کسی نیست کمک کنه ؟؟؟
کسی نیست کمک کنه ؟؟؟
ببینید این کاریه که من میکنم. درایو Cبا اینکه 50 گیگ حجم گذاشتم براش، ولی هیچ چیز را آنجا ذخیره نمیکنم. یعنی اون درایو را مثل قرنطینه گمرک میدونم.
هرچی که دانلودش تموم بشه و دفاع سیستم اخطار نده، میبرمش تو یه درایو دیگه که همه چیز را آنجا به تفکیک نگهداری میکنم در پوشه های جداگانه: موسیقی، فیلم، عکس، نرم افزار، کتاب و...
توصیه میکنم شما هم اندوخته های وب را منتقل کنی روی یه درایو دیگه و دانلودت را روی همون C بگیری. بعد هر جا خواستی منتقل کن. C را خالی کن!
سلام من به فایلو گذاشته بودم برا دانلود با idm
بعد stop کردم
حالا که دوباره resume می کنم این ارورو میده چی کار باید بکنم؟
![]()
با و-ی-P-N تست کنید لطفا
فایروالت داره بلاکش میکنه
به دانلود منیجرتون از فایروال اجازه بدید
سلام دوستان.
چرا idm فایل هایی رو که براش تو صف دانلود مرتب کردیم رو نا مرتب دانلود میکنه
به طور مثال بعد از دانلود پارت 5 به سراغ پارت 7 برای دانلود میره. (از اخرین ورژن استفاده میکنم کرک شده)
با سپاس
سلام
ترتیبی که دانلود میشه توی مسیر زیر مشخص میشه:
Scheduler> Files in the queue
اگر اونجا به ترتیب بودن، احتمال داره که موقع دانلود لینک یکیش خراب شده باشه که خود به خود میره ته لیست
در همون مسیر که اشاره کردید مرتب کردم لینک ها همه سالمن.
ولی ترتیب رعایت نمیشه.
سلام دوستان. من یه سری مشکل با دانلود منیجر دارم که اگه از حالت معمولی خارج باشه باهاش نمیتونم دان کنم!! توی یه سری از لینکها وقتی روش کلیک راست میکنم خودش لینک دانلودو کپی میکنه در برنامه و روی اون که اوکی میکنم میره تو پنجره دانلود منیجر و بعد استارت میکنم و شروع به دان میکنه. خوب تا اینجا حله! ولی بعضی از لینکها که وارد یه صفحه ای دیگه میشه و مثلا بعد از 20 ثانیه شروع به دان میکنه، اینارو نمیدونم چه جوری تو برنامه بدم؟؟؟؟؟؟؟!!!!! البته منظورم به این آپلود سنترهایی که پولی و رایگان دارن نیست!
مثلا این لینک که میذارم. نمیدونم چه طور تو برنامه بدم؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میزنه بعد از 20 ثانیه دانلود شروع میشه. باید چه کار کنم؟؟ ممنون از شما
سلام ، واقعا خسته نباشید:
من دانلود منیجر رو از همین سایت دانلود کردم .وآدرس دقیق فایل ها رو که می خوام دانلود کنم رو به نرم افزار اضافه کردم و زمان بندی هم کردم .حالا میخوام ببینم میشه سیستم در زمان شروع دانلود روشن بشه و بعد از این که دانلود تموم شد دوباره خاموش بشه؟ اگر این کار ممکنه لطف کنید وراهنماییم کنید . ممنون و با سپاس فراوان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)