یه مسیر دیگه انتخاب کنید ببینید بازم همینطوره
یه مسیر دیگه انتخاب کنید ببینید بازم همینطوره
سلام
من windows mail رو ندارم
از کجا میتونم تهیه کنم؟
دوستان من دیروز adsl ام راه افتاد
ولی یه مشکلی که داره اینکه کانکشنی که می سازم بعد یه بار وصل شدن خود به خود قطع می شه و پاک میشه.
حالا می خواستم بدونم ممکنه مشکل از win باشه.
سلام ........
موقع آپدیت ویندوز این اررور میآد باید چه کنم ؟!
![]()
سلام دوستان
بالاخره من هم به جمع سونی ها پیوستم. فقط دو تا مشکل کوچولو دارم. اول اینکه وقتی مدیا پلیر رو مینیمایز می کنم، نمی تونم موزیک رو جلو یا عقب ببرم. راهی هست که بتونم این کار رو انجام بدم؟ دوم اینکه من تو ویستا و XP یه تولبار بالای دسکتاپم می ذاشتم که توش محتویات my computer رو داشتم ولی تو 7 نمی تونم این تولبار رو ایجاد کنم. (البته یه گجت به اسمImp's Drive Info پیدا کردم که درایو ها رو میاره ولی چون ایمیج درایوم توش مونت نداره و سمت راسته زیاد راحت نیست. )
راهنمایی کنید ممنون می شم.
البته این 7 انقدر توپه که این دوتا مشکل کوچولو بین این همه مزیت به چشم نمیاد.
سلام
من دو تا مشکل دارم
من تا چند روز پیش نسخه RC داشتم و خیلی خوب کار میکرد و ازش راضی بودم
چند روز پیش نسخه 22 اکتبر رو دانلود و نصب کردم ولی کمی به مشکل خوردم
روی بعضی از نرم افزار ها و موقع نصبشون کمی کند عمس میکنه با اینکه این مشکل رو در Rc نداشتم
نمونه بارزش آفیس 2007 هست یعنی موقع ستاپ کردنش!!
اما مشکل دیگه من اینه که
نمیدونم چرا توی این نسخه هیچ اتورانی برای من اجرا نمیشه
میشه بگید چطوری باید فعال کرد؟
مشکل از تاریخ سیستمتون هست, تاریخ رو اصلاح کنید!
در مورد مدیا پلیر که باید بگم بله اصلا نمیشه عقب و جلوش کرد که تو XP خیلی بهتر از این بود, و راهی هم نداره و کاریش نمیشه کرد!نوشته شده توسط magas-vizz
در مورد سوال دومتون هم که خودتون سوال پرسیدید و خودتونم جواب دادید!!! Gadgets یعنی همین!!!
سلام
مسیر رو هم عوض کردم باز همون پیغام رو می ده؟
+++++++
یه سوال دیگه:
من از این سیستم معمولا برای دانلود استفاده می کنم. ولی توی این ویندوز بعد از گذشت یه محدوده ی زمانی سیستم خاموش می شه و دانلود من هم قطع می شه ،ولی با تکان دادن ماوس زود روشن می شه.
حالا می شه کاری کرد که این طوری نشه و کامپیوتر خاموش نشه؟
ممنون
تاریخ سیستم درسته ! 5 نوامبر 2009
ممنون ........
سیستم با تنظیمات پیش فرض بعد از یه مدتی اسلیپ میشه توی قسمت سرچ ویندوز POWER رو سرچ کنید و Power Options رو انتخاب کنید حالا از سمت چپ change when the computer sleepsمن از این سیستم معمولا برای دانلود استفاده می کنم. ولی توی این ویندوز بعد از گذشت یه محدوده ی زمانی سیستم خاموش می شه و دانلود من هم قطع می شه ،ولی با تکان دادن ماوس زود روشن می شه.
حالا می شه کاری کرد که این طوری نشه و کامپیوتر خاموش نشه؟
رو بزن و بعد هر دو گزینه ی turn off the display , put the computer to sleep رو روی never بزار .......
ممنون .........
Last edited by Xx Hossein xX; 05-11-2009 at 21:56.
با سلام و خسته نباشید؛
سیستم من رم 512 و گرافیک 256 دارد و می خوام بدونم که حداقل امکانات سخت افزاری برای نصب ویندوز seven چیست؟
فرق ultimate و enterprise چیست؟
ایا با این مشخصات سیستم اگر اقدام به نصب ویندوز سون بکنم باعث سنگینی و کندی در اجرای برنامه نمیشم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)