تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 354 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

برای نصب lcd protector برای اینکه حباب هوا ایجاد نشه:

مواد لازم:
    یک عدد گوشی سامسونگ استار
    یک عدد محافظ صفحه
    یک عدد کارت تلفن یا امثالهم
    صبر و حوصله به مقدار لازم

ابتدا بوسیله دستمالی که همراه محافظ صفحه خریدید. کاملا صفحه گوشی رو برق بندازید(روی میز این کار رو بکنید تا پرز نره روی گوشی).بعد با احتیاط کمی از محافظ صفحه رو از پوستش جدا کنید (دقت کنید که یک دفعه تمام محافظ رو از پوستی که روش چسبیده درنیارید) سپس از قسمت بالای گوشی محافظ رو قرار بدید و با یک عدد کارت(مثل کارت عابر بانک و...) بصورت مایل روی محافظ فشار بدید و یواش یواش محافظ رو روی صفحه گوشی باز کنید و با کارت روی محافظ فشار بیارید تا خوب بچسبه. این کار رو تا انتهای صفحه ادامه بدید و در نهایت پوسته نهایی رو بطور کامل از محافظ صفحه جدا کنید و با کارت بصورت ارام روی محافظ بکشید تا اگه احتمالا حباب هوا باقی مونده بود از بین بره.دقت کنید که اگه یک تا 2 عدد حباب کوچک باقی مونده بود بعد از مدتی کار کردن با گوشی خود به خود ازبین میرن.
    برای اطلاعات دقیق تر وارد یوتیوب شده و نحوه چسباندن محافظ صفحه روی گوشی ایفون رو ببینید(1-2 دقیقه بیشتر نیستش و خیلی مفیده).

2. 4 کاربر از free_touch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

تو مواد لازم نمک و فلفل یادت رفت!!
    توضیح کاملی بود من با اینکه محافظم کلفتو ضخیمه بازم تاچ عالی کار میکنه اینجاست که عیار گوشی مشخص میشه

4. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mghaffari49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا من یه مشکلاتی اخیرا برام بوجود اومده :

- یکی اینکه من هم از بخش تنظیمات گوشی و هم از تنظیمات بخش دوربین، حافظه پیش فرض برای ذخیره عکسهای گرفته شده رو روی مموری کارت قرار دادم، اما نمیره. تو بخش دوربین اون بالاش آیکون کوچیک مموری کارت رو نشون میده و کنارش یه علامت تعجب و یه عدد صفره. چرا؟

- دوم اینکه بعضی وقتها موقع عکس انداختن گوشی ری استارت میشه و گاهاً بعد از این ری استارت مموری تقریبا پاک میشه! و بجای فایلهای من یه سری فایلهای عجیب و غریبی که گوشی نمیشناسه ظاهر شده که اسمهای چپر چلاقی هم دارن!

البته شاید این دو تا موضوع یه جورهایی هم به هم مرتبط باشن. چون وقتی با حافظه داخلی عکاسی میکنم مشکلی نیست و گوشی هم هیچ وقت با حافظه داخلی تا حالا ری استارت نشده...
    Last edited by mghaffari49; 16-04-2010 at 14:41.

داره خودمونی میشه amir_inter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلعه اژدها

پيش فرض

سلام
    من یه هفته است گوشی رو خریدم...هر دو روز یه بار شارژش می کنم...پس کی جا میافته این باتریش...مگه 800 ساعت نیست...داداشم با 5800 داره کلمو تو باتری میخوابونه...اونکه 406 ساعته...مرسی

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا من یه مشکلاتی اخیرا برام بوجود اومده :

- یکی اینکه من هم از بخش تنظیمات گوشی و هم از تنظیمات بخش دوربین، حافظه پیش فرض برای ذخیره عکسهای گرفته شده رو روی مموری کارت قرار دادم، اما نمیره. تو بخش دوربین اون بالاش آیکون کوچیک مموری کارت رو نشون میده و کنارش یه علامت تعجب و یه عدد صفره. چرا؟

- دوم اینکه بعضی وقتها موقع عکس انداختن گوشی ری استارت میشه و گاهاً بعد از این ری استارت مموری تقریبا پاک میشه! و بجای فایلهای من یه سری فایلهای عجیب و غریبی که گوشی نمیشناسه ظاهر شده که اسمهای چپر چلاقی هم دارن!

البته شاید این دو تا موضوع یه جورهایی هم به هم مرتبط باشن. چون وقتی با حافظه داخلی عکاسی میکنم مشکلی نیست و گوشی هم هیچ وقت با حافظه داخلی تا حالا ری استارت نشده...

ممکنه مموریت ویروس گرفته باشه ..

سلام
    من یه هفته است گوشی رو خریدم...هر دو روز یه بار شارژش می کنم...پس کی جا میافته این باتریش...مگه 800 ساعت نیست...داداشم با 5800 داره کلمو تو باتری میخوابونه...اونکه 406 ساعته...مرسی
    احتمالا موزیک زیاد گوشی میدی
    وشی موزیک پلیر تو موزیک باطری رو بهتر نگه میداره ... اگه میخوای ببینی کدوم در واقعیت بهتره یه فیلم بگیر رو هر 2 بریز ... بزار جفتشون در حالت نرمال پخش کنند .. ببین کدوم زودتر تموم میشه هر کدوم زودتر تموم شد یعنی اینکه در استفاده از صفحه نمایش و با توجه به باتری توانش در انجام کارها کمتر یا بیشتره ..

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممکنه مموریت ویروس گرفته باشه ..
    با کسپر اسکای اسکنش کردم و هیچی پیدا نکرد، و همچنان علامت تعجب رو اون بالا نشون میده...الان وقتی میخوام عکاسی کنم ارور " Maximum number of items reached. Delete some items " رو نشون میده و ازم میخواد که چند تا از عکسهایی که گرفتم رو پاک کنم. من از ظرفیت 1000 عکسی این گوشی رو حالت استفاده از موری کارت خبر دارم. اما مشکل اینه که الان هیچ عکسی تو فولدر My Photos نیست!

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با کسپر اسکای اسکنش کردم و هیچی پیدا نکرد، و همچنان علامت تعجب رو اون بالا نشون میده...الان وقتی میخوام عکاسی کنم ارور " Maximum number of items reached. Delete some items " رو نشون میده و ازم میخواد که چند تا از عکسهایی که گرفتم رو پاک کنم. من از ظرفیت 1000 عکسی این گوشی رو حالت استفاده از موری کارت خبر دارم. اما مشکل اینه که الان هیچ عکسی تو فولدر My Photos نیست!
    یه مموری دیگه امتحان کن ... چند تا عکس بگیر بین همین مشکلو داری ... اگه داشتی اگه گوشیت اگه گارانتی داره ببر درست کنن نداره ...فریمورتو عوض کن

فقط ممکنه یه حالت دیگه هم باشه اینکه دستور داده باشی که فقط اطلاعات داخل گوشی رو ببینی از my file

یادم نیست s5230 هم میتونستی یا نه ولی فکر کنم میشد .. یه نگاه بنداز
    Last edited by pulp_152; 16-04-2010 at 18:49.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

فقط ممکنه یه حالت دیگه هم باشه اینکه دستور داده باشی که فقط اطلاعات داخل گوشی رو ببینی از my file
    یعنی چی؟ دقیقت باید چه جوری این موضوع رو چک کنم؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یعنی چی؟ دقیقت باید چه جوری این موضوع رو چک کنم؟
    البته این مورد ثبات نداره. شایدم واسه من اینطوری هست. امکان اینکه مشکل از مموری باشه وجود داره.
    من گوشی قبلیم البته سونی اریکسون بود ولی همین مشکل رو داشت مموری رو نشون میداد ولی هیچ استفاده ای ازش نمیکرد.

داره خودمونی میشه omid07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    به تو چه

پيش فرض

آقا استار من یه مشکلی پیدا کرده.گوشیمو دادم به عموم اونم رفت تو اس ام اس قسمتی که با دست می نویسی و با نا خونش فشار می دادو می نوشت الا یه 2 روزی هست که می با گوشی ور برم در وسط ال سی دی سیاه میشه از یه نفر پرسیدم گفتش که مایع ال سی دیت یه جا جم شده حالا من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •