youtube برا منم باز شده... فقط شاتل باز كرده يا همه isp ها؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
youtube برا منم باز شده... فقط شاتل باز كرده يا همه isp ها؟
همه isp ها
ولی برای من باز شده بود ولی از دیروز بسته شده![]()
یک نکته جالب که جالب دونستم تا همتون بدونید
سایت های ایرانی مثل p 3 0 d o w n l o a d دسترسی به دانلود فایل های خودشون رو به کشورهای عربی بسته اند
من خودم رو میگم وقتی بعضی اوقات میام تو اینترنت IP ای که به من تخصیص داده میشه سری IP های کشور های عربی هستش که بعد از برسی معلوم شد برای امارت هست,میریم تو سایت های دانلود ایرانی میبینیم نمیشه دانلود انجام داد علت چیه نمیدونیم زنگ میزنیم پشتیبانی اون ها هم نمیدونن ولی علت همینه که گفتم شما وقتی IP ای که شماره اولش 94 بود رو دیدید بدونید IP عرب هستش و برای دانلود از برخی از سایت های ایرانی به مشکل میخورید ولی با چند بار DC کردن و CPNNECT مجدد میتونید IP ای که شماره اولش 84 باشه رو بهش دسترسی پیدا کنید و به راحتی فایل های خودتون رو دانلود کنید.
من با همین مشکل برخوردم به دوستم که مدیر سایت بود اطلاع دادم گفت IP خودت رو بده من هم دادم و گفت چرا IP امارت رو به تو دادن بلاخره دسترسی من رو با همون IP اماراتی باز کرد به سایت ولی من از طریق اینترنت به SHATEL اطلاع دادم و این موضوع رو متذکر شدم و 10 دقیقه نشد که شاتل با من تماس گرفت و بابت این موضوع توضیح داد که من هم صلاح دونستم اینجا مطرح کنم که اگر کسی با مشکل دانلود مواجه شد این مورد رو هم برسی کنه
دوستاني كه از سرويس 128 شاتل استفاده ميكنند، ميشه بگند سرعت دانلودشون روي چند هست؟
128 شاتل دانلود 16 هست البته سرویس آرت کیفیتش بهتره و نوسانش کمتره
بابا خوشا بحاله شما برا ما که یه چیزی اضافه هم میزنه![]()
art1 سرعتش براي من 21.7 ثابت هست!!!!!
بله کلا آرت هم از نظر سرعت و نوسان و هم پینگ از اکو خیلی بهتره
میشه گفت سرویسای آرت اصلا نوسان ندارن![]()
خیلی جالب بود....
منم شده بود گاهی تو دانلود از این سایتای ایرانی مشکل پیدا کرده باشم ولی خوب دلیلشو هیچگاه نفهمیدم
متوجه منظورتون نميشم!!!
اگه بخواد آي پي امارات باشه كه ديگه هيچي في.._..ل..تر نيست!!!
ايناهاش اينم 94 و IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF,
![]()
هم اکنون 44 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 44 مهمان)