قابل توجه دوستان i8510 دار . . . با این برنامه بدون هیچ مشکلی فارسی بنویسید . . .
برید به این تایپیک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قابل توجه دوستان i8510 دار . . . با این برنامه بدون هیچ مشکلی فارسی بنویسید . . .
برید به این تایپیک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این برنامه رو نصب کردم و راحت باهاش فارسی تایپ میکنم اما نتونستم کرکش رو نصب کنم چون ارور
requested access not granted رو میده و به همین خاطر فقط چند روز میتونم ازش استفاده کنم.
چطوری میشه از دست این ارور خلاص شد ؟؟؟
سلام
باتري گوشي منم از کره اي هاست (خط قرمز رو نداره)
موقعي که خريدمش ورژنش xxhk1 بود و مصرف باتريش علاوه بر اينکه زياد بود به شدت داغ هم مي کرد...
اولين آپديت رو با ورژن XXIc کردم ماله آفريقاي جنوبي (چون نسبتا جديد بود) . تفاوت زياد نکرد و بعضي برنامه ها هم حذف شد.
بهتره اينم بگم که ورژن xxic دو تا هستش ، يکي واسه آفريقاي جنوبي و ديگري واسه انگلستان. ورژني که واسه انگلستانه داراي بيشترين برنامه هستش که متاسفانه فقط تو خود انگلستان کار ميکنه !
خلاصه بعد کلي تحقيق ، تو فروم خود i8510 ، يکي از کاربراش که بيشتر فريمور ها رو استفاده کرده بود ، يه نتيجه گيري کلي از کارکرد فريمورها گذاشته بود .
که طبق گفتش ورژن xxiA که واسته نيجريه ساخته شده بهترينه!
من هم با اين ورژن آپديتش کردم ... که به نظر منم بهترينه ! سرعت بيشتري تو باز کردن گالري داره يعني عکسا با سرعت بيشتري لود ميشن و از همه مهمتر مصرف باطريشم خيلي فرق کرده نسبت به قبل!
مشکل باتريش حل حل نشد ولي از قبلي ها خيلي بهتر شده و کمتر داغ ميکنه ....
اينم از تجربه ما ...
ولي حيف که چنين گوشي قدرتمندي اين مشکل بزرگ رو داره .
------------
در ضمن ايا ميشه از يکي از باتريهاي نوکيا استفاده کرد؟!ممکنه ؟
آره درسته . بعضی ورژن هاش مشکل داره . شما همین که من گذاشتم نصب کن و طبق توضیح نصب برو جلو و راحت کرک میشه , خودم هم از این استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم نداره و کرک شد راحت .
شما اول این نسخه که رو گوشیت هست رو پاک کن بعد از همین لینک که من تو تایپیکش گذاشتم و طبق توضیح نصب برو جلو . . .
سلام دوستان
باتری گوشی منم کره ای و اون اوایل به شدت داغ می کرد(وقتی باهاش بازی می کردم) ولی الآن کمتر داغ می کنه(شاید من کمتر حس میکنم)
دوست من هرکاری کردم نشد.شما احتمالا گوشیت هک شده که از اینجور ارور ها نمیده .
حالا به غیر از هک هیچ روشی برای خلاص شدن از این شرایط نیست ؟؟؟؟
آها . این برنامه ساین نشده هست و باید یا گوشیتون هک شده باشه یا برنامه رو ساین کنین خودتون . . .
تنها راهش همینه . خب هک کردن گوشی که کاری نداره , هک کن گوشیتو خب . . .
من ساینش کردم بدون ساین که اصلا خود برنامه نصب نمیشد.برنامه اصلی نصبه ولی کرکش نصب نیست.
در ساین کردن مشکلی ندارم حتی کرکش رو هم باید ساین کنی وگرنه همون اول نصب، ارور معروف رو میده ولی
این دفعه مراحل اولیه رو میره و درست قبل از عملیات اصلی ارور requested access not granted رو میده.
سلام دوست عزیز. این ارور معمولا زمانی رخ میدهد که روش ساین کردن برای عبور از حفره های امنیت گوشی ناموفق بوده است. در اینصورت باید از روشهای دیگر ساین کردن برنامه ها استفاده نمود.
بذارید ببینم داخل خود سایت تایپیکی که در ان انواع و اقسام ارورهای سیستم عامل سیمبیان ورژن 9 رو داشته باشه هست تا براتون بذارم.
Last edited by mahroo_z1; 08-08-2009 at 10:58.
هكش كردم دوستان.هكش كردم راحت شدم.كرك فارسي ساز رو هم نصب كردم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)