نوید جان میتونی از این رنگ چند تا عکس بندازی؟؟ ببینیم رو تیبا چه جوره
نوید جان میتونی از این رنگ چند تا عکس بندازی؟؟ ببینیم رو تیبا چه جوره
نوید جان شما همچین میگی رنگ های تاپ انگار چقدر تنوع رنگ داره. دیگه 4 تا رنگ روشن و تیره که 90 درصد ماشین های توی خیابون اون رنگ ها رو دارن دیگه نمیشه گفت تاپ که. تصمیم من اینه که لااقل یه رنگی بخریم که توی خیابون اینقدر زیاد نباشه. حالا این روزا تیبا کم میبینید. اما تا یه سال دیگه کلی تیبای سفید و مشکی و نوک مدادی توی خیابون خواهد بود. مخصوصا رنگ سفیدش. البته به نظر من همه رنگ هاش قشنگ هستن. ولی خب دوس داشتم یه چیزی بخرم که لااقل از نظر رنگ خاص باشه
فردا وقتم آزاده
ببینم میشه عصری برم ازش عکس بگیرم یا نه
چون صبح که ماشینش در دسترس نیست.منم احتمالا نباشم.حالا اگر عصر پارک بود مثل همیشه و منم رسیدم چشم.
به نظرم این عکسه که اینجاست یا زیر نور خیلی خیلی شدیده.
یا دیگه اینقدر روشن نیست.
نمیدونم چرا این عکسه به نظرم رنگش با واقعیت کمی فرق داره.
ولی خوب در کل بنفش روشنه ماشین ایشون.
نوید جان منظور من این بود که وزن شاخص امنیت نیست همونطور که می بینید سمند از 405 سنگینتره ولی امنیت 405 به نظرم بیشتر از سمنده!
الان خودروهای چینی که وارد بازار هم شده اند همشون بلا استثنا ایربگ و ABS دارند و هزار تا آپشن دهن پر کنه دیگه آیا شما به امنیتشون اعتماد می کنید؟
چری ویانا با ایربگ و ABS تو تست تصادف EURO N-CAP حتی یک ستاره هم نگرفت و این موسسه اعلام کرد تو تصادف با 60 کیلومتر سرعت هیچ موجودی زنده از این ماشین بیرون نمیاد ..برید وزن این خودرو رو که همکلاس با ریو هم هست ببینید!
کلا حرف من این بود که سنگینی دلیل بر امنیت نیست .
یکی از دلایل سنگین شدن ماشین نه گاردهای محافظ در بدنه می تونه ضخیم شدن ورقه بدنه ماشین باشه که با افزایش ضخامت لزوما امنیت بالا نمی ره .
باز هم بابت توجه و نکته بینیتون ممنون .
من خودم 405 دارم.در مورد قیاس امنیت 405 و سمند با نظر شما موافق نیستم.
به نظرم کلاس راحتی و حداقل احساس آرامش در سمند به مراتب بیشتر از 405 است.
حالا فرض هم که هر دو را در یک سطح ایمنی بدانیم که به نظرم سمند کمی بهتر است.
هرچند هر دو به خاطر اینکه باید یک پمپ بنزین هم به نامشان قبلا سند زده باشی مفت هم نمی ارزند !!!
خودروهای چینب ضعف شدید سیستم ترمز دارند و ای بی اس آنها هم اسمش فقط ای بی اس است.این بی کیفیتی خودروهای چینی حتی در خودروهای سنگین چینی هم وجود دارد و نمونه ی واضح ان همین کامیون های هوو هستند که معرف حضور همه هستند ....
سیستم بدنه شان هم به مراتب از خودروهای رایج ایران بدتر هستند.
فقط در 1 شاخص آن هم سوخت عملکرد بهتر دارند.
وگرنه روی پراید را در امنیت سفید کرده اند.
ولی در کل باز هم همان خودروهای چینی را حداقل در آن تست کنترل کیفیت راه داده اند که ستاره بگیرد یا نگیرد.
پراید.پژو 405 ما.پژو پرشیای ما.
زانتیای ما.ریوی ما.تیبای ما.206 ما.307 ما. و ..... را در کدام تست کنترل کیفیت بین المللی راه داده اند؟
باز حداقل برای تیبا شنیده ام که برای تست کنترل ایربگ تیبا راهی اروپا شده و در آنجا تست انجام شده است.
بقیه چه طور؟؟
تست بقیه به صورت کاملا هیجان انگیز و زنده روزانه در جاده های کشور در جریان است...
نتیجه هم قابل رویت هست برای همه.
در کل تیبا و ریو و لوگان را به لحاظ امنیتی نسبت به سایر خودروهای تولید وطن به مراتب بهینه تر و بهتر و امن تر میدانم.
حالا تیبا اینجور که من از موارد خودرو و گوشه و کنار میشنوم دیر یا زود قرار است لقب خودروی سبز کشور را از آن خود کند
و مطمئنا از لحظه ی انتخاب این عنوان قیمت تیبا دیگر این لول قیمتی نخواهد ماند.
هرچند در خیلی شاخص ها به عنوان مثال خوش نشینی و فرمان پذیری .ترمز گیری بهتر و ایمن تر ، تیبا را از رقبای هم سطحش که بالا نام بردم جلوتر میدانم که همگی این ها جزو شاخص های موثر در امنیت خودرو هستند.
با آرزوی سلامتی برای همه دوستان
Last edited by TIBA-NAVID; 13-08-2011 at 03:20.
asme1982 عزیز. مرسی که تصاویر تیبای بنفش رو گذاشتی. واقعا قشنگ هستش. من که میرم همین رنگ رو میخرم. خدا کنه حالا شانس ما نگه این رنگ رو دیگه نداریم
خوب دوست عزیز من به نظرت رنگایی که از تیبا تولید شده همین 4 تا رنگیه که الان جلو چشم من و شماست؟؟؟؟!!!
به نظرت منظور من همون 4 تا رنگه که داریم میبینیم؟؟؟
نه عزیز دل
خیلی از رنگا مخصوص نور چشمی هاست.
رنگایی که قبل از اینکه تیبا اصلا به من و شما تحویل داده بشه زده بودنشون و تک و توک دیده میشن تو شهر.
صاحباشونم معلومن دیگه کیا میتونن باشن.
رنگایی هستن که اصلا تو لیست ثبت نامی هم نیستن.اما هستن.
من گفتم اون بنفش کم رنگ تو اون گزینه های اول نیست منظورم با لحاظ همه ی رنگ ها بود.
هرچند بنفش رو بین همین به اصطلاح 4 رنگ هم اول نمیدونم.رنگ یه نظر شخصیه.
البته با نظرتون موافقم که بنفش رنگ خاصیه.
و چه الان وچه بعدا به مراتب از سایر رنگ ها کمتر خواهد بود.
مثلا همین همسایه ما جز ایشون کلا هیچ بنفش دیگه تو این همه تیبا که تا حالا دیدم ندیدم بنفش
کلا جز رنگای همه کس پسند نیست.اما رنگ خاصی هست.
رنگای خاص خاصیت ها و معایب خاص خودشونو دارن که کسی که اونا رو میخره باید همه خاصیتاشونو قبول کنه قبل خریدشون.
مثلا بدونه مردم ازین رنگ ها موقع فروش کمتر استقبال میکنن به عبارت دیگه همه نگاه اینکه رنگم خاص باشه رو ندارن.
کلا رنگایی هستن که مخاطب خودشونو دارن.
همین سبز متالیک تیبا رنگش قشنگه.
اما فقط یه دونه از شدیدم اونم مال نور چشمی هاست.
منو شما ازین رنگا بی خبریم.
قرمز همین طور.
و .....
اینا روکه لحاظ کنی میبینی تنوع رنگ تیبا همچین کم هم نیست.
برا من و شما کمه یه جورایی.
اما خوب اگه بتونم براتون ازین بنفشه عکس میذارم.
به هرحال یه رنگی بود که واقعا از نظرم در اون اوایل فقط میشد گفت از نقره ای بگی نگی بهتر بود.
وگرنه به هیچ رنگی ترجیهش نمیدادم.
حالا باز بیشتر چشمم باهاش عادت کرده
بدک نیست
اما فقط میتونم بگم همون جور که گفتین فقط میشه گفت خاصه.
حالا اینکه به تیبا اندازه ی بعضی رنگا میاد یا نه دیگه سلیقه ایه.
به نظر من کلا رنگای تیره بیشتر خودشونو رو تیبا نشون میدن.
مخصوصا این خطوط کنار بدنه و عقب کوچیک ماشین فقط تو این رنگاست که مشکلی ندارن و زیبا جلوهمیکنن
بازم میگم رنگ نظر شخصیه
خدا رو شکر الان برای شماها خیلی انتخاب راحت تره از منی که زمانی که ثبت نام کردم فقط سفید و نقره ای بود تو شهر
در هر صورت انشالا اگه بتونم برای شما و سایر دوستان ازین بنفشه عکس میذارم.شاید بتونه به انتخابتون کمک کنه.
یادمه یه زمانی چون اصلا تیبایی نبود تو شهر در رنگ های مختلف همین تاپیک در انتخاب رنگم خیلی کمکمکرد و همین جا جا داره از تک تک بچه های گل تاپیک تشکر کنم که اون روزها هرکدوم به نوعی کمک کردن و نظر دادن و عکس گذاشتن و ....
امیدوارم منم بتونم کمکی بکنم به شما
Last edited by TIBA-NAVID; 12-08-2011 at 21:08.
نوید جان مرسی بابت توضیحاتت
یه سوال از شما و بقیه دوستان: این زوارهای مشکی کنار تیبا رو میشه بدیم رنگ کنن و همرنگ بدنه بشه؟ چون واقعا هرچقدر به نظرم تیبا از جلو و عقب زیباست اما از کنار بدجوری تو ذوق میزنه!
سلام دوستان.يه نكته بگم براتون كه درب قالپاق موتوروقتي ماشين روشنه ورداريداگه ماشين بيشتر گازخورد حتماًببرين نمايندگي مشكلشو حل كنيين.پسرم سينا خان به همتون سلام ميرسونه![]()
[QUOTE=bandary;6351621]مسئله مهمي نيست ،معمولا براي اين كه ماشين كيلومتر ش زياد نشه كانكتور هاي صفحه مسافت سنج رو قطع ميكنند كه بايد ببريد براتون در نمايدنگي درست ميكنند،البته اگر خودتون بلد باشيد ميتونيد باز كنيد و كانكتور ها رو متصل كنيد
با سلام جناب آقای بندری و تشکر از پاسخ گویی شما
شما می تونید من رو برای اتصال کانکتورهای صفحه مسافت سنج راهنمایی کنید که دیگر نیازی به رفتن به نمایندگی نباشد . برام مشکل است رفتن به نمایندگی ، با خود نمایندگی تماس گرفتم گفتن نزدیک گیربکس سوکتی هست که متصل نشده ، درست است . یا نه ؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)