تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 1024 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه transfer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تكراري.....
    Last edited by transfer; 18-09-2009 at 07:02.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بابا ما بچه لب خطیم دیگه... روزنامه و کهنه بچه... خلاصه هرچی گیرمون بیاد می چپونیم اون تو !!

این جور چیزها واسه بچه مثبت هاست رفیق.... ولی خیلی بلند و بزرگ هستش این sound fit ..... چه جوری تو گوش جا میشه؟؟؟!!!! تازه اون تو بیشترم جا باز می کنه!!!! فکر کنم اگه بکنیم تو گوشمون بره برسه به مخ و دوگوله و این حرفا از اونور بزنه بیرون!!!!
    خوب اول اونو فشرده ميكنيم ...ميكنيم توش!!! بعد خودش اون تو بزرگ ميشه!!!
    من اون موقع ها كه الله اكبر ميگفتن از اينا استفادهه ميكردم شبا+ موقع درس خودن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه elhameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آزمون 10 مهر رو از دست ندید حتما برید
    راستی قلم چی هرکی پدر یا مادرش نظامی یا فرهنگی باشه برای آزمون ها تخفیف خوبی میده

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

خوب اول اونو فشرده ميكنيم ...ميكنيم توش!!! بعد خودش اون تو بزرگ ميشه!!!
    من اون موقع ها كه الله اكبر ميگفتن از اينا استفادهه ميكردم شبا+ موقع درس خودن!
    ببینین!!!
    بچه خرخون به این میگنا !!!
    ما اون موقع خودمون الله اکبر میگفتیم این داشته درس میخونده!!
    نتیجه اش هم میشه همین دیگه!

5. 2 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ببینین!!!
    بچه خرخون به این میگنا !!!
    ما اون موقع خودمون الله اکبر میگفتیم این داشته درس میخونده!!
    نتیجه اش هم میشه همین دیگه!
    حنجرتون سالمه ؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه elhameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام بچه ها
    اینجا 15 تا آزمون رایگان اینترنتی برگزار میکنه
    و این جوری که من فهمیدم ارائه تراز تک تک دروس - تراز عمومی و اختصاصی و کل در تمامی زیرگروه های هر رشته و ....
    تلفن : 66421542-22221616

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 5 کاربر از elhameli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fnmtebyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چه عجب بالاخره ما هم تونستیم یه پست بدیم.چند وقته هر وقت میام پست بدم گی میکنه و یه صفحه سفید رو نشون میده...

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

من الان میرم سوم
    کانون ثبت نام کردم
    ترازهای تقریبا 6300/400 میارم(میانگین)
    یه سیر صعودی هم داشتم...آخرین ترازممم 6520 شده
    رتبم هم بین 350 داشتم تا 1000
    روزی هم از 2 ساعت شروع کردم و الان رسوندمش به 4 ساعت تو روز...ایشالله از مهر استارت میزنم!
    درس های دوم رو تقریبا جمع کردم...سوم هم یه چیزایی بلدم!
    برای حسابان بیرون کلاس میرم!
    حالا از اونایی که تجربه دارن الان وضعیتم چجوریه؟(پشتیبانمون هیچی حالیش نیست)
    دوست عزيز اگه با 4ساعت خوندن ترازت اينه ، وضعيتت خيلي خوبه
    اميدوارم همينجوري ادامه بدي و موفق باشي!
    البته يه نكته رو بگم كه آزمونهاي كانون توي تابستون آسونتره! حالا وقتي ازمونهاي سال تحصيلي رو دادين خودتون متوجه ميشين!

11. 2 کاربر از soheiltaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام.
    1 چند وقتی بود نیومدم،دلم تنگ شد. تاثیر داشت رو درسم ولی نه اونقدر چون فعلا دارم استراحت میکنم.
    1اعتراض:بچه ها خواهشا اینقدر اسپم ندید ،این Dianella (مخلص هرکی اردیبهشتیه ) شوخی نداره ها میبنده تاپیکو.

1پیشنهاد:بچه هامن به عنوان 1 دوست یا 1داداش کوچکتر یا یک کسی که 1تجربه زیادی داره ازتون خواهش میکنم هیچ آزمونی رو غیبت نکنید آزمون 10 مهر و هم شرکت کنین به دلایل زیر:
    1.یک اصل خیلی مهم برای اونایی که آزمون میدن هست که میگه:برای کنکور بخونید نه برای آزمونبخاطر همین سعی کنین از همین الان بخونید و هی نگید من نمیرسم و ........چون هرچقدر هم بخونید بدرد کنکورتون میخوره.
    2.با تمام احترامی که برای کسایی که میگن:(اولین آزمون خیلی مهمه چون اگه اونو خراب کنیم روحیمون خراب میشه یا اگه اونوخوب بدیم.........) قایلم ولی کاملا با این نظر مخالفم.چون به نظر من اولین آزمون مثل اولین شوت میمونه که اصلا ربطی به شوت بعد نداره،تازه اگه شما تراز تون خوب بشه از کجا معلوم تو بادش نخوابین؟یا اگه ترازتون بد بشه از کجا معلوم روحیه 2برابر نگیرین؟
    3.اصلا فرض کنین آزمون نمیخواین بدین فقط 3 ساعت رو صندلی نشستن و جو آزمون و ......رو امتحان کنین.
    4.شما حتی اگه نخونین و برین سر جلسه و با سوالا کلنجار برین خیلی خوبه.میدونین برای چی؟چون مغزتون با سوالای امتحان کلنجار رفته و بعدا که میرید همون درسو بخونید سواله یادتون میاد و برای خوندن مطلب تهییج میشین.اصلا با نمونه سوالا آشنا میشید.
    5. در ضمن این آزمون چون جمع بندی 1 خصوصیت داره (مخصوصا برای سال 2ومیها)تو آزمونهای جمع بندی با اینکه نخوندی در کمال تعجب میبینی که بعضی ها رو میتونی جواب بدی چون قبلا خوندی خیلی سوالها هم برات آشناست.
    6.مطمین باشین اگه بگین این آزمون و نمیدم از آمون بعد میترکونم 99%نتیجه نمیگیرین(البته من امیدوارم بگیرین)
    7.از کسایی که تجربه موفق دارن بپرسین آیا تا به حا آزمونی رو غیبت کردن؟مطمینا خیر(شاید استثنا هم وجود داشنه باشه)
    پن1:امیدوارم که تونسته باشم نظرتون رو عوض کنم.البته اینها همه نظرات منه شای اشتباه باشه.
    پن2:معذرت که پست های من زیاد میشه.
    پن3:منی که اینا رو نوشتم واقعا به این نتایج رسیدمااااااااا.چون سال سوم فقط 3تا آزمون دادم و سال پیش هم فقط 5تا.
    بله نظر شما هم محترمه ولی فکر کن که بعد از یک سال بری سر جلسه بشینی تازه یک سری از سوالها رو هم جواب بدی بعدش هم ترازم بشه5000 مدونی چه اعصابی از من خورد می شه بعد من که کل تابستان و هم تعطیل بودم فکر می کردم قبول میشم ! روحیه که نمی گیری افسردگی هم میگیری !1!از ازمون 24 مهر به بعد هم اگر خدا بخواد هیچ کس غیبت نمی کنه من هم همین طور تازه این درسهای پایه دوباره تکرار می شه تو زوج درس دوستان اگر مخالفن بگن من اشتباه میکنم؟؟؟؟؟؟
    اگر همه قصد دارن برن به من هم بگید همتون نرید من بمونم
    Last edited by new life; 18-09-2009 at 14:28.

13. 3 کاربر از new life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض چگونه خود را برای کنکور آماده سازیم؟

چگونه خود را برای کنکور آماده سازیم؟
    دلایل عدم اجراء برنامه‌ریزی:

یکی از عوامل استرس‌زا برای هر دانش‌آموز کنکوری، عدم اجراء برنامه‌های اوست. دانش‌آموز پیش از دیگران از اجراء نکردن برنامه‌های خود دچار نگرانی و پشیمانی می‌گردد. هر چند که تکرار این موضوع به‌تدریج به یک عادت تبدیل می‌شود.
    پس لازم است بدانیم چه دلایل مهمی مانع اجراء برنامه‌های ما می‌شود. بدیهی است عدم توجه به نکات گفته شده در بحث قبلی از مهم‌ترین عوامل مؤثر در این مورد هستند، به‌طور مثال دانش‌آموزی که توان مطالعاتی او در روز یک ساعت است به یک‌باره تصمیم می‌گیرد، روزانه شش ساعت مطالعه کند.
    برای افزایش ساعات مطالعه باید به یک مدل افزایش تدریجی متناسب با توان شخصی روی آوریم. ”هفته اول (۱ ساعت)، هفته دوم (۱ ساعت و نیم)، هفته سوم (۲ ساعت و نیم)، هفته چهارم (۳ ساعت و نیم)، هفته پنجم (۴ ساعت و نیم)، هفته ششم (۵ ساعت و نیم تا ۶ ساعت).

▪ دلیل دیگر، عدم توجه به واقعیات روزمره و یا ضعف در آینده‌نگری است:

به این معنی که پیش‌بینی نکردن اتفاقاتی که در طول روز یا هفته می‌تواند مانع اجراء برنامه باشند قطعاً دانش‌آموز را دچار مشکل می‌سازد.

عدم توجه به واقعیات روزمره و یا ضعف در آینده‌نگری

مثلاً دانش‌آموزی که می‌داند هفته آینده در روز پنج‌شنبه به عروسی یکی از بستگان نزدیک خود دعوت شده است، باید برای آن روز میزان ساعت مطالعاتی کمتری را لحاظ کند در غیر این‌صورت او قادر نخواهد بود به آن برنامه عمل نماید.
    تعارف با دوستان و نزدیکان نیز یکی دیگر از این دلایل است. بسیاری از دانش‌آموزان ما هنگام اجراء برنامه‌های خود با اطرافیان دچار تعارف می‌شوند. یعنی در حالی‌که می‌دانند امروز نمی‌توانند با دوستان خود به گردش یا تفریح بپردازند، اما با اولین پیشنهاد از طرف آن‌ها ترجیح می‌دهند برای حفظ دوستی (یا به اصطلاح معرفت!) از اجراء برنامه پرهیز کنند و به خواسته دوستان خود توجه نمایند.
    پس بهتر است که به‌طور غیر مستقیم برنامه‌های تنظیمی خود را به اطلاع دوستان و اطرافیان نزدیک خود برسانیم (مثلاً با نصب این برنامه‌ها در روی دیوار اتاق و یا کمک گرفتن از خود آن‌ها برای برنامه‌ریزی).
    ناهماهنگی در اجزاء برنامه نیز می‌تواند مانع اجراء صحیح برنامه باشد، چرا که بارها با دانش‌آموزانی روبه‌رو شده‌ایم که به‌دلیل پراکندگی و از هم گسیختگی در اجزاء برنامه‌های خود نمی‌توانند به‌درستی آن را اجراء کنند.
    مثلاً یا آن‌قدر تعداد زیادی درس را در یک روز برای مطالعه در نظر گرفته‌اند و یا دروسی را برای مطالعه انتخاب کرده‌اند که با هیچ‌یک از برنامه‌های کلاسی فردا و یا امروز خود هماهنگی ندارند. بنابراین این برنامه حتی در صورت اجراء، بازدهی مطلوبی برای آن‌ها نخواهد داشت. الف) برنامه‌ریزی گروهی:

گاهی اوقات با مشاورانی روبه‌رو می‌شویم که به‌دلایل معقول و یا نامعقول برای تمام دانش‌آموزان یک کلاس (با توان‌ها و ویژگی‌های گوناگون) یک برنامه درسی واحد را ارائه می‌دهند.
    یک دانش‌آموز باید بداند این‌گونه برنامه‌ها، کلیات را شامل می‌شود و لازم است خود او با فکر و اندیشه نسبت به تعدیل و یا تغییرات لازم در برنامه (براساس شرایط و مشخصات فردی خود) اقدام نماید یا قابلیت اجرائی آن تضمین گردد.
    ب) عواطف و احساسات:

بارها شاهد بوده‌ایم که به‌دلیل وابستگی‌های عاطفی دوران جوانی برنامه‌های مطالعاتی اجراء نمی‌شوند. مثلاً به‌راحتی برنامه یک دانش‌آموز به سبب یک اتفاق ناگوار عاطفی نظیر دعوا دچار اختلال می‌گردد و به اصطلاح معروف برای دانش‌آموز هیچ حس و حالی برای درس خواندن باقی نمی‌ماند.
    آزمون

برای ایجاد یادگیری، آزمون یکی از عوامل تٲثیرگذار است بنابراین در این زمینه به نکات زیر توجه کنید:

آزمون

الف) هدف خود را در آزمون‌های موضوعی، پیدا کردن نقاط ضعف و نواقص علمی خود قرار دهید، به‌عبارت دیگر با گرفتن کارنامه، در پی درصدها و رتبه‌ها نباشید، بلکه مشخص نمائید که در چه سئوالاتی دچار اشتباه شده‌اید و یا در چه سئوالاتی ضعف علمی داشته‌اید. سپس نسبت به رفع این مشکلات اقدام کنید (هر چند که دانش‌آموزی قوی و عالی قبل از گرفتن کارنامه نیز به این‌کار اقدام می‌کنند).
    اما در آزمون‌های جامع که معمولاً در اواخر دوره آمادگی کنکور برگزار می‌شود، به‌دنبال کسب درصد و رتبه‌های مناسب باشید تا بتوانید تا حد مناسبی رتبه واقعی خود را در آینده پیش‌بینی نمائید و از خطاهای تاکتیکی جلوگیری کنید.
    این در حالی است که اکثر دانش‌آموزان در هدف‌گذاری برعکس عمل می‌کنند به این معنی که با کسب درصدهای پائین در آزمون‌های موضوعی به‌تدریج ناامید می‌شوند و در انتها نیز معمولاً در آزمون‌های جامع شرکت نمی‌کنند.
    در حالی‌که کسب درصدهای پائین در آزمون‌های ابتدائی باید منجر به تلاش دانش‌آموزان برای رفع نواقص شود که نهایت این تلاش‌ها در طول دوره، منجر به افزایش توان علمی او خواهد شد، به‌عبارت دیگر آزمون، خود یک جلسه آموزشی محسوب می‌گردد.
    ب) از شرکت در آزمون‌های متعدد و گوناگون پرهیز کنید چرا که اگر تعداد آزمون‌ها زیاد باشد، منجر به کاهش انگیزه می‌گردد و ارزش شرکت در آزمون برای دانش‌آموز کم‌رنگ خواهد شد تعداد مناسب و متعادل آزمون‌ها در طول دوره آمادگی کنکور بین ۱۲ـ۱۰ آزمون است که از این تعداد ۳ـ۲ آزمون باید به‌صورت جامع برگزار شود.
    ج) اگر حداقل ۸۰ـ۷۰ درصد موضوعات آزمونی را مطالعه نکرده‌اید در آن آزمون شرکت نکنید زیرا کسب هر نتیجه‌ای (چه خوب و چه بد) کاذب است. به‌عبارت دیگر این نتیجه نمی‌تواند آینده را برای شما پیش‌بینی کند.
    د) دفترچه سئوالات و پاسخ‌های تشریحی هر آزمون را حفظ کنید تا در هنگام مرور مطالب، مجدداً به آن‌ها رجوع نمائید و نسبت به پاسخ‌گوئی سئوالاتی که قبلاً در آن‌ها دچار مشکل بوده‌اید، اقدام کنید.
    و) برای شرکت در آزمون و در حین برگزاری آزمون، از تغذیه مناسبی بهره‌مند شوید (حداقل در آن روز صبحانه مناسبی میل کنید).
    ه) از مسئولان برگزارکننده آزمون بخواهید تشویق‌های مناسبی را برای نفرات برتر هر آزمون در نظر بگیرند.
    ی) از شرکت در آزمون‌هائی که طراحان سئوالات آن، به تٲلیف تست‌های سخت و دشواری می‌پردازند، پرهیز کنید.

15. 6 کاربر از nafas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •