ولی اخر بازی اون ژنرال خائن را خیلی با حال کشتتا اون باشه دیگه فکر خیانت به سرش نزه
ولی اخر بازی اون ژنرال خائن را خیلی با حال کشتتا اون باشه دیگه فکر خیانت به سرش نزه
آموزش حل مشکل Disk Read Error :
ابتدا پچ بازی را در مسیرX:\Program Files\Activision نصب کنید.سپس فایل زرد رنگ به شکل نشانه را در همان activition باز کنید و مسیر X:\Program Files\Activision\Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\english رو در آن وارد کنید و نصب را شروع کنید.حالا بازی به طور صحیح پچ شده و این ارور مخصوصا در مرحله ی Exudos دیگر نمایان نمی شود.
اگر بخوایم این بازی رو در یک جمله توصیف کنیم . تجربه جدیدی از فن آوری های نو در دنیای جدید . با این حال شاید
کمی مشکل در روایت داستانی نشود آنرا یکبازی 100 درصدنامید اما حتما 99درصد را میتوان!و گیم پلی آن خوب است
که گوی سبقت واقع نمایی را از سایر رقبا می رباید.
روایت بد :
مدرن وارفار کلا دو ایراد اساسی دارد که البته شاید در هزار مزیت قابل توجه بازی نتواند خودنمایی کند:
ایراد اول مرحله فرودگاه مثل یک باگ خارج از دنیای بازی در درون آن خود نمایی میکند که کمتر کسی میتواند
آنرا در کلیت داستان بازی هضم کند. دلیل موجهی برای شراکت در کشتار بیرهمانه مردم بی دفاع وجود ندارد
حتی اگر فرض را بر این بگیریم که حقه ای در کارباشد . کماکان دلیل آن برای گیمر تا انتهای داستان غیر قابل
توجیه باقی می ماند. و دومین مشکل که همچنان به روایت داستان بر میگردد گنگن بودن جزئیات داستان و
عاجز بودن در نحوه صحیح ارائه داستان روشن و کامل از کلیت کار برای مخاطب است،بخصوص اگر کسی با
شخصیتها ازقبل آشنا نباشد.
روایت خوب :
بازی از لحاظ گرافیک و سیستم صوتی - دارای برتری های کاملا آشکاری نصبت به هم عصرانش است
یک دلیل کاملا روشن طراحی واقع نمایانه و خیره کننده کاراکترها و محیط هر چه بیشتر سینمایی شدن
بازی کمک کرده است که در کلیت کار به چشم میخورد. سازندگان بازی هیچ صحنه ای را از این چارچوب
مستثنی ندانسته اند. نتیجه آن خلق صحنه های بدیع از نسل جدیدی از بازیهای ویدئویی با افکت ها ،
اصوات ،نریشن ها، تاثیرات آب وهوا ، انعکاس محیط ، جزئیات ،بافت ها و سایر اشیاست....نمونه از نوآوری
دیگر بازی را اگر به اختصار نام ببریم از جمله افراد تیم به گونه ای طراحی شده اند که در لحظه لحظه
صحنه های بازی با اعمال و عکس العملهای هیجان انگیزشان هر نوع بیننده ای را جذب خود می کنند .
فضا سازی کلیدی:
نکته کلیدی دیگر فضاسازی در بازی است که به نحوی استادانه صورت گرفته هر قسمت از بازی فضای
مربوط به خودش را دارد که آنرا از یک بازی صرفا مرحله به مرحله خارج می کند ...لوکیشن های مختلف
در نقاط دنیا قراردارند : قزاقزستان ، آرژانتین ، افغانستان ، مسکو و..... که به جزئیات کوچکتری از مراحل
زمستانی ، جنگل های استوایی ، نبردهای خیابانی و....تقسیم شده اند.
جزئیات کار :
یکی از موارد دیگر قابل توجه در بازی گسترش سلاحهاست باز ی آنقدر پر شده است از اسلحه های
گوناگون از کلاسیک تا مدرن که اگر لقب اسلحه خانه را بر آن بگذاریم شاید اغراق نکرده باشیم .
همینطور باید به طراحی و صداگذاری دقیق انفجارها و شلیکها اشاره کرد که از این لحاظ نیز پیشتاز
ساخته که تجربه آن به همه علاقمندان به vg پیشنهاد می شود .
نویسنده:محمد .م.
نام کاربری: (mahpesar)
Last edited by mahpesar; 30-11-2009 at 15:18.
همین ؟!
چقدر زود مراحلش تموم شد ! نسخه های قبلی بنظرم بهتر بود البته درجه سختی !
من بصورت Hard رفتم اما خیلی راحت و سریع به آخر مرحله میرسیدم .
که اینطور
سلام.
عزیز من من میگم قبل از نصب بازی و بعد از نصب steam و آپدیتش سریال میخواد. اصلا بازی نصب نمیشه که بخواد درست کرک بشه.
ظاهرا خود steam ازم سریال میخواد نه بازی.
ربطش به اواتارش بود پرچم نازنین تراختور عزیزمون بود (پرطرفتار ترین تیم اسیا)
ولی واسه من جذاب بود البته دو تا هدف داشتی و قسمت واقعی گرا هم داشت
نتیجه ی من از حرفات اینه: کلا بدون دلیل حال نکردی
![]()
نمرده دفعه ی دیگه با چشم بند میاد خدمتتون
تازه ادم باحالی بودحیف بود
اقا من به این مشکل disk read error برخوردم .همونجا که هلی کوپتر سقوط میکنه .در ضمن تو سی دی های من پچ نبود اگه ممکنه یکی زحمت بکشه برام بزاره.
ممنون
نمرده؟؟؟![]()
اون چاقويي كه كرد تو چشمش، فكر كنم نصف مغز ژنرال رو املت كردش،
يا ژنرال T900 ترميناتور بود يا چاقو هنوز داره دنبال مغز طرف ميگرده
Last edited by shuahin_kh; 30-11-2009 at 12:39.
دوستان 1 سوال
چه جوری میشه تو بخش SPECIAL OPS دو نفره (آنلاین) بازی کرد؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)