پس چرا تو سایت رسمی اش نزده؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس چرا تو سایت رسمی اش نزده؟
تو سایت اصلی من اینو دیدم:
Kaspersky Internet Security 7.0 Version 7.0.1.321 MP1
mp1 یعنی چی؟
چرا دوست عزيز در همون لينكي كه قرار داديد زير لينك 7.0.125 اين نسخه جديد قرار داده شده.يكبار ديگه تست بفرماييد.
QUOTE=ramshad;1984574]]برای اینكه بخوای بلك لیست نشه باید به محض زدن update كلید رو پاك كنی برای اینكار بهتره كه صفحه license key رو باز نگهداری تا سریعتر بتونی این كار رو انجام بدی. با یكمی تاخیر كلید بلك لیست میشه. بعد از اتمام آپدیت دیسكانكت كن بعد كامپیوتر رو ری استارت كن حالا دوباره كلید قبلی رو وارد كن.[/
رفیق این صفحه لایسنس کی کجاست که باز نگهش داریم و به محض آپدیت شدن کی رو پاک کنیم؟!
لطفا یکی کمک کنه تا من آنتی ویروسم رو آپدیت کنم![/QUOTE]
++++++++++++++++++++
دوست عزيز اصلاً، احتياج به اين کارها نيست!!! چون وقتی شما از کدهايی که تو ليست سياه قرار نگرفته استفاده ميکنيد، دليلی بر اين کار نيست!!! هروقت هم اين کدها در ليست سياه قرار گرفت ، باز کدهای جديد معرفی ميشه (تو همين فروم P30World)، پس اصلاً جای نگرانی نيست!!!، شما فعلاً از کدهای فعال زير استفاده کن، تا هر وقت هم تو ليست سياه قرار بگيره اون با من!!!!
Last edited by Markus; 12-01-2008 at 07:12.
رفیق این صفحه لایسنس کی کجاست که باز نگهش داریم و به محض آپدیت شدن کی رو پاک کنیم؟!
لطفا یکی کمک کنه تا من آنتی ویروسم رو آپدیت کنم![/QUOTE]
آقای Markus لطفا اطلاعات غلط به دوستان ندین. آقا شما هر لیسنس كی رو كه استفاده كنی به محض اولین باری که آپدیت کنی بلك خواهد شد. و شما دائما باید كدهای جدید از اینترنت بگیری و عوض كنی كه كار بسیار مسخره و حوصله بری است من در زیر عكس رو می گذارم امیدوارم بدردت بخوره فقط یادت باشه بعد از زدن مرحله 2 مرحله 4 و 5 را باید به سرعت انجام بدی (مرحله 3 وجود نداره یك عدد از تو زدم بعد از مرحله 2 برو مرحله 4) و در آخر بعد از دیسکانکت می تونی دوباره همان لیسنس کی را وارد کنی بدون بلک شدن و ... البته به جای اینكار می تونی از فایل کراک هم استفاده کنی ولی اون هم بعد از هر بار آپدیت باید عملیات کراک را دوباره انجام بدی که از لحاظ زمانی زیاد فرقی با این کار نمیکنه
![]()
Last edited by nekooee; 12-01-2008 at 01:27.
دوست عزيز،من از ورژن 5 کسپر تا الان، دارم باهاش کار ميکنم، و هميشه با کد های فعال هر روز
آپديت ميکنم،تا زمانی که کار ميکنن، بعد هم سری به چند ساعت نميگذره که کد جديد پيدا ميکنم!!!!! و تا الان با اين روش مسخره شما !!!! کار نکردم!!! اگر هم پيدا کردن کد جديد برای دوستان کار مسخره اي هست از نظر شما، پس کار همه دوستانی که ميرن وقت ميزارن و برای بقيه کرک پيدا ميکنن مسخره هست!!!!!!!
درضمن اگه شما يک خورده آگاه به مسائل باشين فقط نظر خودتو رو ميدی، نه اين که نظر کسی ديگه رو غلط فرض کنيد، اگر نظر من در اين مورد غلط باشه!!!!! که نظر شما اصلاً ارزش نگاه کردن نداره چه برسه به استفاده!!!!!!!!!!
نظر شما محترم ولی من نسبت به تجربی که از استفاده در محصولات کسپر دارم، نظر شما رو به هيچ وجه قبول ندارم و اين ديگه حقه منه، لطفاً از اين به بعد هم اگه ميخواهی آموزش بدی به آموزش خودت کار داشته باش نه کار ديگران!!!
راستی!!! تو با اين همه زرنگی که رو کردی، يک چيز رو سوتی دادی!!! با توجه به عکس اي که خود شما گذاشتی، در حال حاضر شما از کدی استفاده ميکنی با سريال : 02F1-00048D-01243FDC
که اين کد يکی از کد های فعال کسپر محصول سکوريتی هست که هنوز هم کار ميکنه!!! پس با اين توضيحات اصلاً نيازی به اين همه زحمت نيست، چون شما چه اين روش نوين خودتو بکار ببری چه نبری اين کد فعلاً فعال هست و راحت آپديت ميکنه!
اگه واقعاً روش شما کار ميکنه از يک کد که تو ليست سياه هست استفاده ميکردی!!!!!!!!!
ديدی دوست عزيز هنوز مثل من خيلی مونده مطلب يادبگيری؟! اين روش شما اگه کار ميکرد چرا اين همه کد جديد مياد بيرون؟!! يا اونهای که کد ميدن بيرون اينقدر ناشی هستن يا بيکارن!
پس نتيجه ميگيريم که اين روش نوين شما کار ميکنه البته روی کد های فعال!!!!!!
Last edited by Markus; 12-01-2008 at 07:54.
دوستان من از وقتی Kis رو نصب کردم سرعت لود شدن صفحات وب و بخصوص عکسها خیلی کند شده است .و هر وقن که Kis رو می بندم سرعتم خوب میشه!!!.. باید چیکار کنم ؟ آیا باید تنظیم خاصی انجام بدم تا اینکه سرعت لود شدن صفحات بهتر بشه ؟
دوست عزيز، آقای هميلتون در همين خصوص پستی زده بودن که ميتونی امتحان کنی و نتيجه رو، ببينی:
سلام دوستان
نميدونم ميدونيد يا نه ولي بگم بد نيست
دوستان امروز متوجه شدم اگر درقسمت تنظيمات آپديت گزينه update distribution folder رو فعال كنيد ميتونيد پوشه آپديت رو عوض كنيد وكل آپديت رو در جاي ديگه ذخيره كنيد
اگه ميدونستيد ببخشيد كه تكراري بود
Last edited by Hossein_nasa62; 12-01-2008 at 23:54.
nekooeeعزيز
هر كدي كه بلك بشه ديگه قابليت آپديت رو نخواهد داشت تازه اين روشي كه شما گفتين كاري انجام نميده .من كه متوجه نشدم
اگر دوستان لطف ميكنند و زحمت ميكشند وكي مي زارن نبايد به اين صورت برخورد كرد
در ضمن من از كي هاي همين دوستان استفاده ميكنم وتا حالا كه حدود 15 روز است هيچ كدام بلك نشده وبراحتي آپديت ميشه و احتياجي به اين دردسر هايي كه گفتين نيست تازه اگر شما ميگيد كه با با كرك ( توجه:نه كراك) ميشه آپديت كرد بدون اينكه سايت متوجه كد بشه پس شما هم ميتونيد از كد هايي كه تو ليست سياه هستند استفاده كني .وإلا با هر كدي كه تو ليست سياه نباشه ميشه آپديت كرد .من نسخه 7.125رو از خود سايت kasperگرفتم و كرك هم نكردم و باهمين كدها اپديت ميكنم
اگر كركي كه داريد قابليت آپديت با كد هاي بلك رو داره بديددوستان هم استفاده كنند.
ساده ترين راه همين گزاشتن كي جديد است وبس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)