اگه کاردانی باشی بند 7 بهت نمیخوره ؟
اگه مشکلت فقط نظام وظیفه است یه تاپیک داره مخصوص این سوالات.اونجا مطرح کنی فکرکنم بهتر به نتیجه برسی.
فقط سن و مقطع تحصیلیتم اونجا بگو .
اگه کاردانی باشی بند 7 بهت نمیخوره ؟
اگه مشکلت فقط نظام وظیفه است یه تاپیک داره مخصوص این سوالات.اونجا مطرح کنی فکرکنم بهتر به نتیجه برسی.
فقط سن و مقطع تحصیلیتم اونجا بگو .
بچه ها عجله دارم تو رو خدا زود جواب بدید من از ثبت نام کارشناسی ناپیوسته علمی کابردی جا موندم و مهلت تا 11 آبان بود می تونم الان برم کارت اعتباری از سایت بخرم و ثبت نام کنم!
عزیزم چند روش برا ثبت نام هست؟! فقط یکی..... اونم سایت سنجشه.... هرجوری ثبت نام کنی اخرش به این سایت ختم میشه....بچه ها عجله دارم تو رو خدا زود جواب بدید من از ثبت نام کارشناسی ناپیوسته علمی کابردی جا موندم و مهلت تا 11 آبان بود می تونم الان برم کارت اعتباری از سایت بخرم و ثبت نام کنم!
برو سایت سنجش بخش علمی کاربردی.... اگر هنوز ثبت نام داره یعنی میتونی! اگر نداره که یعنی نمیتونی!
ریاضی، فیزیک، زبان، مبانی، ادبیات!می خواستم بدونم چه درسایی رو باید برای کنکورش بخونم؟
منظورت چیه من که دانشجوی کاردانی نیستم تازه میخوام بشم
شرایط فرق نمیکنه.... چه برا کارشناسی چه برا کاردانی یکیه و برابر.... اگر شرایط کارشناسی شاملتون نمیشه، احتمالا شرایط کاردانی هم شاملتون نمیشه!منظورت چیه من که دانشجوی کاردانی نیستم تازه میخوام بشم
اون دانشگاهو بله میدونم سخت میگیرن هم اساتیدش هم آموزش ولی تو بین آزادا جزء بهتریناس . رفت و آمدشم چون بچه شرق تهرانی آره خداییش بخوای هرروز بری بیای سخته . مخصوصا صبای زود تو زمستون باید یا خونه بگیری یا خوابگاه یا بری بیای .
البته بعد یه مدت عادت میکنی ولی آخریا دوباره خسته میشی عین آخر خدمت که دیگه نمیکشی. منم تجربشو داشتم.
اونجا تو انتخابام بود ولی چون انتخاب اولم نبود قبول نشدم و تهران علمی کاربردی قبول شدم .
ولی اگر قبول میشدم شاید میرفتم.
من الان دارم برنامهی کارشناسی رو میبینم، 2 تا ریاضی گذاشتن باز... خو من فنی از کجا نمره بگیرم؟؟؟واقعا بايد گل بگيرن اين سنجش رو با اين زمان اعلام نتايج و درب گروه اموزشي اونجا رو . شما فرض كن من ترم اول 3 تا درس رياضي داشتم ( ديفرانسيل - امار مهندسي - رياضي گسسته )
خدا شاهده ترم اول میافتادم به پای استاد که خانم بود میگفتم استاد 200 تومن شهریه دادم پول ندارم بیام و برم و ....!!! در حد یه گدا تا بهم 12 داد پااس شدم
بعد الان برا کنکور باید ریاضی و فیزیک امتحان بدم!!!! خدایی ستمه! به قول دوستمون گل بگیرن درش رو باید!!!
تو علمی کاربردی یه نفر نیست که حکم کار راه انداز رو داشته باشه؟! یه مسؤولی که آدم سوالی داره بره پیشش راهنمایی کنه
نخندید! مثلا تو پیام نور چنین کسی رو میشنوم میگن اینجا دکترفلانی کارراه اندازه! مشکلی پیش میاد میتونی ببینیش راهنمایی میکنه (پیام نور با اون وضعش چنین کسی رو داره! البته من خودم ندیدمش...)
نیست چنین کسی؟!
تو علمی کاربردی یه نفر نیست که حکم کار راه انداز رو داشته باشه؟! یه مسؤولی که آدم مشکلی داره بره پیشش راهنمایی کنه
نخدید! مثلا تو پیام نور چنین کسی رو میشنوم میگن اینجا دکترفلانی کارراه اندازه! مشکلی پیش میاد میتونی ببینیش راهنمایی میکنه (پیام نور با اون وضعش چنین کسی رو داره! البته من خودم ندیدمش...)
نیست چنین کسی؟! (چه در ساختمان اصلی چه در واحد آموزشی خودتون)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)