یه سوال دیگه ..کتاب کلاس گسسته رمزینه الان تو بازار هست؟اگه هست چطوره؟ ... راستش یه کتابی میخوام گسسته رو کامل توضیح داده باشه .به طوریکه بشه همه تستاش رو تو کنکور حل کرد ... الان گاج دارم ولی زیاد راضی نیستم ازش ... شما نظرتون چیه؟
با تشکر![]()
یه سوال دیگه ..کتاب کلاس گسسته رمزینه الان تو بازار هست؟اگه هست چطوره؟ ... راستش یه کتابی میخوام گسسته رو کامل توضیح داده باشه .به طوریکه بشه همه تستاش رو تو کنکور حل کرد ... الان گاج دارم ولی زیاد راضی نیستم ازش ... شما نظرتون چیه؟
با تشکر![]()
من گسسته رمزینه رو خریدم خوشخوان و گاجم از دوستام گزفتم در کل از گاج سفید بیشتر خوشم اومده تا رمزینه خوشخوانم که آموزشش مفت نمیرزه
مشکل شما با گاج چیه؟
گاج و رمزینه هر دو کتابای کاملین. دوستم با همین گاج خوندن همه سوالای گسسته رو زده بود توی کنکور. اما فکر کنم این گاجه رو خورده اگه کتابشو ببینین میفهمین توی همه سوالاش توضیح داده مثلا نکته هاشو در اوررده و ...
رمزینه هم الان تو بازار هست
درمورد فیزیک پایه هم گاج سفید خیلی کامله. من که خیلی خوشم اومده ولی حجمش زیاده که اونم چند نوبت میزنم سوالاشو.
سلام کسی اینجا زیست بنفش قلمچی یا زیست تست قرمز(اشکان هاشمی) یا زیست مبتکران(محمود شعیبی) را خوانده؟چه طورن؟
Last edited by mostafa_360; 14-10-2009 at 23:42.
سلام
برا آموزش گسسته یه کتابه خوب معرفی کنین ؛ لطفا
؛ رمزینه ؛ خوبه ؟!؟!؟!
سلام دوستان !!!!
من هفته قبل از یکی از سایت های فروش کتاب چند کتاب تست و... سفارش دادم یکیشون این بود:
کتاب مفهوم: قرابت معنایی در ادبیات فارسی صدها تست مفهوم و قرابت معنایی هزاران ...
تالیف محمد رضا قره خانلو بود
حالا که کتابا رسیده اون کتابی که گفتم توش نیست و به جاش یه کارت پستال با عکس صادق هدایت هست و 2000 تومن هم لای اون کارت بود و توش نوشته بود که با شماره ای که توش نوشته بود تماس بگیرم از طرف خود مولف هم بود.
خوب به نظر شما چی کار کنم؟؟
کسانی که فیزیک پیش مبتکران دارند ممکنه اسم مولفشو بگن ؟؟
سطحش از خوش خوان بالاتره؟
دیشب اتفاقی یه تحلی رمزینه یافتم!! اوره کا!
بعد تیکه شو خوندم از گاج سبز که خداییش خیلی بهتر بود اما:
تستاش فوقالعاده کمه!
شما همینیو میگین که روش آبیه و بابقیه کتاب کلاسا فرقداره و درسنامه هاشم نگاه اول و دوم داره؟
مرجع تست کامل مثلثات میکرو طبقه بندی! چی خوبه.
پاسخاش کامل باشه تستاشم آسون به مشکل باشه و زیاد باشه (300 - 400 تایی باشه حد اقل) یه جوری که من به تسلط 90 درصد برسم حد اقل. زمان هرچی بخواد اشکالی نداره
اگه یه همچین چیزی دیدید بگید ممنون
کتابای انرژی اتمی چطوریه؟
کتاب آموزش و کتاب تستش جداست؟
در چه سطحیه؟
از آسون به مشکل آموزش داده؟
پاسخنامش چطوریه؟
مولف فیزیک پیش مبتکران غلامعلی محمودزاده هستش که بیشتر به درد تشریحی می خوره و برای امتحان نهایی خیلی عالیه.اما اگر برای تست می خوای کتاب های اندیشه سازان قدیم برای اموزش حرف نداره اگر هم تست های سطح بالا می خوای انرژی اتمی و انتشارات فکور خیلی خوبن.
سلام من چند تا سوال داشتم.
1-من کتاب مبتکران گسسته و دیفرانسیل تالیف سید حسین سید موسوی رو دارم .از روی فصل اول گسسته این کتاب هم خوندم.به نظرم کتاب خوبی میاد.اما چند صفحه از این تاپیک رو که خوندم گویا کتاب کلاس دیفرانسیل و گسسته رمزینه خیلی عالیه.می خواستم بدونم به نظر شما لازمه که منبعم رو عوض کنم و رمزینه رو بخرم یا نه ؟ کلا رمزینه چه مزیتی نسبت به مبتکران داره؟
2-کتاب آموزش عربی چه کتابی بخرم؟ "عربی به زبان ساده " چطوره؟ یه خورده حجم مطالبش زیاد نیست؟ کتاب بهتری کسی سراغ نداره؟
3- سوال بعدیم هم اینه که انتشارات دریافت چه کتاب هایی رو تالیف دکتر سبطی داره؟چه فرقی با کتابایی که انتشاراتش به اسم خود دکتر سبطیه داره؟کلا اگه لیست کتاب های موضوعی ادبیات که مولفشون دکتر سبطی باشه به همراه انتشاراتش رو بگید ممنون می شم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)