تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 254 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

وارد بحثتون نمیشم ولی یه حرف میزنم بابام میگه پول سنگین گذاشتن تو بانک کار آدم تروس هستش!
    روز به روز داره ارزش پول پایین میاد!پول 3سال بخوابه تو بانک ارزشش یک سوم میشه!با ماشین کاری ندارم یکی با 700 میلیون کامیون میخره یکی میره زمین میخره و...
    ولی هیچ آدم عاقلی نمیزاره تو بانک!مگر پیر مردا که هیچ کاری از دستشون بر نمیاد.
    شما متوجه بحث نشدید ظاهراً.منظور دوستان این بوده بانک گذاشتن بصرف تر از ماشین خریدن هستش نه اینکه پولو بریم بانک بزاریم . حالا شما میتونید بانک نزارید برید یه کار دیگه انجام بدید.من آدمی میشناسم خونشو فروخت رفت تو کار کرایه دادن پول. الان با بادیگارد میگرده.فقط ماشینش 500 600 تومن هستش. حساب کن چه درآمدی داشته.
    Last edited by sdamir; 10-05-2014 at 11:59.

2. 2 کاربر از sdamir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

وارد بحثتون نمیشم ولی یه حرف میزنم بابام میگه پول سنگین گذاشتن تو بانک کار آدم تروس هستش!
    روز به روز داره ارزش پول پایین میاد!پول 3سال بخوابه تو بانک ارزشش یک سوم میشه!با ماشین کاری ندارم یکی با 700 میلیون کامیون میخره یکی میره زمین میخره و...
    ولی هیچ آدم عاقلی نمیزاره تو بانک!مگر پیر مردا که هیچ کاری از دستشون بر نمیاد.
    یعنی کل کسانی که پولشونو بانک گذاشتند ترسو هستند و عاقل نیستند؟ لطفا رعایت کنید چی دارید میگید.من خودم موافق پول گذاشتن تو بانک نیستم .
    بنده 90 میلیون داشتم برای 6 ماه لازم نداشتم. به هر کسی گفتم باهاش چکار کنم همشون اخرش گفتند با وضع موجود برای 6 ماه فقط بزارم بانک بهتر هستش که خدا رو شکر همین کارو کردم. اگه سکه گرفته بودم ضرر کرده بودم. اگه زمین گرفته بودم با وضعیت رکود و پایین اومدن قیمت ها اونم ضرر کرده بودم.برای 6 ماه هم که نمیشه هیچ کاسبی راه انداخت .
    شما میگید پولو 3 سال بزارید بانک ارزشش یک سوم میشه ؟
    بزار براتون حساب کنم:
    اگه من 100 میلیون داشته باشم و بزارم بانک بعد سه سال بانک بهم 190 میلیون میده . حالا اگه طبق گفته شما حساب کنیم یعنی پول من باید اونموقع 570 میلیون(190=1/3*570) باید ارزش داشته باشه؟؟؟؟
    بیایید من بهتون 100 تومن بدم بعد سه سال شما به من 400 تومن بدید الباقیش یعنی 170 تومنشم برای خودتون بردارید.
    Last edited by kham00sh; 10-05-2014 at 12:57.

4. 3 کاربر از kham00sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی کل کسانی که پولشونو بانک گذاشتند ترسو هستند و عاقل نیستند؟ لطفا رعایت کنید چی دارید میگید.من خودم موافق پول گذاشتن تو بانک نیستم .
    بنده 90 میلیون داشتم برای 6 ماه لازم نداشتم. به هر کسی گفتم باهاش چکار کنم همشون اخرش گفتند با وضع موجود برای 6 ماه فقط بزارم بانک بهتر هستش که خدا رو شکر همین کارو کردم..
    سلام. من کاری به حرف های دوستان ندارم. فقط تجربه ی شخصیمو میگم. 4 سال پیش پولمو دادم خونه وام دار گرفتم دادم دست مستاجر. یک ماه پیش فروختم.وقتی اومدم حساب کتاب کردم با جمع حساب سود وام هایی که دادم و کرایه مستاجر دیدم 13 میلیون هم نسبت به سودی که بانک میداد ضرر دادم، چقدر هم خون دل خوردم و پول محضر و مالیات و هزار دنگ و فنگ دیگه. ای کاش همون موقع پولمو میزاشتم بانک.

بعد لطفا اگه اطلاع نداريد اين از خودتون حرف نزنيد امثال شما هستند تا ميبينن يه راننده كاميون وضعش خوب شده انگ قاچاقچي بوده بهش ميچسبونن!

اين سرويس رو دو بار در ماه ميره!حساب كنيد در آمدش رو
    2500+2500+1000+1000+500+500=8هزار دلار در آمد ماهيانش كه ميشه 24 ميليون!10 ميليونش هم هزينه باشه 14 ميليون خالص سود يك ماهشه!بدون قاچاق بدون خلاف حتي گازوئيلش رو هم نميفرشه كه يه امر عاديه!
    در مورد درآمد کامیون هم شماره اون کسی که میگی 24 میلیون درماه درمیاره رو به ما بده ببینیم چجوریا کار میکنه؟ جالبه که میتونه ارمنستان به ترکیه هم بار میزنه. نشنیده بودم اینو.خیلی ها هم ترکیه ایران رو یه سر خالی میرند.بخاطر خواب و کرایش که نمیصرفه. آقا جان اطلاعات غلط نده به مردم. پدر بنده که فقط ماهی دوبار میاد خونه 70 درصد درآمد پدر دوست شما رو نداره.پدر من گرجستان میره واسه برگشتش همیه خالی میاد. کرایه برگشت از گرجستان 300 دلار هستش اونم چقدر باید بخوابی اونجا. اینم بگم پدرم ماشینشو میخواد بزاره واسه فروش میخواد بره تو کار ساخت و ساز میگه دیگه وضع بار مناسب نیست.
    Last edited by meysad; 10-05-2014 at 14:14.

6. 2 کاربر از meysad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ЯΣZΛ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد در آمد راننده همين وبس بگم كه پدر خودم به شخصه از رامسر گل ميزنه از اصفهان سنگ ميزنه از تهران سنگ ميزنه تا ارمنستان 2500 دلار!
    يكي در ميون خالي برميگرده!ماهي 2 تا سرويس ميره!پدرم پيره شبا 10 ميخوابه صبح ها هم 8 بلند ميشه ظهر ها هم 3ساعت ميخوابه!
    با يكي در ميون خالي اومدنش ماهي 6000 دلار ميشه!ديگه حالا باور داريد كه داريد ،نداريد هم كه به خودتون مربوط ميشه!
    ماشينمون هم بتركنه ماهي 5 خرجش باشه!
    اون عزيزي كه گفتن 19 ميليون سود خالص ميده بانك!
    2 سال ديگه 700 ميليون شمارو 900 ميليون ميخرن؟؟ولي اف هاش 700 ميليوني رو دو سال ديگه 900 ميليون ميخرن!
    همونطوري كه اف هاشي كه 2 سال پيش 380 خريداري شده الان580 ميخرن!
    روز به روز ارزش ريالي ما داره كم ميشه پس خوابيدن پول ضرره!ميخواييد با حقايق ثابت كنم.
    ما سال 90 يه پژو مدل پايين خريديم 7300 الان سال 93 هست و الان اون پژو شده 13 ميليون!تقريبا 5700 سود!كدوم بانكي همچين سودي ميده!
    اين رو هر كاسبي بگي خودش ميگيره!طرف تو بازار 10 ميليون مياد دستش جنس ميخره!
    بعد يكي از عزيزان گفتند 6 ماه!بحث ما 6 ماه نيست بحث رو 3 4 ساله!
    Last edited by ЯΣZΛ; 10-05-2014 at 19:52.

8. این کاربر از ЯΣZΛ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ЯΣZΛ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه من 100 میلیون داشته باشم و بزارم بانک بعد سه سال بانک بهم 190 میلیون میده . حالا اگه طبق گفته شما حساب کنیم یعنی پول من باید اونموقع 570 میلیون(190=1/3*570) باید ارزش داشته باشه؟؟؟؟
    ايشون يه رقمي گفتن!حالا شما دنبال حواشي نباشيد!
    ولي اون مثال پژو مدل پايين رو در نظر بگيريد!من سال 90 يه پژو خريدم 7300 الان شده 13!!!
    90 اف هاش بود 250 الان همون رو 450 يا بيشتر ميخرن!اين يعني افت ارزش پول!

سلام. من کاری به حرف های دوستان ندارم. فقط تجربه ی شخصیمو میگم. 4 سال پیش پولمو دادم خونه وام دار گرفتم دادم دست مستاجر. یک ماه پیش فروختم.وقتی اومدم حساب کتاب کردم با جمع حساب سود وام هایی که دادم و کرایه مستاجر دیدم 13 میلیون هم نسبت به سودی که بانک میداد ضرر دادم، چقدر هم خون دل خوردم و پول محضر و مالیات و هزار دنگ و فنگ دیگه. ای کاش همون موقع پولمو میزاشتم بانک.

در مورد درآمد کامیون هم شماره اون کسی که میگی 24 میلیون درماه درمیاره رو به ما بده ببینیم چجوریا کار میکنه؟ جالبه که میتونه ارمنستان به ترکیه هم بار میزنه. نشنیده بودم اینو.خیلی ها هم ترکیه ایران رو یه سر خالی میرند.بخاطر خواب و کرایش که نمیصرفه. آقا جان اطلاعات غلط نده به مردم. پدر بنده که فقط ماهی دوبار میاد خونه 70 درصد درآمد پدر دوست شما رو نداره.پدر من گرجستان میره واسه برگشتش همیه خالی میاد. کرایه برگشت از گرجستان 300 دلار هستش اونم چقدر باید بخوابی اونجا. اینم بگم پدرم ماشینشو میخواد بزاره واسه فروش میخواد بره تو کار ساخت و ساز میگه دیگه وضع بار مناسب نیست.
    داداش ارمنستان به تركيه پوست ميزنه برا چرم سازي!بازم بگم چي ميزنه آهن قراضه ميزنه!
    من بابام ارمنستان تا تهران از هر 10 با 2 بار خالي مياد ولي تو حساب كتابا ديدي همش رو خالي زدم كه حرفتون درست در بياد!
    داداش 300 دلار ميشه 900 هزار تومن!اين چه رقم داغونيه!پول گازوئيلش ميشه؟؟نگو اين حرفو آقا!لاستيك جفتي 5 تومنه!يه باك فول بزني بايد 300 هزار پياده بشي!عمرا اين رقم باشه!
    يه سر بزن شهرك كاميون يه سر بزن نمايندگي هاي سايپا ديزل ببين چقدر ملت دارن ميخرن!چقدرا هستن دو تا ماشينشون رو دارن 3 تا ميكنن!
    سيستم كاري پدر شمارو نميدونم ولي با اين قيمتا بله به صرفه نيست!ولي باباي من داره با اين در آمد كار ميكنه!

10. 2 کاربر از ЯΣZΛ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    شرایط اقدام کردن واسه گواهینامه پایه 1 چیه ؟
    من شنیدم باید 21 سال تمام داشته باشی و گواهینامه ون بگیری
    23 سال داشته باشی و مینی بوس بگیری
    25 سال داشته باشی پایه 1 بگیری
    از تاریخ صدور هر گواهینامه هم 2 سال کامل گذشته باشه
    ایا این شرایطی که نوشتم درسته ؟
    جواب این سوال رو کسی نمیدونه ؟

داره خودمونی میشه 88mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

جواب این سوال رو کسی نمیدونه ؟
    درود. داداش شما گواهینامه چی داری الان؟ برا پایه یک بله درسته باید 25 سال سن داشته باشی بعلاوه داشتن گواهینامه پایه دوم قدیم یا ب2 جدید که دو سال ازش گذشته باشه.( ضمنا دیگه الان با قانون جدید دیگه خبری از ب1 و ب2 و.... نیست اول پایه سه بعد دو بعد یک)

13. این کاربر از 88mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behrouz.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

سلام
    دوستان این چقدر میارزید؟ البت من دیر آگهیشو دیدم
    شناسه آگهی: 330811
    نوع آگهی: مزایده
    عنوان آگهی: مزایده
    تهیه و ارسال اسناد: شرکت پارس نماد داده ها- تلفن 2 الی 88349671-021
    مزایده گزار: شرکت حمل و نقل جهاد نصر
    شماره آگهی: شماره 3-93
    خلاصه: مزایده , فروش یک دستگاه کامیون کشنده بنز , شرکت حمل و نقل جهاد نصر
    شرح آگهی:
    شرکت حمل و نقل جهاد نصر در نظر دارد یک دستگاه کامیون کشنده بنز (آکتروس 1844) مدل 1385 مازاد خود را از طریق مزایده عمومی به فروش برساند. از متقاضیان درخواست میگردد جهت خرید اوراق و بازدید از تاریخ 93.2.18 الی 93.2.21 به آدرس : تهران ، کیلومتر 12 جاده مخصومص کرج مراجعه فرمایند.
    کمیسیون معاملات
    9-44901908
    آدرس: تهران، تهران ، کیلومتر 12 جاده مخصومص کرج
    منبع: همشهری 18/2/93
    تاریخ آگهی: 1393/02/18 - Thursday, May 08, 2014
    تاریخ شروع: 1393/02/18
    تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام به همه دوستان،نظرتون درباره اوتوبوس های 0457 چیه؟قیمتشون چطوریاس؟بدرد مسافرت میخوره؟یعنی میشه باهاشون به جاده زد؟

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همه دوستان،نظرتون درباره اوتوبوس های 0457 چیه؟قیمتشون چطوریاس؟بدرد مسافرت میخوره؟یعنی میشه باهاشون به جاده زد؟
    این اتوبوس ها از نظر فنی ماشین های خوبی هستن ولی از نظر راحتی برای مسافر تجربه خودم خوب نبوده.
    شما قصد کار کردن داری؟

17. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •