من فكر مي كنم مال ايديم يا مال ياهم مسنجر چون من قبلا مي تونستم برم تو رومها جديدا نمي تونم برم!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
من فكر مي كنم مال ايديم يا مال ياهم مسنجر چون من قبلا مي تونستم برم تو رومها جديدا نمي تونم برم!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
آقا دمت گرم.مسنجرم رو دوباره نصب کردم مشکلم حل شدنوشته شده توسط kazemfdisk
نوشته شده توسط ozgor
ورژن قبلي نه ولي اينرو سودا جان نوشته عاليه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي جستجو مي كردي بود خيلي زياد![]()
سلامنوشته شده توسط masoud908
مسعود جان
این و دو دست داشتم ورژن جدیده امتحان کن ببین جواب میگیری اگه نشد بگردم یکی دیگرو برات پیدا کنم با آیدی خودت لوگین شو و آیدی طرف رو بالای دنی بنویس و کلیک کن
موفق باشی
اینم عکسش
![]()
سلامنوشته شده توسط Aloneboy
دوست عزیز اگر میخواهید بدون ارسال فایل این کار رو انجام بدید میتونید با کرکر ها این کار رو بکنید یکی از جدیدترینهاشو رو توی 7 تا 8 صفحه قبل گذاشتم
matin_bluu
بله میتونید این کار رو انجام بدید
موفق باشید
سلامنوشته شده توسط navid_mansour
دوست عزیز بهترین آنتی در حال حاضر همون یاهو تونل 420 هستش که توی تاپیک گذاشتم البته برای رجیستر کردن چون خیلی مراقبت میکنن باید لینک به روز رو پیدا کنید و سرع عمل کنید میتوند در انجمن سریال و کرک درخواست بدید شاید جواب داشتن منم اگر پیدا کردم براتون میزارم ضمن اینکه یکی دیگه که خیلی عالیه به نام اسپارک هست و همینصور اتچ که باید تاپیک رو بگردید من به خاطر ندارم در کدوم صفحه هستن
موفق باشید
سلامنوشته شده توسط Mohammad_Ahrari
دوست عزیز نام برنامه
WIDOW~BUDDYv1
هست که صدرصد کار میکنه و جواب میده من خودم دوباره به تازهگی تست زدم تاپیک رو بگرد پیداش میکنی اگر پیدا نکردی برام بنویس تا کارامو بگردم برات بذارم ولی خدایش بگردی
موفق باشی
سلام
پچ لوگین شدن در یاهو 8 با چند تا ایدی رو میخواستم
قبلا ازتون گرفته بودم ولی الان هاردمو فورمت کردم پاک شده
اگه میشه لینکشو دوباره بدید
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
سعيد جون شما هم (صفحه قبل )
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)