آقا محمد واسه اس دی وی 8 چه رینگ و لاستیکی خوبه ؟
آقا محمد واسه اس دی وی 8 چه رینگ و لاستیکی خوبه ؟
امیرجان خواهشا فنر نبر! البته اگه با کوبش مشکل نداری!
اصولی کار کنی خیلی بهتره!
شما که خرج میکنی اصولی خرج کن.کمک لوازمی بنداز حتما!
واسه SD V8 من چندتا رو دیدم که رینگ 16 با لاستیک 205/50/16 انداختن زیرش
ارتفاع رو کم کردن خیلی زیبا شده بود
بعد اونوقت قیمتش چقدر میشه کلا؟
قیمت رینگ و لاستیک و هزینه های جانبی برای ارتفاع در کل درمیاد حدود 850000 تومان
بگو حتما کمک لوازمی کنه برات ! نه فنرات رو ببر نه فنر ریس بخر !
بهترین روش ارتفاع ردن کمک لوازمی هست
واسه اطلاعات بیشتر میتونی یه سرچ توی گوگل کنی
قیمتش هم تقریبا 120 130 میشه
سلام
داداش دلم نیومد نگم
شما که بودجه داری طرف این رینگای چینی نرو برو رینگ خوب و با کیفیت و البته سبک اروپایی بخر و حالشو ببر
اگه درست یادم باشه لاستیک فابریک 206 اینه 14/65/185 حالا اگه رینگ 16 بخوای بندازی و پهنای لاستیکم 205 انتخاب کنی
بهتین فاقی که کمترین خطا رو ایجاد کنه میشه 205/45/16 البته 205/50/16 هم خطاش زیر 3 درصده و نسبت به اولی کمتر میکوبه خطای اولی 0.86 درصد و دومی 2.54 درصده(از لینک زیر برای محاسبه استفاده کن
)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من لاستیک اولی رو گل ku25 کومهو(بدون تحقیق بزن تو گوشش) رو دیدم و از دومی فکر کنم راحت تر گیر بیاد
موفق باشی
سلام .
مدل لاستیک KU25 ؟ رینگ رو چی دوست عزیز ؟من لاستیک اولی رو گل ku25 کومهو(بدون تحقیق بزن تو گوشش) رو دیدم و از دومی فکر کنم راحت تر گیر بیاد
خوب شد گفتی اصلا نمیدونستم این چیه ! زیاد میکوبه یعنی ؟امیرجان خواهشا فنر نبر! البته اگه با کوبش مشکل نداری!
مخلصیم .
خوب 206 هاچ بک کلا ماشین خشک تری هست نسبت به ماشین های دیگه! بخاطر سیستم تعلیقش و فنربندیش! البته حس اسپرتی داره!
حالا شما فنر که ببری این مورد خیلی بیشترم میشه!
فنر لوازمی خیلی بهتر جواب میده! میتونی کمک های فابریکت رو هم نگه داری تا روزی که میخوای ماشین رو بفروشی فابریک رو بندازی روش![]()
سلام
دوستان این 206 مارو دارن میدن زئدتر شد 4 نوشتیم میگفتن 45 روزه امروز زنگیدن
-----------------
تو تخویلش یه چه چیزایی بیشتر توجه کنیم ؟یه مثله این توی نت بود دقیق نمیدونم اما در مورد رنگ بدنه بود اونم رنگ های سفید
اگه میشه توضیح بدید ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)