من P990 آپ دیت شده دارم و دیروز هکش کردم . دیگه بالا نیومد . بردم فلشش کردم
من P990 آپ دیت شده دارم و دیروز هکش کردم . دیگه بالا نیومد . بردم فلشش کردم
باتشکر دوباره محتویات پوشه 1020867a_1_.cre_All_in_One رو باید کجا بریزیم؟
منم هک v2 رو انجام دادم ولی یکم صدا کم شده چی کار کنم صداش از g900 کمتره.گوشیم p1 ه
هر دوتا هک دوربینم انجام دادم ولی هیچ تغییری نکرد حالا چی کار کنم؟
Last edited by senjin; 17-10-2008 at 14:58.
من اینکارائی که گفتین رو انجام دادم ولی الان گوشیمو هی ری استارت میشه فقط واکمن رو نشون میده دوباره ری استارت میشه چیکار باید بکنم
سلام
من هم این هکو هم هک افزایش صدا رو انجام دادم هک جدید صدا از این هک بهتر بود ولی این هک یه خوبی داشت اینکه صدای خاموش و روشن زیاد شده صدای tap screen هم زیاد شده حالا من یه سوال داشتم نمیشه فقط فایلایه مربوط به صدای خاموش و روشن و tap screen رو به هک MonSTer Sound™ V1
اضافه کرد ؟؟؟؟
در ضمن گوشیمم p1
Last edited by vitalli_shervo; 17-10-2008 at 15:03.
خوب ممن بالای 10 بار واکمن 3 رو رو P1 نصب کردم.خیلی راحت.فقط یک کپی پیست ساده هستش.
آیا زبان گوشی شما UK English نیست؟
به حالت قبل؟ مگه کیفیتش کم شده؟
خوب تو مورد اول نوشتم که چیکار باید کنن.
همه هک ها بعد از کلی تست توسط بقیه و از جمله خودم توی اینجا قرار داده شده و اگه شمابه مشکلی در این مورد بر خوردید از طرف شما بوده.احتمالا توی کپی کردن فایلها مشکلی داشتید.
توصی من به شما آپدیت گوشتون هست نه فلش کردن!
فلش های که مغازه دار ها میزن مربوط میشه و اولین فریم ور های گوش که مشکلات زیادی دارن
دوست من چرا پست ها رو با دقت نمیخونی؟ :
اول فایل 1020867A.cre رو از مسیر 'C:\Private\10202be9\persists با فایل ارجینال که در فایل ضمیمه موجود هست جایگزین کنید
هم بیس یا هک MonSTer Sound ؟
همونطور که گفتم هک بیس صدا رو کمتر میکنه و بیس رو بیشتر.
همونطور که بارها گفتم 100 درصد مشکل از طرف شماست.یا درست کپی نکردید یا یکی از مراحل رو درست انجام ندادی یا وسط انجام کار ریستارت شده گوشی.
نمیدونم والا
-----------------
توصیه من اینه:
حتما پست اول رو با دقت بخونید.مشکل از طرف هکها نیست.اشتباه از طرف خودتونه.
خصوصا این قسمت رو:
نحوه ریختن هکها و مدها روی گوشی:
شما اینکارو خیلی راحت میتونید انجام بدید.به عنوان مثلا شما یک هک رو دانلود میکنید که شامل دو تا پوشه به نامهای Resource و private هست.شما کافیه با Xplor این دو پوشه رو علامت دار کنید(دقت کنید فقط خود پوشه نه محتویاتش) و سپس دکمه کپی رو بزنید.روی خود درایو C رفته (دقت کنید روی خود درایو C و نه هیچ یک از پوشه ها) و اونجا OK کنید.عمل کپی انجام میشه و تمام فایلها درون این پوشه ها به همون صورت در گوشی شما و در پوشه مربوطه کپی میشن.اگه حین کپی از شما سوال پرسید شما overwrite رو بزنید.توجه داشته باشید که حتما روی ریشه درایو C باید کپی کنید تا فایلها و پوشه ها در مسیر همنام خود توی درایو C گوشی کپی بشن.
هک جدید عدم نیاز به ساین برنامه ها به صورت نصبی
فقط کافیه قبلش گوش رو هک کنید و CapsSwitch روا در حالت Off قرار بدید و برنامه رو نصب کنید
نسخه جدید CapsSwitch هم به پست او اضافه شد.
البته تفاوت محسوسی با قبلی نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)