دوست عزیز کی گفته 96 هک نمیشه؟مگه 9.3 نیست؟خیلی ها امتحان کردن و جواب گرفتن.شما از کجا این حرف رو میزنی؟یه بار امتحان کن اگه نشد قبول
خوش باشی
دوست عزیز کی گفته 96 هک نمیشه؟مگه 9.3 نیست؟خیلی ها امتحان کردن و جواب گرفتن.شما از کجا این حرف رو میزنی؟یه بار امتحان کن اگه نشد قبول
خوش باشی
سلام
این چند تا نکته رو رعایت کن شاید اجرا بشه:
1-بعد از ریست دفتر تلفن و log گوشی رو اجرا نکن.
2-حتمآ از تم پیش فرض گوشیت استفاده کن.
3-مطمئن شو قبل از اجرای بازی هیچ برنامه ای باز نباشه.
برای در اومدن از حالت آزمایشی باید بگم که شما تمام مراحل رو طبق آموزش انجام دادی؟پتچ رو نصب کردی؟اصلآ گوشیت رو هک کردی؟اگه گوشیت رو طبق آموزش هک کرده باشی و بازی های کرک شده رو دانلود کنی دیگه بازی آزمایشی در کار نیست.
موفق باشی![]()
ان96 هک نمیشه .....
ولی بازیهای n-gage رو میشه با این روش نصب کرد روی ان96 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولن که دفتر تلفن و Log گوشی همیشه به صورت پیش فرض در گوشی اجرا میشن و نمیشه کاریشم کرد
دومن که من از تم پیش فرضم استفاده میکنم
سومن که مطمئنم که قبل از اجرای بازی هیچ برنامه ای باز نیست ولی بازم نمیشه
در ضمن منظورم از آزمایشی حالت آزمایشی فروم بود نه ان-گیج
راستی لطف کنید آدرس یه Task Manager برای سری 60 ورژن 3 رو بدید با اونم تست کنم
ولی اگه بازم راهیبه نظرتون رسید بگین آخه عشق حال ان-گیج به همین دو تا بازی هستش که نمیاد!![]()
آقا ببخشید من ت
اشتباها گفتم که این ها رو نمیشه بست(دفترچه تلفن و ...)حواسم نبود
بدون که اونا هم همیشه بسته اند
دوست من
اگه دفتر تلفن و Log رو باز کنی با بستن اونا باز هم بسته نمیشن.یه بار با Taskman تست کن تا بفهمی.
برای حالت آزمایشی فروم هم با تشخیص مدیران محترم وقتی پست هات بیشتر از ده تا شد و بعد از یه مدت فعالیت از حالت آزمایشی هم در میای.
برای Taskman هم اگه تویه انجمن خودش یه سرچ میزدی پیدا میکردی.ولی خوب بیا اینم یه taskman خوب:
در مورد اجرا نشدن بازی ها هم یه کم بیشتر توضیح بده.دقیقآ چه مشکی پیش میاد؟چه اروری میده؟همه مراحل رو طبق آموزش دقیقآ انجام دادی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام چرا وقتی پچ مینصبم دیگه کلاینت باز نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
من گوشی در حالت انتقال داده وصل کرده بودم. اشتباهی فایل play_mc.id رو پاک کردم. دیگه بعد از اون بازی ها اجرا نشد و کلاً
بازی ها کمرنگ شدن و هر وقت خواستم اجرا کنم، رفت که به اینترنت وصل بشه! دیدم چاره ای نیست، زدم بازی ها و کلاینت رو
کلاً پاک کردم. دوباره همه چیز رو نصب کردم. اما حالا وقتی می خوام بازی ها رو اجرا کنم این ارور رو میده:
Close some applications and retry starting the game (Error - 1000002)
این ارور رو برای بازی بیلیارد میده.
واسه کراش هم ارورش متن خاصی نداره فقط خارج میشه و اون عددش 1000007 هستش!!!!!!
سلام
من برنامه Secman رو داونلود کردم
ولی نصب نمیشه چون برنامه نیست فقط یه عکس هست
چیکار کنم؟
عکس هست ؟؟؟
از این لینک دانلود کن :
ببین بازم مشکل داره یا نه ...........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)