تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 238 از 2550 اولاول ... 1381882282342352362372382392402412422482883387381238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تبریز - ولیعصر - فلکه بارنج -

پيش فرض

من --- شاتل رو دارم رو مسیر آلمان ، یکی از کارمنداش بهم داده 100 ساعت 5 هزار تومن

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseintdk775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    http://forum.rastgo.com

پيش فرض

من سال پیش رفتم.
    اونقده گفت که هفته ی بعد وصل میشه، منم بعد از پایان هفته ی سوم () انصراف دادم و پولمو گفتم. البته اون بیچاره هم تقصیری نداشت هااااا. پورت های مخابراتی خالی نمیشد.
    الان وضعیت نوبتش رو نمیدونم.
    اگه اشتباه نکنم، مسئولش هم آقای آذری باشه.
    مودم رو خیلی گرون میدند. مراقب باشید. تقریبا 5 الی 7 تومن (شایدم بیشتر) گرون تر از پاساژ سهند میفروشند.

موفق باشید
    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    بله، برای ما هم مشکلاتی ایجاد کردند ( چند ماه پیش ) / رفتیم قرار داد 3 ماهه بستیم که قرار بود شبانه هم داشته باشد و در قرار داد هم ذکر شده بود.

قرار بود در عرض 2 روز بسته شود هی امروز و فردا کردند و 8 روز گذشت / اگر اشتباه نکنم در عرض 9 یا همان 8 روز بالاخره سرویس را راه اندازی کردند ( با کلی رفت و آمده هایی که داشتیم)

اما سرویس شبانه ندادند و می گفتند سرعت های شبانه کم است در حال اضافه کردن سرور ها ( فکر کرده بود که ... ) بالاخره هی امروز و فردا کردند تا سرویس شبانه را وصل کنند ولی نکردند. / آخر سر هم فهمیدیم که از آسیاتک داده اند و وقتی به آنها گفتیم شکه شده بودند و می گفتند آسیا تک بهتر است / وقتی می گفتیم ما برای صبانت قرار داد بسته ایم و بیشتر برای شبانه اش می گتفند سرعت صبانت نیم کیلوبایت است به همین دلیل از آسیاتک داده ایم.

در هر صورت باز هم کلی مشکلاتی بعدا ایجاد شد / بماند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dibagroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من شنيدم سرعت دانلود سرويس 64 نامحدود ماكس نت 60-70 كيلوبايت در ثانيه است درسته ؟؟؟
    فكر نمي كنم از اين خبرها باشد
    ما كه نه ديديم نه شنيديم امكان دارد باز مشكلي در سرور مركزي داشته باشند كه اين اتفاق مي افتد

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

عرض سلام و ارادت خدمت dsl دوستان عزیز !

خبر هایی از شرکت ها ی dsl :

** از وقتی شرکت رسانه دفترش رو از ساختمان اسکان به smp انتقال داده حرف های زیادی برای گفتن داره !!

جالبه که مسول جدید فروشش ( با یک منشی ناوارد ) همچنان با ادعا داره جلو میره :

( این صحبتها رو برای یکی از دوستان که جهت خرید سرویس رفته بوودن ایراد کردند ! )

با وجود اینکه همچنان قیمتهای این شرکت بالاست ( یکمی پایینتر از نجومی ) ولی بی انصافیه اگر نگیم که برای دهه ی فجر تخفیف ها ی مناسبی برای سرویس هاشون داشتند

** inet هم با وجود کم تجربه بودن بخش پشتیبانیش هم چنان در حال جذب مشتریه و تا بحال خوب پیش میره

این شرکت تا میتونه داره رو سیاست کاهش قیمت مانور میده ( سیاستی که میشه گفت در تبریز جواب میده در کوتاه مدت )

مثل اینکه این شرکت حالا حالا قصد نداره سرویس های نا محدود رو به زیر مجموعه ی خدماتش اضافه کنه

این شرکت قشر خاصی رو می خواد مورد هدف تبلیغاتش قرار بده !

** ماکس نت نسبت به سابق وضعیتش یکمی تثبیت شده

و همچنان ادعای share 1/4 رو در سرویس های تجاریش داره

** شاتل داره خط سابقش رو ادامه میده و زیاد وارد حاشیه نشده

هر از گاهی به تبلیغ کوچکی در نیازمندی های استانی اکتفا میکنه

** صبانت هم بعد از ماجرای کم و زیاد شدن سرعتش سعی در ثبات سرویس هاش داشته

جالبه که این شرکت هم چون گذشته داره روز به روز یوزر های dsl اش رو زیاد میکنه و سرویس هاش طرفدارای خاص خودشو داره

** یکی دو ماهی میشه که همارا سیستم داره ضعیف عمل میکنه و منحنی کیفیتش رو به پایین میره !!

حتی اگه این عملکرد ضعیفش رو به پای درگیری -یه - پروژه ی wimax بزارریم باز هم توجیه قابل قبولی نیست

** فناوا هم بمدتی میشه که به این نتیجه رسیده که سیاست قیمت گذاری سرویس هاش غلط بوده و سرویس هاش رو دو دسته کرده

یک یا دو ماهی میشه که دیگه شرکت ها برای هم شاخ و شونه نمیکشند و ارامش قبل از طوفان حکمفرماست

قبلا به راحتی میشد در مورد شرکت ها نظر داد ولی الان این طور نیست

بهتره به دوستانی که می خوان جدیدا به جمع dsl داران بیان بگیم که وقتشو شرکتها ی جدید رو امتحان کنید

دیگه مثل قبل نباید تعصب خاصی روی شاتل یا ارزان بودن همارا و یا اسم و رسم ماکس نت داشت

** خیلی وقته از شرکت ارس گستر خبری نیست

جسارت مسئول این شرکت در مورد ارائه ی سرویس 2 مگ زمانی که فقط صبانت سرعت شبانه ی 512 داشت ستودنیه ( اینطور نیست ؟ )
    دوست من سلام چند وقت بود نبودي در مورد پارس خدمت عرض كنم شركت رسانه درست گفته مي شود گفت كل بانكهاي خصوصي و بيمه هاي خصوصي از پارس استفاده مي كنند (من اين مسله را از تهران و خود بانكها پيگير شدم) در ضمن بانك كشاورزي و ملي نيز از اين حالت جدا نيستن شركت پارس خيلي شركت بزرگي هست و به اين نتيجه رسيده است كه با اين قيمتهاي بالا نمي شود كار كرد و الان چند ماهي است كه قيمتهاي خود را پايين آورده است يكي از مسله هاي خوب پارس ثابت بودن سرعت دانلود و نوسان كم آن است
    در مورد شركتهاي ديگر هم گفتهاي شما درست هست
    در مورد ارس هم اين شركت نماينده جديد لايزر در تبريز شده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

قبلنا خبر سرویس 1مگ همارا خیلی از دوستان رو شگفت زده کرده بوود

ولی بهتره یک حساب سر انگشتی در موردش داشته باشیم :

صبانت :: سرعت 1 مگ روزانه و شبانه ( اسمی ) // هزینه ی 30 هزار تو مان برای 3ماه // ترافیک 5 گیگ برای همین مدت

همارا :: سرعت روزانه و شبانه 1 مگ ( اسمی ) // هزینه ی 50 هزار تومان برای 3 ماه // ترافیک 5 گیگ برای 3 ماه

صبانت :: سرعت 1 مگ روزانه و شبانه ( اسمی ) // هزینه ی 46 هزار تومان برای 3 ماه // ترافیک 10 گیگ برای همین مدت

همارا :: سرعت 512 روزانه و شبانه ( اسمی ) // هزینه ی 30 هزار تومان برای 3 ماه // ترافیک 5 گیگ برای 3 ماه

نتیجه گیری با خودتون
    آقا شما كدوم وري هستي مثل اينكه همارا را ترك كردي رفتي صبا نه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم از دوستان صبانتی بپرسم وضعیت صبانت الان چطوره؟ من تابستون اشتراک 128 گرفته بودم که خوب بود شبانه که 1024 رو میداد روزانش هم متغیر بود ولی اون آخرا 1024 رو کامل می داد . الان وضعیت چه طور؟ واسه مرکز ولیعصر پورت خالی دارن یا نه از قیمت ها چه خبر ؟قرار بود کمتر بشه . هزینه راه اندازی اولیه رو هم وردارن خبری شده یا نه؟ از بقیه شرکتها چه خبر الان کدومش کیفیت سرویس مناسبی داره؟
    دوست عزيز صبانت تعداد مشتركينش زياد هست و نمي شود در مورد آن زياد بحث كرد بايد شانس داشته باشي تا خوب باشد در ضمن تا امروز من اطلاعات كه دارم پورت ندارند

7. این کاربر از dibagroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    مشکلاتی که همارا ایجاد کرد :
    1) برای راه اندازی اولیه 4 روز لفتش دادند.
    2)خط adsl را همارا وصل کرده بود ولی مخابرات(شهید باکری) وصل نکرده بود و هرکدام همدیگر را مقصر می دانستند .
    3)رمز قبلیم را در مودم ذخیره کرده بودند در حالی که رمز را خودم تغییر داده بودم و در برگه ثبت نام نوشته بودم.
    4) 2 بار مودم را برای تنظیم به شرکت بردم در حالی که اصلا ریست نکرده بودم .
    5) اما با همه این مشکلات،پشتیبانی بسیار خوبی نسبت به سایر شرکتها دارند و از این بابت راضیم .

دوست عزیز خوبی های شاتل نسبت به همارا چیه ؟
    خوب اين اتفاقاتي كه شما نوشته ايد براي همه پيش مي آيد
    البته اين برنامه همارا كه اطلاعات را داخل مودم مي دهد از بعضي جهات خوب هست ولي از نظر ساختاري غلت

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سرعت بالا نسبت به همارا و کیفیت خوب سرویس های شاتل.و پشتیبانی خیلی قوی.
    آقا آخرش شاتل خوب است من كه خودم 2 سال مشتري شاتل بودم چيزي نديدم

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

الان صبانت در منطقه ولیعصر ( از دیگر مناطق خبر ندارم ) روزانه سرعتش مابین 80 تا 100 متغیر می باشد و سرعت شبانه خیلی متغیر است مثلا بعضی دقایق 30 و بعضی دقایق 90 و بعضی دقایق 120 ولی به روی هم می شود از 1300 تا 1600 مگا از ساعت 3 تا 45 : 7 دانلود کرد
    در مورد پورت خالی زنگ بزن به شماره 3377337 ( نماینده گی اصلی صبانت یعنی نماینده نماینده نمیباشد lol )
    قیمت ها اصلا فرقی نکرده همون قیمت های قدیمی
    در مورد کدوم شرکت خوبه به نظرم از میان صبانت و همارا یکی را انتخاب کن
    در ضمن به این مقایسه مسعود جونم توجه کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که فکر کنم صبانت بهتر باشه
    ما كه نمي بينم انشاءالله كه شما اينهايي كه نوشتين درست باشد

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

farshif جان فعلا وضعیت طوری شده که نباید زیاد به اسم شرکت حساس باشی !!

قیمت و سرویس هاشو ببین اگه مناسب بوود انتخاب کن

در مورد وضعیت سرویس ها هم از دوستان این تاپیک بپرسی بهتر از شرکته

اگه سرویس اکانت شبانه داره ازشون بگیر ( تو سایتشو نگاه کن )
    واقعا حرف خوبي هست آفرين به تو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •