تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 905 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تا جايي كه من ديدم، پژو هم داراي كوئل دوبل طرح ساژم هست كه روي اكثر مدلهاي پرايد انژكتوري هم استفاده ميشه.
    محل اون رو در عكس مشخص كردم.

2. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

تا جايي كه من ديدم، پژو هم داراي كوئل دوبل طرح ساژم هست كه روي اكثر مدلهاي پرايد انژكتوري هم استفاده ميشه.
    محل اون رو در عكس مشخص كردم.
    اینکه کوئل دوبل داره ایا دلکو هم داره؟
    دلکو حرکتش رو از چی میگیره؟

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اینکه کوئل دوبل داره ایا دلکو هم داره؟
    دلکو حرکتش رو از چی میگیره؟
    ديگه چيزي به نام دلكو، با اون ساختاري كه توي خودروهاي كاربراتوري سابق ميديديم، وجود نداره.
    اين كوئل دوبل وظيفه دلكو رو به عهده داره و البته سيستم جرقه زني با هماهنگي بخشهاي ديگه مثل كامپيوتر تنظيم زمان احتراق، كار خودش رو انجام ميده.
    شايد بشه گفت تنها چيزي كه از اون دلكوهاي سابق روي اين نوع خودروها باقي مانده، تاثير گرفتن از سرعت چرخش ميل سوپاپ باشه كه نه بواسطه اتصال مكانيكي، كه با استفاده از يك حسگر مگنتي كه در انتهاي سر سيلندر قرار داره، سرعت چرخش ميل سوپاپ رو اندزه گرفته و با ارسال پالسهاي فرستاده شده به كامپيوتر مركزي خودرو، سرعت جرقه زدن تعيين ميشه.
    البته اين يك توضيح بسيار ساده و كلي است....

5. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام
    من یه پراید هاچ بک 83 انژکتور دارم.تو شهر صدی 8 میسوزونه که به نظرم زیاده.نظر دوستان چیه؟راه کم کردن مصرفش چطوریه؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    بنده یک پراید مدل 81 کاربراتوری دارم که از اول دست خودم بود و 107 هزار کیلومتر کار کرده مدتیه داخل کابین خیلی صدای موتور می پیچه گیربکس و سرویس کردم لاستیکها رو هم دو روزه عوض کردم موتور هم تنظیمه اگزوز رو هم بررسی کردم مشکلی نداره به نظر شما ایراد از کجاست؟
    راستی از تابستون متوجه شدم فن رادیاتور مدام درحال کار کردن فشنگی رو چندین بار عوض کردم ولی درست نشد یعنی آمپر دما همیشه وسطه یا بعضی مواقع پایین تر ا ز وسطه و فن مدام در حال کار کردن شاید باور نکنید ولی ده تا بیشتر فشنگی رادیاتور عوض کردم به نظر شما مشکل جای دیگه هستش؟
    آیا تسمه تایم یا زنجیر موتور تا ثیری در سرو صدای موتور داره؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید...

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ديگه چيزي به نام دلكو، با اون ساختاري كه توي خودروهاي كاربراتوري سابق ميديديم، وجود نداره.
    اين كوئل دوبل وظيفه دلكو رو به عهده داره و البته سيستم جرقه زني با هماهنگي بخشهاي ديگه مثل كامپيوتر تنظيم زمان احتراق، كار خودش رو انجام ميده.
    شايد بشه گفت تنها چيزي كه از اون دلكوهاي سابق روي اين نوع خودروها باقي مانده، تاثير گرفتن از سرعت چرخش ميل سوپاپ باشه كه نه بواسطه اتصال مكانيكي، كه با استفاده از يك حسگر مگنتي كه در انتهاي سر سيلندر قرار داره، سرعت چرخش ميل سوپاپ رو اندزه گرفته و با ارسال پالسهاي فرستاده شده به كامپيوتر مركزي خودرو، سرعت جرقه زدن تعيين ميشه.
    البته اين يك توضيح بسيار ساده و كلي است....
    با تشکر از شما دوست عزیز
    اگر حوصله داشتید مفصل تر در اینباره توضیح بدید. به اطلاعات بیشتری نیاز داریم.
    ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    بنده یک پراید مدل 81 کاربراتوری دارم که از اول دست خودم بود و 107 هزار کیلومتر کار کرده مدتیه داخل کابین خیلی صدای موتور می پیچه گیربکس و سرویس کردم لاستیکها رو هم دو روزه عوض کردم موتور هم تنظیمه اگزوز رو هم بررسی کردم مشکلی نداره به نظر شما ایراد از کجاست؟
    راستی از تابستون متوجه شدم فن رادیاتور مدام درحال کار کردن فشنگی رو چندین بار عوض کردم ولی درست نشد یعنی آمپر دما همیشه وسطه یا بعضی مواقع پایین تر ا ز وسطه و فن مدام در حال کار کردن شاید باور نکنید ولی ده تا بیشتر فشنگی رادیاتور عوض کردم به نظر شما مشکل جای دیگه هستش؟
    آیا تسمه تایم یا زنجیر موتور تا ثیری در سرو صدای موتور داره؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید...
    سلام.یک رله تو پراید هستش که فشنگی اب تو مسیر بوبین رله قرار میگیره و معمولا کنار بوستر نصب میشه و وظیفه اون روشن کردن فن هستش نمیدونم اونو چک کردی یانه.در بعضی از مواقع اگه لاستیک دور درب ضعیف بشه یادر ب پراید از رگلاژ در بیاد وخوب چفت نشده صدای داخل کابین زیاد میشه.در بعضی از مواقع اگه بلبرینگ واتر پمپ هم به صدا بیفته همین موضوع پیش میاد با فرض اینکه گریبکس هیچ صدا یا زوزه ای نداشته باشه.تسمه دینام رو باز کن ماشین رو روشن کن دقت کن که صدا کم شده؟بدون دینام و واترپمپ ماشین 1تا2 دقیقه کار کنه مشکلی پیش نمیاد.اگه زحمتی نیست به هر طریقی که مشکل رو حل کردی پست بزن تا بقیه دوستان از تجربه شما استفاده کنند.ممنون

10. 2 کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز secretman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

درود بر دوستان

یه 90 GLX خریدم تازه زیاد سر در نمیارم ازش ، دیروز استارت میزدم روشن نمیشد چند بار تلاش کردم به زور روشن شد

امروز هر کاری کردم روشن نشد که نشد بعد پشت آمپر چراغ چکش روشنه چند روزه
    و یه چراغ دیگه وقتی سوئیچ باز میشه روشنه ، همون چراغی که عکس دما سنج داره(این چراغ چیه؟) سمت چپ آخرین چراغ

گفتم شاید واسه آب باشه توش آب ریختم ،اما نشد ، آب که ریختم پر شد رسوب قهوه ای اومد بیرون

مشکل چی میتونه باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

[QUOTE=smh420;7488323]با سلام
    من یه پراید هاچ بک 83 انژکتور دارم.تو شهر صدی 8 میسوزونه که به نظرم زیاده.نظر دوستان چیه؟راه کم کردن مصرفش چطوریه؟
    ممنون.سلام
    به نظر من 100ی 8 تو شهر خوبه.تو جاده ببین 100ی چند؟اگه بین 5.5 تا6.5 بود که دست به ماشین نزن.مدل83 با مصرف100ی 8 عالیه.

13. 2 کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام .خسته نباشيد
    حدود 1 ماه است كه ماشينم رو تحويل گرفتنم .اوايل تا 1000 كه رفتم مصرف سوخت حدود 12 بود ولي با گذشت چند هفته هنوز مصرفش بالاست .
    دوستان اگه تجربه يا توصيه اي براي پايين اومدن مصرف سوخت تندر دارن پست بذارن

خيلي خيلي ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •