منظورتون دقیقا چی ؟؟؟![]()
منظورتون دقیقا چی ؟؟؟![]()
يه قرون هم به درد بازي نميخوره.
اما اگه بخواي باهاش وارد دنياي شيرين پرواز وخلباني بشي اين نرم فزار بسيار مفيد هست.
موفق باشي.
راستش با این بازی نمیکنیم.سلام.کسی بازی کرده؟چطوره؟ارزش خریدنشو داره؟
زندگی میکنیم.
شما هم اگر علاقه داری یک نسخه بخر و به جمع ما اضافه شو.
A380 wilco رو من دارم خيلي هم بد نيست اما toomy جان هم درست ميگن چون حرفه اي هم نيست و کاکپيت رو خوب طراحي نکردن. حالا من چند تا عکس گرفتم و ميذارم ببينيد:
![]()
آقا حالا این بنده خدا یه چیزی گفت ببخشیدش!
آقای ایزی یه سوال هم از شما داشتم.اون دی وی دی هایی که شما لطف کردید به من دادید مای ترافیک هم توش بود،منم نصب کردم اما موقع ورود به شبیه ساز میگه باید یه هات کی بدی.بعد چند تا فیلد جدا جدا میاد که باید توش کد وارد کنم،هات کی چی بدم؟و برای فعال کردن مای ترافیک چه کنم؟
و دم اینکه شما که همیشه با آموزش های خوبتون ما رو شنگول میکنید میشه آموزش این دستگاه کزایی رو هم بدین؟:
ممنون
Last edited by grand theft auto; 03-03-2010 at 17:29.
ببنید A380 ورژن 2 هم داره که عکساش رو میتنونید اینجا ببینید. واقعا محشره.
لینک دانلود اینو کی داره؟
عکساش رو ببینید حتما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای من این چیزها رو نمیخواست. راهنمای نصب داره که. دقیقا نمیدونم کجاش ولی یه راهنما داشت.آقای ایزی یه سوال هم از شما داشتم.اون دی وی دی هایی که شما لطف کردید به من دادید مای ترافیک هم توش بود،منم نصب کردم اما موقع ورود به شبیه ساز میگه باید یه هات کی بدی.بعد چند تا فیلد جدا جدا میاد که باید توش کد وارد کنم،هات کی چی بدم؟و برای فعال کردن مای ترافیک چه کنم؟
ممنون
یه عکس از صفحش بزار.
آخ گفتی
این زندگی میکنیم و رو خوب اومدی
آقا اگر بگی کدوم ورژن هست شاید من بتونم کمکت کنم
MY TRAFFIC X هست یا 2010 ویا ...؟؟؟
مای ترافیک X ورژن 5.1
الان که نگاه کردم هات کی نمی خواد رجیستریشن کد می خواد
عجب چیزیه. هر کی لینکشو بذاره، شیر مادرش حلالش !
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
دست گلت درد نکنه. دارم دانلود می کنم.
سلام، می بخشید اما دوست عزیز پس CLB، CLB1 و CLB2 نقششون تو بوئینگ چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)