من --- شاتل رو دارم رو مسیر آلمان ، یکی از کارمنداش بهم داده 100 ساعت 5 هزار تومن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من --- شاتل رو دارم رو مسیر آلمان ، یکی از کارمنداش بهم داده 100 ساعت 5 هزار تومن
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بله، برای ما هم مشکلاتی ایجاد کردند ( چند ماه پیش ) / رفتیم قرار داد 3 ماهه بستیم که قرار بود شبانه هم داشته باشد و در قرار داد هم ذکر شده بود.
قرار بود در عرض 2 روز بسته شود هی امروز و فردا کردند و 8 روز گذشت / اگر اشتباه نکنم در عرض 9 یا همان 8 روز بالاخره سرویس را راه اندازی کردند ( با کلی رفت و آمده هایی که داشتیم)
اما سرویس شبانه ندادند و می گفتند سرعت های شبانه کم است در حال اضافه کردن سرور ها ( فکر کرده بود که ... ) بالاخره هی امروز و فردا کردند تا سرویس شبانه را وصل کنند ولی نکردند. / آخر سر هم فهمیدیم که از آسیاتک داده اند و وقتی به آنها گفتیم شکه شده بودند و می گفتند آسیا تک بهتر است / وقتی می گفتیم ما برای صبانت قرار داد بسته ایم و بیشتر برای شبانه اش می گتفند سرعت صبانت نیم کیلوبایت است به همین دلیل از آسیاتک داده ایم.
در هر صورت باز هم کلی مشکلاتی بعدا ایجاد شد / بماند.
فكر نمي كنم از اين خبرها باشد
ما كه نه ديديم نه شنيديم امكان دارد باز مشكلي در سرور مركزي داشته باشند كه اين اتفاق مي افتد
دوست من سلام چند وقت بود نبودي در مورد پارس خدمت عرض كنم شركت رسانه درست گفته مي شود گفت كل بانكهاي خصوصي و بيمه هاي خصوصي از پارس استفاده مي كنند (من اين مسله را از تهران و خود بانكها پيگير شدم) در ضمن بانك كشاورزي و ملي نيز از اين حالت جدا نيستن شركت پارس خيلي شركت بزرگي هست و به اين نتيجه رسيده است كه با اين قيمتهاي بالا نمي شود كار كرد و الان چند ماهي است كه قيمتهاي خود را پايين آورده است يكي از مسله هاي خوب پارس ثابت بودن سرعت دانلود و نوسان كم آن است
در مورد شركتهاي ديگر هم گفتهاي شما درست هست
در مورد ارس هم اين شركت نماينده جديد لايزر در تبريز شده است
آقا شما كدوم وري هستي مثل اينكه همارا را ترك كردي رفتي صبا نه؟
دوست عزيز صبانت تعداد مشتركينش زياد هست و نمي شود در مورد آن زياد بحث كرد بايد شانس داشته باشي تا خوب باشد در ضمن تا امروز من اطلاعات كه دارم پورت ندارند
خوب اين اتفاقاتي كه شما نوشته ايد براي همه پيش مي آيد
البته اين برنامه همارا كه اطلاعات را داخل مودم مي دهد از بعضي جهات خوب هست ولي از نظر ساختاري غلت
آقا آخرش شاتل خوب است من كه خودم 2 سال مشتري شاتل بودم چيزي نديدم
ما كه نمي بينم انشاءالله كه شما اينهايي كه نوشتين درست باشد
واقعا حرف خوبي هست آفرين به تو
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)