تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 350 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من P990 آپ دیت شده دارم و دیروز هکش کردم . دیگه بالا نیومد . بردم فلشش کردم

داره خودمونی میشه abanar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با تشکر اونائی که تا حالا هیچ هکی رو انجام ندادن چیکارباید بکنند؟
    باتشکر دوباره محتویات پوشه 1020867a_1_.cre_All_in_One رو باید کجا بریزیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    یه جایی رو زمین خدا

پيش فرض

منم هک v2 رو انجام دادم ولی یکم صدا کم شده چی کار کنم صداش از g900 کمتره.گوشیم p1 ه
    هر دوتا هک دوربینم انجام دادم ولی هیچ تغییری نکرد حالا چی کار کنم؟
    Last edited by senjin; 17-10-2008 at 14:58.

داره خودمونی میشه abanar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض به دادم برسین

نسخه جدید هك افزايش صدا اسپيكر و هدفون

نکته:کسانی که قبلا هک افزایش صدای اسپیکر رو انجام دادن فقط کافیه محتویات پوشه AATFiles رو که الان شده 83 تا جایگزین اون 7 تای قبلی کنن.

مراحل کار:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فایل پیوست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دریافت کنید
    کل پوشه AATFiles رو از مسیر 'Z:\private\10200B19\' کپی کرده و در 'C:\private\10200B19\' قرار دهید.دقت کنید کل پوشه نه فقط محتویاتش.
    فایل 'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe' در پوشه 'C:\sys\bin\' کپی کنید.
    فایل 'Z:\sys\bin\M3SAudioPolicyMgr.dll' در کامپیتورتون کپی کنید(برای این کار ابتدا در درایو D که مموری کارتتون هست کپی کنید و بعد بریزید روی کامپیتور)
    برنامه se_sound_patcher_full (توی فایل ضمیمه هست)رو اجرا کنید و I Agree رو بزنید.سپس فایل M3SAudioPolicyMgr.dll که توی کامپیتورتون کپی کردید رو توی این برنامه اورده و سپس دکمه Install بزنید.
    حالا فایل شما پتچ شده و شما این فایل رو به گوشیتون برگردونید و در پوشه 'c:\sys\bin\' کپی کنید.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای راحتی کار ضمیمه شده ولی بهتر همین روشی که گفتم رو انجام بدن)
    کل پوشه private این فایل ضمیمه رو در درایو C کپی کنید.(خود برنامه Xplor پوشه ها رو جایگزین میکنه.یعنی تو مسیر C:\private\10200B19 کپی میکنه)اگه پیام owerwrite داد owerwrite یا Yes رو بزنید تا فایلهای جدید جایگزین بشن و در آخر گوشی را restart کنید.

گرچند این هک ، صدای هدفون هم افزایش میشده ولی خیلی کمه.پس بهتر هک افزایش صدا هدفون هم بریزید این نسخه کاملا با هک افزایش صدای هدفون سازگار هستش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توضیحات اضافی:
    این همون هک افزایش صدا تا 10برابر هستش(البته 2-3 برابر میشه) که تغییرات زیادی روش انجام شده.
    فرق اصلی با نسخه قبلی سازگاری با هک افزایش صدا هدفون و همچنین کیفیت بسیار بهتر صدای اسپیکر نسبت به نسخه قبلی هست.

خودم روی P1 و P990 آپدیت شده تست کردم مشکلی نداشت.

من اینکارائی که گفتین رو انجام دادم ولی الان گوشیمو هی ری استارت میشه فقط واکمن رو نشون میده دوباره ری استارت میشه چیکار باید بکنم

داره خودمونی میشه vitalli_shervo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

MonSTer Bass™ V2

آیا از کم بودن بیس Bass اسپیکر هاتون خسته شدید؟ اگه آره پس این پکیج رو استفاده کنید!
    این هک صدا ، مخصوص افزایش بیس Bass اسپیکر گوشی شماست

نکته: بلندی صدای این هم به اندازه هک افزایش صدا های قبلی نیست ولی کیفیت و قدرت بیسش خیلی بیشتر از بقیه هستش.
    حالا از بیس اسپیکر هاتون لذت ببرید
    سلام
    من هم این هکو هم هک افزایش صدا رو انجام دادم هک جدید صدا از این هک بهتر بود ولی این هک یه خوبی داشت اینکه صدای خاموش و روشن زیاد شده صدای tap screen هم زیاد شده حالا من یه سوال داشتم نمیشه فقط فایلایه مربوط به صدای خاموش و روشن و tap screen رو به هک MonSTer Sound™ V1
    اضافه کرد ؟؟؟؟
    در ضمن گوشیمم p1
    Last edited by vitalli_shervo; 17-10-2008 at 15:03.

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

سلام گلم واكمن 3 جواب نميده
    شما يه راهي جلو پام بزاريد ما كه خسته شديم
    واكمن 3 را كه روي p1مي ريزم مينويسه اجرا نمي شود با اينكه فلش كردم و فرمت اينتريال كردم ولي بازم جواب نمي ده
    خوب ممن بالای 10 بار واکمن 3 رو رو P1 نصب کردم.خیلی راحت.فقط یک کپی پیست ساده هستش.
    آیا زبان گوشی شما UK English نیست؟
    سلام جناب HMR007
    اولا ممنون از این همه برنامه های جالب و کاربردی
    من برنامه هک دوربین را ریختم اما الان می خواهم دوربین به حالت اول برگردد. فایل هایی را که ریخته بودم پاک کردم اما دوربین به حالت اول بر نگشته . آیا کار دیگری باید انجام می دادم.
    البته حالت 6 بار عکس گرفتن به چهار بار برگشته اما کیفیت تصویر به حالت قبل بر نگشته.
    پیشاپیش ممنون
    به حالت قبل؟ مگه کیفیتش کم شده؟
    با تشکر اونائی که تا حالا هیچ هکی رو انجام ندادن چیکارباید بکنند؟
    خوب تو مورد اول نوشتم که چیکار باید کنن.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

با سلام، من یه P990 آپ دیت شده دارم . هک کردم و ری استارت کردم دیگه بالا نیومد . همه کارها رو هم درست انجام دادم . مو به مو
    من P990 آپ دیت شده دارم و دیروز هکش کردم . دیگه بالا نیومد . بردم فلشش کردم
    همه هک ها بعد از کلی تست توسط بقیه و از جمله خودم توی اینجا قرار داده شده و اگه شمابه مشکلی در این مورد بر خوردید از طرف شما بوده.احتمالا توی کپی کردن فایلها مشکلی داشتید.
    توصی من به شما آپدیت گوشتون هست نه فلش کردن!
    فلش های که مغازه دار ها میزن مربوط میشه و اولین فریم ور های گوش که مشکلات زیادی دارن
    باتشکر دوباره محتویات پوشه 1020867a_1_.cre_All_in_One رو باید کجا بریزیم؟
    دوست من چرا پست ها رو با دقت نمیخونی؟ :
    اول فایل 1020867A.cre رو از مسیر 'C:\Private\10202be9\persists با فایل ارجینال که در فایل ضمیمه موجود هست جایگزین کنید

منم هک v2 رو انجام دادم ولی یکم صدا کم شده چی کار کنم صداش از g900 کمتره.گوشیم p1 ه
    هر دوتا هک دوربینم انجام دادم ولی هیچ تغییری نکرد حالا چی کار کنم؟
    هم بیس یا هک MonSTer Sound ؟
    همونطور که گفتم هک بیس صدا رو کمتر میکنه و بیس رو بیشتر.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

من اینکارائی که گفتین رو انجام دادم ولی الان گوشیمو هی ری استارت میشه فقط واکمن رو نشون میده دوباره ری استارت میشه چیکار باید بکنم
    همونطور که بارها گفتم 100 درصد مشکل از طرف شماست.یا درست کپی نکردید یا یکی از مراحل رو درست انجام ندادی یا وسط انجام کار ریستارت شده گوشی.

سلام
    من هم این هکو هم هک افزایش صدا رو انجام دادم هک جدید صدا از این هک بهتر بود ولی این هک یه خوبی داشت اینکه صدای خاموش و روشن زیاد شده صدای tap screen هم زیاد شده حالا من یه سوال داشتم نمیشه فقط فایلایه مربوط به صدای خاموش و روشن و tap screen رو به هک MonSTer Sound™ V1
    اضافه کرد ؟؟؟؟
    در ضمن گوشیمم p1
    نمیدونم والا

-----------------

توصیه من اینه:
    حتما پست اول رو با دقت بخونید.مشکل از طرف هکها نیست.اشتباه از طرف خودتونه.
    خصوصا این قسمت رو:

نحوه ریختن هکها و مدها روی گوشی:
    شما اینکارو خیلی راحت میتونید انجام بدید.به عنوان مثلا شما یک هک رو دانلود میکنید که شامل دو تا پوشه به نامهای Resource و private هست.شما کافیه با Xplor این دو پوشه رو علامت دار کنید(دقت کنید فقط خود پوشه نه محتویاتش) و سپس دکمه کپی رو بزنید.روی خود درایو C رفته (دقت کنید روی خود درایو C و نه هیچ یک از پوشه ها) و اونجا OK کنید.عمل کپی انجام میشه و تمام فایلها درون این پوشه ها به همون صورت در گوشی شما و در پوشه مربوطه کپی میشن.اگه حین کپی از شما سوال پرسید شما overwrite رو بزنید.توجه داشته باشید که حتما روی ریشه درایو C باید کپی کنید تا فایلها و پوشه ها در مسیر همنام خود توی درایو C گوشی کپی بشن.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض هک جدید عدم نیاز به ساین Installserver Activator

هک جدید عدم نیاز به ساین برنامه ها به صورت نصبی

فقط کافیه قبلش گوش رو هک کنید و CapsSwitch روا در حالت Off قرار بدید و برنامه رو نصب کنید

10. 8 کاربر از H M R 0 0 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

نسخه جدید CapsSwitch هم به پست او اضافه شد.
    البته تفاوت محسوسی با قبلی نداره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •