تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 502 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان من یدونه HP DV6 دارم خیلی داغ میکنه CPU core 2 duo هست اما بر خلاف دوستمون که بالا گفتن اصلا هنگی ندارم......یکی از دوستام Asus داره و نصف لپ تاپ منم داغ نمیشه.....وقتی دارم بازی میکنم اگه لپتاپ روی پام باشه از بس داغه پام بلال میشه.....کول پد هم که قربونش برم فقط دکوریه........

یه سوال فنی دیگه این گزینه High Performance واسه بازی مشکلی در طولانی مدت ایجاد نمیکنه ؟؟؟
    راستی واسه بازی مستقیم به برق وصل باشه بهتره ؟؟؟

پروفشنال lovelord2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

سلام دوستان راسیاتش من به لپ تاپ hp dv6 1235 دارم که خیلی داغ میکنه و هنگ همه جور ترفندی سرش زدم هر ویندوزی بگی نصب کردم اما بعد از 30 دقیقه کار کردن همچین داغ میکنه و صدای فنش بیرون میاد که با کوچکترین حرکت هنگ میکنه به نظرتون من چی کار کنم برای فرار از این مشکل آیا با کول پد درست میشه جوری دیونه کرده که میخوام زیر قیمت بفروشمش خیلی پشیمونم از این که hp گرفتم برای فرار از این مشکل من باید چی کار کنم ؟

اگه بيش از اندازه داغ مي كنه و مربوط به اجرا بازي نيست بايد بفرستي گارانتي
    در صورتي كه زمان گارانتي توموم نشده باشه گارانتي ثبت شده باشه و داغ كردن باعث خاموش شدن لپ تاپ شه تعويض مي شه
    يه پكيج هم بود واسه مديرت گرما لپ تاپ مي توني از اون استفاده كني كه 50 50 ممكنه جواب بده رو لپ تاپ شما
    ولي قبلش بفرست گارانتي

اين سري اج پي معمولا فقط زمان بازي داغ مي كنه كه نمي شه ايرادي هم بهش وارد كرد
    چون سري گيم نيست
    و لپ تاپ واسه بازي نيست
    يه كنسول بازي بگيرين اگه عشق گيم هستين با يه tv فول اچ دي هم ارزون تر در مي اد هم لذت بيشتري مي برين!

---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------

با سلام خدمت همه دوستان
    می خواستم با توجه به شرایط زیر در انتخاب لپتاپ HP کمکم کنید:

1- بودجه : 1,200,000
    2- CPU : ترجیحا اینتل Ci5
    3- رم : 4 گیگ
    4- گرافیگ : از 512 کمتر نباشه
    5- وزن : ترجیحا از 2.5 کیلو بیشتر نباشه
    6- عمر باتری : کمتر از 2.5 ساعت نباشه

ممنون.

يه نگاه به سري dv6 سري 3000 ‌بنداز
    حتما يه مدل مناسب با بودجت پيدا مي كني
    dm4 هم بد نسيت dv3 مدلايي با اين مشخصات داره يه سر به hp.com/me بزن
    بعد يه نگاهي هم به ليست قيمت شركتاي ايراني بنداز كه تازه يه مقدار متعادلتر شده

3. این کاربر از lovelord2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من یک لپتاپHP-DV4 تازه تهیه کردم ویندوز7رانصب کردم بعضی درایوراش نصب نبود ازسایت HP دانلود کردم یکی از درایور را اجرا کردم
    آخر شد,بعدآ این پیام آمد donot power off بعدآ روی finish کلیک کردم logo off شد .
    بعدآ دیگه از hp جلو نمیآد نه ویندوز نه بایوس نمدونم دیکه چی کار کنم 2ساعت هم استفاده نکردم ولا لطفآ یکی کمک کنه ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

گارانتی
    فروشگاهی که خریدی ....

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

کول پد مناسبه .خیلی هم تاثیر داره
    اما انتظار نداشته باشین که دیگه داغ نکنه
    حتی استفاده از کولپد بدون روشن کردن فن هم موثره.بدلیل اینکه زیر لبتاب خالی میشه و هوا خوب جریان پیدا میکنه
    من 8 تومنی خریدم بدک نیست موقع بازی دیگه مثل قدیما داغ نمیکنه
    اما یه جور بود پاساژ ایران یه مغازه که فقط مخصوص خنک کننده ها یه مدل داشت زالمن 60 تومن میگفت که الیاژی داره که باعث خنک کنندگی بیشتر میشه

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

کول پد مگه برقشو از مادربرد نمی گیره؟
    مگه این کار باعث نمی شه به باطری فشار بیشتری وارد شه!

---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:34 AM ----------

منظورم فقط کول پد نیستا هارد پرتابل یا خیلی چیزای دیگه هم شامل می شه که برقشونو از مادر برد می گیرند!

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

نه
    میتونی با 2 تومن یه اداپتور تبدیل به یو اس ابی بگیری و برقشو از مادر برد نگیری!
    باز هم میگم کولپد به خاطر اینکه فضای انتقال و جریال هوا رو باز میکنه میتونه حتی بدون روشن کردن هم به خنک کنندگی کمک کنه

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

نه
    میتونی با 2 تومن یه اداپتور تبدیل به یو اس بی بگیری و برقشو از مادر برد نگیری!
    باز هم میگم کولپد به خاطر اینکه فضای انتقال و جریال هوا رو باز میکنه میتونه حتی بدون روشن کردن هم به خنک کنندگی کمک کنه
    باز هم تاکید میکنم که اونقدر ها هم نباید از کولپد انتظار داشت ولی به نظر من که میتونه خیلی موثر باشه
    مثلا اگه قبلا موقع بازی 90 درجه داغ میکرد الان 80 درجه میشه
    من قبلا که بدون کولپد میزدم انقدر داغ میشد که حتی گوشه صفحه کلید داغ میشد ولی الان بهتر شده و دیگه اونقدر داغ نمیکنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

گیریمم که اچ پی زیاد داغ کنه.یعنی خود شرکت فکرشو نمیکنه که قطعات رو جوری بزنه که بعد چند سال با داغ کردن عمرشون کم نشه؟من 7 ماه و داداشم 3 ساله که hp داریم ولی تا حالا مشکلی نداشتیم.ولی سی پی یو لپ تاپ داداشم ضعیف شده و سرعت روزای اول رو نداره.یعنی به خاطر همین داغ کردنه؟

داره خودمونی میشه Ghoghnoos62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

با سلام
    من دیروز رفتم پاساژ کیش تو کرج ، قصدم خرید HP بود ولی مغازه دار گفت HP نگیر خرابی زیاد داره به جاش Asus بگیر کمترین خرابی رو داره ، یارو نمایندگی برند خاصی هم نبود ، نظر شما چیه؟ من دوست دارم HP بگیرم هم به دلیل طراحی هم اعتبار و .. ولی مردد شدم خواهشا راهنماییم کنید.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •