تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 312 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

lمن کامپیوتر دارم و پرو 2010 بازی میکنم بدون هیچ تعصبی فیفای کنسول رو هم بسار بسیار قبول دارم اما فیفای پی سی گلاب به روتون در حد استفراقه با بیشتر حرفهای دوستمون آقای krauser موافقم غیر از اونجا که گیمرهای pes رو غیر حرفه ای دونسته به شدت مخالف این حرفم چون ریزه کاریهای پرو خیلی زیاده مثلا شما تنظیمات ترکیب پرو را با فیفا مقایسه کنید جالبه چند تا از رفیقام pes 2010 رو نصب کردن چند تا بازی کردن و بعدش پاکش کردن وقتی علت رو پرسیدم گفتن بابا این چه بازییه وقتی پاس میدیم دقیق بهش نمیرسه یا چرا دریبلاش سخته ما حوصله نداریم بعدش مشغول فیفا09 شدن.نه اصلا پرو بازیه مبتدیها نیست بلکه خوبیش این هست که هم مخاطب خاص رو جذب میکنه هم عام
    دوست عزیز
    این نظر شماست !
    شاید کسانی که فیفا بازی می کنند این نظر رو قبول نداشته باشند ! پس خواهش می کنم برای اینکه هیچ گونه تنشی بین کاربران ایجاد نشه لطفا این بحث ها رو بزارید کنار !

2. 2 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

کسی جواب مارو نداد ها؟
    بازی کردن یک دست فیفا آنلاین چقدر معمولا حجم مصرف میکنه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوستان الان تو سایت gamespot تاریخ ریلیز فیفا 10 رو 26 نوشته بود یعنی دیروز ولی من 1 ماه پیش گرفتم یعنی فرقی داره کسی دیده

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

دوستان الان تو سایت gamespot تاریخ ریلیز فیفا 10 رو 26 نوشته بود یعنی دیروز ولی من 1 ماه پیش گرفتم یعنی فرقی داره کسی دیده
    نه دوست عزیز هیچ فرقی نداره!
    اون تاریخ انتشار تو آ»ریکا بوده!
    البته تو آمریکا 20 اکتبر منتشر شده!
    ولی در کل هیچ فرقی با هم ندارن!
    کسی جواب مارو نداد ها؟
    من با X360 یه بار آمار گرفتم. 4 تا بازی 6 دقیقه ای کردم نزدیک 100 مگ کم کرد!!

6. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

11

lمن کامپیوتر دارم و پرو 2010 بازی میکنم بدون هیچ تعصبی فیفای کنسول رو هم بسار بسیار قبول دارم اما فیفای پی سی گلاب به روتون در حد استفراقه با بیشتر حرفهای دوستمون آقای krauser موافقم غیر از اونجا که گیمرهای pes رو غیر حرفه ای دونسته به شدت مخالف این حرفم چون ریزه کاریهای پرو خیلی زیاده مثلا شما تنظیمات ترکیب پرو را با فیفا مقایسه کنید جالبه چند تا از رفیقام pes 2010 رو نصب کردن چند تا بازی کردن و بعدش پاکش کردن وقتی علت رو پرسیدم گفتن بابا این چه بازییه وقتی پاس میدیم دقیق بهش نمیرسه یا چرا دریبلاش سخته ما حوصله نداریم بعدش مشغول فیفا09 شدن.نه اصلا پرو بازیه مبتدیها نیست بلکه خوبیش این هست که هم مخاطب خاص رو جذب میکنه هم عام
    PES اصلا سخت نیست، سختی هاش غیر طبیعیه

کسی جواب مارو نداد ها؟
    مال من 2 بازی 4 دقیقه ای 20 مگ

8. این کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کسی جواب مارو نداد ها؟
    خب میتونی از همون جا که اکانت رو گرفتی بپرسی یا اگه سرویس خدماتی داری (سایت انلاین) قابلیت مرور مانده اکانت میتونی با یه نگاه به اکانتت اونو حفظ کنی بعد از یه دست بازی دوباره برو چکش کن ببین چقدر میوفته یا اصلا" در تایپیک شبکه و اینترنت بپرس همیچین برنامه ای وجود داره که بتونه مقدار استفاده شما از یه بازی اینترنتی هست یا نه

موفق باشی

10. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از اینجا این و دانلود کن و اسم گیم پد رو از روی کنترل پنل پیدا کن و دقیقاً داخل این وارد کن ؛ بعد دکمه ها رو تعریف کن
    مرسی ولی این که اکسله که
    ببین مثلا با گیمک ÷د بازی میکنم تکل نداره تو تنظیمات بازی میرم دو جور تکل داره فقط یکی
    کد:
    رو یه دکمه میتونم بذارم متوجه منظورم میشی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali.Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی ولی این که اکسله که
    ببین مثلا با گیمک ÷د بازی میکنم تکل نداره تو تنظیمات بازی میرم دو جور تکل داره فقط یکی
    کد:
    رو یه دکمه میتونم بذارم متوجه منظورم میشی؟
    میدونم!
    ببین ، با این فایل اکسل میتونی تنظیمات دکمه ها رو عوض کنی! به چه شکل!!!! اول یه پیش درآمد میگم بعد میریم سراغ اصل مطلب (سراغ اینجوریه؟!!!)

اگر داخل پوشه سیو بازی بری ، یک فایلی هست به نام user داخل اون هم فایلی هست به نام devdata.dat اون رو باز میکنی (با Notepad )
    اونجا کدهای گیم پد هاهست ؛ اسم گیم پد ها رو نوشته و زیرش کدهای دکمه ها و کارهاشون هست. فعلاً بهش دست نمیزنی و میبندیش.
    فایل اکسل رو باز میکنی ، اولین قسمت اسم گیم پد هست که باید بری Control Panel و از قسمت game control اسم گیم پدت رو دقیقاً (با حروف بزرگ و کوچیک) داخل کادر اولی در فایل اکسل وارد میکنی.
    بعد در قسمت پائین اگر آنالوگ داری باید همه گزینه ها رو 1 (yes) بزنی داخل کادرها فقط شماره.

بعد قسمتهای پائینی هم که مشخصه ، به سلیقه خودت پرشون میکنی.

بعد از اینکه همه گزینه هارو پر کردی ؛ میری به صفحه output ، اونجا یک سری کد رو میبینی که به صورت دسته بندی شده مثل اون فایل DevData هستن ؛ یکی یکی کپیشون میکنی داخل همون فایل devdata البته باید دقت کنی که به همون شکلی که داخل همون فایل هستن وارد کنی ؛ یعنی یکی رو که وارد کردی ، خط بعدی دومی رو... البته یه نکته هم هست اینه که سعی کن از آخر فایلdevdata این کدها رو داخل کنی و قبل از نوشته ENDOFFILE ...
    موفق و پیروز باشی ؛ همیشه فیفایی باشی تا روزی برای PC هم بیاد

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

دوستان من فیفا رو از همین فروشگاه خودمون گرفتم حالا موقع نصب هنگام کپی کردم میگه سی دی فیفا رو بزار در صورتی که dvd داخل درایو هستش مشکلش چیه؟ داخل هارد هم کیپیش کردم که بازم خطا میده اینم متن خطا
    source file not found:d:\fifa10\data\bescene.cs. verify that the file exists and that you can access it.
    درایو d درایوی هست که بازی رو روش کپی کردم

پروفشنال gigi_alex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آپادانا

پيش فرض

اصلا بازیه خوبی نیست. نه گرافیک داره نه جذابیت.
    بازیکنان که زمین تا اسمون قیافشون فرق میکنه.
    فوتبال فقط pes
    بعد از این همه تعریف و تمجید از فیفا 10 فکر نمیکردم اینقدر آشغال باشه .

15. این کاربر از gigi_alex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •