سلام
HD2 ساخت تایوان توی بازار گیر میاد؟ من زیاد گشتم ولی پیدا نکردم. همه ساخت چین هستند.
اگر کسی اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه.
سلام
HD2 ساخت تایوان توی بازار گیر میاد؟ من زیاد گشتم ولی پیدا نکردم. همه ساخت چین هستند.
اگر کسی اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه.
بعله میشه نصب کرد. دقیقا هم خود اندروید هستش و "تقریبا" تمام برنامه های اندروید رو ساپورت میکنه.
تا جایی که من شنیدم که میشه. حتی توی xda developers که منبع اصلی همه ی بلاهایی هستش که سر گوشی های ویندوز موبایل و اندروید میاد هم شنیدم که دارن روش کار میکنن که 720p برای hd2 بسازن
میدونین که خود htc نتونست برای nexus فیلمبرداری hd بسازه، و اولین بار توی xda براش طراحی کردن. کلا xda زیادی کارش خفنه !
نیازی به ریختن رام میری نیست. حتی یک رام هم اومده که کلا توی ویندوز به قول دوستان کچله (!) ( به این شدت که حتی دوربینش هم توی ویندوز کار نمیکنه) ولی خوب، فضای خیلی زیادی رو برای اندروید باز میذاره. (چند صفحه ی پیش لینکش رو هم گذاشته بودم)
چیزی که لازم داره اینه که رادیو گوشی باید بالای 2.10 باشه. 2.10، یا 2.12
و توی یک سری از تست ها از بیشتر گوشی های موجود اندروید سر تره، ولی خوب، باگ های خودش رو هم داره. البته هنوز این کار تکمیل نشده ولی سرعت پیشرفتشون خیلی خوبه.
پ.ن. : با تشکر از دوستانی که توی موبایلستان هستن و میشه گفت این اطلاعات رو با اونها یاد گرفتم.
من هم دچار همین مشکل هستم! دو هفته است میخوام بخرم ولی پیدا نکردم...راستی مگه با گارانتی یاس تو بازار کم پیدا میشه؟همش کامتل پیدا کردم.
خوب حالا فرق ساخت چین و تایوان چیه ؟؟؟؟؟؟ یک کلمه : هیچی
به من که بگن 2 هزار تومان بیشتر بده تا اسم کشور سازندش تایوان بشه نمیدم .. چه برسه به این اختلاف قیمت کاذبی که ایرانی ها روش گذاشتن..................(البته قیمت تمام شده در چین خود به خود کمتر در میاد)
حرف شما کاملاً درسته و من قبول دارم.ولی بعداً که بخوام بفروشمش چشم مردم به اسم چین بیوفته بامبول درمیارن![]()
من نفهمیدم دلیل 150 تومن اختلاف قیمت بین گارانتی دار و بی گارانتی چیه اونم گارانتی یاس که به درد نمیخوره.اگه عالی هم باشه 150 نمیارزه.این گوشیها مشکلی دارن یاساخت چین هستن؟.قضیه اینهمه اختلاف چیه ممنون میشم شفاف بگین
دوست عزیز گارانتی یاس بسیار معتبره و هر کسی که به مشکل خورده ،گارانتی به کارش اومده.
جدیداً هم که گوشیها رو بیمه هم میکنن.شما فرض کن LCD گوشیت کاملاً سوخت،بعد بفرستی گارانتی،واست به طور کامل سیستم LCD رو تعویض میکنن،این به نظر شما ارزش نداره؟حاضری بدون گارانتی بگیری بعد دو برابر پول واسه تعمیر خرج کنی؟
خراب شدن گوشی هم یه چیز کاملاً محتمل هست.
به نظر شما توی سری htc گوشی میخوام که از هر لحاظ امکاناتش بیشتر از hd2 باشه چی هست؟؟؟
اگه گوشی ویندوز موبایل می خوای قویتر از این گوشی توی هیچ برندی پیدا نمیکنی . گشتم نبود نگرد نیست . تازه این گوشی با اندروید بهتر از گوشی های اندرویدی کار میکنه البته هنوز زیاد باگ داره .
من که چیزی بهتر از این فعلا پیدا نکردم
سلام.
ما هم سالی یه بار میایم یه چی می گیمو می ریم
تمام پستهای بالا تائید میشه .. در ضمن تایوان و چین فرقی نداره من الان چینیش تو دستمه .. قبل از اینکه بدونم چینیه هیچ فرقی با اون گوشی قبلیم که تایوانی بود حس نکردم.
آقا برید چینیشو بخرید هر چی شد من پولتونو می دم.
همه پستهای این صفحه رو هم تشکر زدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)