من دقیق نپرسیدم ولی یادمه یکی می گفت حدود 25 تومنه
من دقیق نپرسیدم ولی یادمه یکی می گفت حدود 25 تومنه
یچی میگیا
تو سایت apple زده 79$ !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنه دوست عزیز . احتمالاً با اومدن OS 4 یعنی تو تابستون میاد
-----------------------------------------------------------------------------
من قبلاً دکمه وسط Earphone رو میزدم اهنگ pause و play می شد. الان دیگه نمیشه. چراااااااا ؟ :( :(
دکمش سالمه چون وقتی نگهش میدارم میره رو Voice Control
درست شد - فکر میکنم واسه شارژش بود
Last edited by sony_W810i; 14-04-2010 at 21:59.
دوستان جدیدن که دوبا ره این ibluenova را نصبیدم نمیشه فایل های بیشتر از 30 کیلو بایت به ipod ارسال کنم اشکال از کجاست (آخه قبلن این طوری نبود در ضمن از هر دو سورس bigboss و sin ful هم نصب کردم هر دوتاشون این طوری بود ) کمکم کنید که شدید به بلوتوث نیاز دارم....... با تشکر
سلام بچه ها من Blackra1n رو پاک کردم از توی آیپاد. حالا هر کاری می کنم دوباره نصب نمیشه روش.
حتی یه بار آیپاد رو ریست کردم. ولی کار نکرد
کسی راه حلش رو نمی دونه ؟
سلام
من تا یه هفته دیگه می خوام برم یه تاچ بخرم
اما از مدلهای موجود بیاطلاع هستم
میشه یه توضیح مختصر بهم بدین
حجم ، قیمت و اینکه امکان -- و جیلبریک روشون هست یا نه
مرسی
دوستان من آی پاد 3g خریدم 32 گیگ ورژن 3.1.2 مشکل اینکه جیل نمیشه من برنامه جیل بریک رو گرفتم نصب کردم رفتم توش اون 3 تا گزینه یعنی snow اینارو اصلا نداره بعد آنیستال کردم حالا هرچی دوباره نصب میکنم آیکون جیل نیماد چه کنم؟
سلام چند خریدی؟ از کجا؟ تنکیو![]()
تبریك: دی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونچه الان باید شما بری واسه خریدش، نسل سوم آیپاد تاچ هستش .. در مورد قیمت/حافظه هم که بارها صحبت شده، مثلاً همین صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دو پست من رو ببین.
چه نسخه ای هستش آیپادت؟ ... restore کن و دوباره امتحان کن. (هرچند اگه موقع restore بخواد آپدیت کنه به 3.1.3 و شما پایین تر از این باشی، خودش یه مشکل دیگه اس!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)