بارسا بورو وگرنه ضرر میکنی.اینقدر که شماها دارین تعریف میکنین من دارم کم کم به طرف pes جذب میشم.مخصوصا حالا که تاپیک فیفا خیلی سوت و کوره![]()
بارسا بورو وگرنه ضرر میکنی.اینقدر که شماها دارین تعریف میکنین من دارم کم کم به طرف pes جذب میشم.مخصوصا حالا که تاپیک فیفا خیلی سوت و کوره![]()
سلام دوستان من یه سوال داشتم.
Pes2009 برای Ps3 تو تهران هست؟؟
این پچ 11مگابایتی آیا پیراهن های تیم ملی آلمان و لیگ انگلیس رو حل می کنه؟
دوستان میدونید چرا دوربین بازی اینطوریه؟ خیلی پائینه نمیشه بالا آورد!
سلام دوستان. میشه PES 2009 رو روی شبکه lan بازی کرد یا نه؟
قسمت network که فقط بازی روی اینترنت رو داره. من تو گوگل هم سرچ کردم چیز به درد بخوری پیدا نکردم. کسی اطلاعاتی نداره؟
راستی آقای بهادر 2009 مرسی از اطلاعاتت. دانلود کردم ، جالب بود.
دوستان این انالوک راست نمیشه جوری فعال کرد یعنی دریبل ها رو روی اون انداخت
بهادر جان دمت گرم خیلی باحال بود به نظر من دانلود کنین ضرر نمیکنین تو مبایلم پیس گل کاشت من که از اونموقع اینقدر بازی کردم گوشیم پوکید شارژش تموم شد....
دوستان مشهدی تو رو خدا اگه کسی از مشهد خریده به منم آدرسشو بده برم بگیرم مردم دیگه ...
خواهشا![]()
به پيشنهاد دوستان رفتم بارسا و توي دو تا بازي كه تيم انجام داده فقط دومي دقايق آخر رفتم تو زمين كه تونستم يه شوت بزنم تيم ملي منم (كه همون ايران گذاشتم) داره فعلا بازي هاي مقدماتي رو پشت سر ميذاره ولي نميدونم كه چرا من رو دعوت نميكنن؟
مثلا توي بارسلوناي اسپانيا هستيماااااااااااااااااا!!!! !!
من فكر نكنم امسال بهتر از pes2009 بازيه ديگه ايي بياد البته بجز شاهزاده ي پارسي........![]()
Last edited by bahador2009; 18-10-2008 at 16:34.
نه مشکل لباسو باید با کیت حل کرد .تا الان هم یک سری کیت برای لباس اومده اما چون زیاد جالب نبودن من تو تاپیک نذاشتم .باید کمی صبر کرد تا ادیتورها طرحهای جذابتری ارائه بدن.
خب شما چرا نمیری مراکز اصلی فروش سی دی های بازی . اگه یک سر بری تو بازار مطمئن باش پیدا میکنی (مخصوصا خیابون سعدی و راهنمایی ).من مشهد هستم اما به دلیل اینکه گرافیک کامپیوترم پایینه فعلا نرفتم سمتش .اگه سی دی بازی رو هم بخای همونجا از دی وی دی روی سی دی برات میزنن.
میشه نصب اینو در حد مبتدی توضیح بدین ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)