ایکس یا کی اف ایکس که عین هم هستند میرسه؛ و خیلی خفن اهل بازی نیستید و مثل خودم فقط بازی های خاصی مثل جی تی ای و مافیا و شیفت مد نظرتون هست؛ بدون شک و دو دلی با خیال راحت بخرید! چون این 2 مدل به طور قطع از بهترین گزینه های موجود بازار از هر لحاظ که فکر کنید در رنج 1,900 و 2 میلیونن! این تحقیق برمیگرده به 2؛ 3 ماه و جست و جو در تمام سایت های معتبر ایرانی و خارجی... خیالت راحت؛ پیشاپیش مبارکه! راستی به نظر من بیخیال دست کاری لپ تاپت بشو فعلا؛ چون خودش عالیه. خواستی یکی 2 سال دیگه هاردشو بکن اس اس دی!

10. این کاربر از mk_4th بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mk_4th's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرمان - تهران

پيش فرض

دوست عزیز قبلی ؛ بله 127fx فول اچ دی هست و کانفیگ بسیار عالی نسبت به قیمتش داره؛ و اگه این تفاوت قیمت واستون مهمه به نظر من که همین رو بخرید؛ باید ببینید 2 گیگ رم و پد چرمی و بلو ری رایتر و ویندوز 7 التیمیت که 127hg اضافه تر داره واستون میارزه که حدود 300؛ 400 هزار تومن اضافه بدید یا خیر...

12. این کاربر از mk_4th بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه goldlucky69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام ..
    دوست عزیز mk_4th بازم ممنون بخاطر راهنماییت .. . دیگه تقریبا تصمیممو گرفتم قطعی ...
    فقط عزیز شما آخرین قیمتی که از f12 gfx داری چقدره ؟؟
    راستی این F12 CFX که گفتم قضیه اش چیه ؟ یکی دو جا دیدم ولی کانفیگش نمیدونم چیه دقیقا ... شما در جریان هستی ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •