مشکی
1650000
مشکی
1650000
من مشکی رو انتخاب کردم.
1650000:قیمت
مبارکه...
معایبش رو میتونید بگید چی هست از نظر شما؟
زاویه دید و کیفیت صفحه نمایشش چطور هست؟
چقدر باطری نگه میداره؟
1557 2.8kg بسته به کانفیگش 1150-1300
به نظرم سری cw2 و cw1 های سونی با 14 اینج و وزن 2.4 kG گزینه مناسب تری باشن
cw27fx با داشتن cpu cori5 2.9Gh و vGA:330M 4gig ram و blue ray R/RW با وزن 2.4 و رنگ های مختلف
بازم سبکتر سری s و SR با 13.3 اینج سبکترند 2KG
با مراجعه به این سایت میتونی مدل های بیشتری با قیمتشونو ببینی
به جای نقطه چین بزار {kaman-co}کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مقایسه کارت گرافیک ها میتونی به اینجا مراجعه کنیمشخصات نامگذاری کارت گرافیک های جدید ان ویدیا جطوره؟210 یا 250 مثلا بعد 310 .مثلا310 یعنی ضعیف تر از 250 هست؟
نگفتی Sony Dell HP؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو از کجا متوجه بشیم ، نکته خاصی داره؟موفق باشی و حتما موقع خرید دقت کن که باز شده یا دستکاری شده نباشه
Last edited by AMIRHJ; 01-04-2010 at 18:51.
زاویه دیدش نسبت به لپتاپایی که دیدم بهتره
کیفیت صفحه نمایشش هم عالیه خیالت جمع
حدود 3.5 تا 4 ساعت برای کارای سنگین و 5 تا 6 ساعت به صورت نرمال البته اینایی که گفتم کلی بود و مقدار شارژ بستگی کامل داره به کاری که میکنی...
تنها عیبی که من توش دیدم صدای زیاد فن در حالت full load مثلا موقع بازی کردن...
اینم بستگی به طرف داره اگه کسی به این نوع صداها حساس باشه ممکنه براش ازار دهنده بشه
ولی غیر این همه چیزش خوبه
موفق باشی![]()
اینو از کجا متوجه بشیم ، نکته خاصی داره؟[/QUOTE]
خوب موقعی که داری بسته رو از فروشنده میگیری به قسمت پلمپ بسته که چسبیده به در بسته دقت کن شل باز شده یا خشدار نباشه باید سالم و تمیز باشه خودت ببینی متوجه میشی داخل جعبه به هیچ وجح وقتی باز میکنی نباید خاکی یا کثیف باشه باید تمیز باشه وبه برگه گارانتی هم دقت کن تاریخ گذشته یا مخدوش نباشه تا اونجا که ممکنه سعی کن جعبه ای بگیری که سالم و ترو تمیز باشه و وقتی لپتاپ باز کردی دقت کن هیچ گونه خش یا اثر انگشتی روی بدنه یا صفحه lcd نباشه...
موفق باشی![]()
Last edited by kissyou; 01-04-2010 at 13:53.
قصد خرید یه لپ تاپ تا سقف 1500دارم بین دو مدل HP dv6 2170 و SONY F 11DGX/B کدوم بهتره،ضمنا میخوام بازی های روز رو هم خوب اجرا کنه اگه پیشنهاد بهتری دارید بگید
از همه دوستانی که بتونن بهم کمک کنن ممنون میشم.
فقط یک نکته که سری CW سه مگ کش هستند...
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
[
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
لوازم جانبی چی داره؟؟؟سی دی ویندوز داره؟؟؟
بنظر من سونی بهتره!
پردازنده Core i7 چهار هسته ای! عالیه!+ کیفیت بهتر + نمایشگر بهتر+...
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
[
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
لوازم جانبی چی داره؟؟؟سی دی ویندوز داره؟؟؟[/QUOTE]
منظورتو از لوازم جانبی متوجه نمیشم اگه منظورت وسایلی که داخل بسته هست خود لپتاپ دو نوع کابل برق شارژر 2 تا cd همراه که درایورها و یه سری utility توشه و manual دستگاه همراشه
اگه منظورت چیزی غیر از وسایل داخل بسته لپتاپ نه چیزی همراهش نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)