رضا جان شرمنده پستت رو نقل قول نمیکنم چون حسابی قره قاطی کردیش پستت روفدای سرت
مشکل شما از کرک هست باید کرک دانلود کنید اینم لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رضا جان شرمنده پستت رو نقل قول نمیکنم چون حسابی قره قاطی کردیش پستت روفدای سرت
مشکل شما از کرک هست باید کرک دانلود کنید اینم لینکش
سلام اقا کسی میدونه مشکل من چیه بعد از غوض کردن ویندوز کریشن مستر بالا نمیاد
[quote=khelane;3470196]سلام اقا کسی میدونه مشکل من چیه بعد از غوض کردن ویندوز کریشن مستر بالا نمیاد
[[/quote
سلام khelane جانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم این مشکل رو داشتم نمیدونم چجوری حلّش کردم ولی تا جایی که یادمه محلّ فایل setup برنامه رو عوض کردم همچنین محلّ نصب برنامه رو . یعنی یه بار آن اینستال کن بعد با انجام این کارا ببین مشکلت حل می شه ؟
خدانگهدار
سلام. من این برنامه رو که اجرا میکنم وقتی دکمه patch رو میزنم پیغام میده not found fifalib.dll
چه باید کنم ؟
من از یکی از سایتای خارجی اینو پیدا کردم همراه با همون فایلی که نبود. خدمت دوستان:
حالا با وجود کریشن مستر و اینجور چیزا دیگه اینا به درد نمیخوره وقتی شما یه بار با کریشن مستر حتی یه تغییر جزئی میدید کل قفل های بازی آنلاک میشه
اینم فایل fifalib.dll در جای که این برنامه رو گرفتی کپی کن
چرا تاپیک فیفا 09 تا این اندازه سوت و کور شده که رفته صفحه 2 انجمن بازی های کامپیوتری...؟
آرمین کروزر جان، مسعود کینگ عزیز، خلانه عزیز و ... کجایین پس؟؟
در ضمن خلانه جان از طریق پیغام خصوصی یه آمار به ما بده
خوشحال میشم وقت داشته باشی هماهنگ کنیم یه دست فیفا آنلاین بزنیم
شهرت نیست که شادمهر جان هرکی مشکل داشت میاد مطرح میکنه ماهم اگه تونستیم جواب میدیم پچ جدید هم بیاد میذاریم تاپیک ملت استفاده کنن
من adsl دارم. هر کس دوست داره با من بازی کنه ! بگه و البته روش بازی کردن آنلاین هم بگه !
روش آنلاین توی فیفا که خیلی راحته البته فقط اکزیبیشن میتونی بازی کنی میری دایرکت آپی با طرف هماهنگ میکنی آپی هم دیگه رو توی دایرکت ای پی اد میکنین یکیتون هاست میشه اویکی جوین البته سرعت باس بالای 128 باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)