تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 649 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

بنظر شما چرا hd باید بالا تر از x1 باشه ؟؟؟؟

hd کی برد نداره !!! جوی استیک نداره !!! دوربینش فلاش نداره !!! کیفیت صداش خصوصا توی هندزفری پایین تره !!! کلید های بدرد بخور جلوی x1 رو نداره !!! در منوهای دوربینش امکاناتی کمتر از x1 داره !!! بقیه ی مشخصاتش هم که با هم برابرند ! فقط صفحه ش خیلی بزرگتره که من این حسن نمی دونم چون زیادی بزرگه و از حالت یک گوشی خارج شده و باز هم میگم زیادی بزرگه !!!
    این مواردی که نام بردید دوست من نکاتی هستند که سلیقه ای هستند.مثل اینکه بگیم ماشین هامر بدرد نمیخوره چون بیش از حد بزرگه و سرعت نمیره و روباز نیست! در مود کیفیت صداش هم مخالفم.

داره خودمونی میشه xxl2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

10

این مواردی که نام بردید دوست من نکاتی هستند که سلیقه ای هستند.مثل اینکه بگیم ماشین هامر بدرد نمیخوره چون بیش از حد بزرگه و سرعت نمیره و روباز نیست! در مود کیفیت صداش هم مخالفم.
    ببین دوست عزیز من نه X1 دارم و نه hd و طرف هیچ کدوم نیستم و کملا بی طرف صحبت می کنم اما ظاهرا شما ...

وجود کلید هایی که گفتم در برخی موارد لازم است که فکر نمی کنم گفتنش ضرورتی داشته باشد , این یک چیز مسلم هست که هرچه امکانات بیشتر کارایی بیشتر !!! یعنی در موارد بیشتر به کار میاد !!! ولی نبودش عیب نمیشه !!

در مورد کیفیت صدا من نمی گم خوبه یا بده !!! چون هیچ کدوم از این دو رو نداشتم ولی اگر به جدول های زیر یک نگاهی بندازی خودت متوجه میشی که در تست های آزمایش گاهی کیفیت صدای x1 خیلی خوبه بوده , درسته که بلندیش شاید کمتر باشه ولی من گفتم کیفیت نه بلندی !!! طبق گفته ای کسی که این تست ها رو گرفته و با توجه به جداول زیر کیفیتش حتی از iPOD Apple هم بیشتره !!!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ضمنا یک چیزی HTC TOUCH HD کارت گرافیکی با رم 64 داره اما XPERIA X1 کارت گرافیکی با 128 مگ رم !!!! درست نمی دونم و مطمئن هم نیستم ولی طبق آمار و ارقام ظاهرا دوام باتری X1 بیشتر از HD هست .

خب , بهتر نبود دوست عزیز بجای جانب گیری کمی از HD برامون بگی ؟؟؟ چون خودم هم برام خیلی جالبه که کمی از برتری های HD بدونم اما برتری خاصی جر بزرگی صفحه پیدا نکردم و گفتم که بزرگی صفحه ی HD خیلی هم حسن نیست ! البته اگر استفاده کننده حدفش فقط PPC باشه خیلی خوبه ولی اگر طرف حدفش داشتن یک موبایل و PPC باشه زیاد خوب نیست چون یکم بزرگیش دردسر سازه !!! این هم برمی گرده به استفاده کننده ولی برتری دیگه ای ندیدم !!! اگر لطف کنی و کمی اطلاعات بدی ممنون میشم چون گفتم برام جالبه بدونم !!!

3. 4 کاربر از xxl2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

مهدی جان تشکر کم بود...عالی توضیح دادی...عجب جدول مفیدی..goood
    این تست ها رو کدوم سایت داره؟

5. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مهدی جان تشکر کم بود...عالی توضیح دادی...عجب جدول مفیدی..goood
    این تست ها رو کدوم سایت داره؟
    ممنون حسام جان , اینا رو تو سایت GSM Arena گرفتم ولی تو سایت های دیگه هم اطلاعاتی داده بود و این که میگم کیفیت صداش خصوصا توی هندزفری بهتره رو از چند منبع معتبر خارجی میگم !!!

7. این کاربر از xxl2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

ممنون حسام جان , اینا رو تو سایت GSM Arena گرفتم ولی تو سایت های دیگه هم اطلاعاتی داده بود و این که میگم کیفیت صداش خصوصا توی هندزفری بهتره رو از چند منبع معتبر خارجی میگم !!!
    کاملآ قبول دارم که کیفیتش تو هدفون عالیه...چون من یه واکمن سونی سری a800 دارم.از روزی که اکسپریا رو گرفتم و pocket music رو روش نصب کردم بیچاره واکمنرو نمیدونم چیکار کردم.من زیادی صدارو نمیگم.
    کیفیت عالی رو میگم

9. 3 کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

ببین دوست عزیز من نه X1 دارم و نه hd و طرف هیچ کدوم نیستم و کملا بی طرف صحبت می کنم اما ظاهرا شما ...

وجود کلید هایی که گفتم در برخی موارد لازم است که فکر نمی کنم گفتنش ضرورتی داشته باشد , این یک چیز مسلم هست که هرچه امکانات بیشتر کارایی بیشتر !!! یعنی در موارد بیشتر به کار میاد !!! ولی نبودش عیب نمیشه !!

در مورد کیفیت صدا من نمی گم خوبه یا بده !!! چون هیچ کدوم از این دو رو نداشتم ولی اگر به جدول های زیر یک نگاهی بندازی خودت متوجه میشی که در تست های آزمایش گاهی کیفیت صدای x1 خیلی خوبه بوده , درسته که بلندیش شاید کمتر باشه ولی من گفتم کیفیت نه بلندی !!! طبق گفته ای کسی که این تست ها رو گرفته و با توجه به جداول زیر کیفیتش حتی از iPOD Apple هم بیشتره !!!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ضمنا یک چیزی HTC TOUCH HD کارت گرافیکی با رم 64 داره اما XPERIA X1 کارت گرافیکی با 128 مگ رم !!!! درست نمی دونم و مطمئن هم نیستم ولی طبق آمار و ارقام ظاهرا دوام باتری X1 بیشتر از HD هست .

خب , بهتر نبود دوست عزیز بجای جانب گیری کمی از HD برامون بگی ؟؟؟ چون خودم هم برام خیلی جالبه که کمی از برتری های HD بدونم اما برتری خاصی جر بزرگی صفحه پیدا نکردم و گفتم که بزرگی صفحه ی HD خیلی هم حسن نیست ! البته اگر استفاده کننده حدفش فقط PPC باشه خیلی خوبه ولی اگر طرف حدفش داشتن یک موبایل و PPC باشه زیاد خوب نیست چون یکم بزرگیش دردسر سازه !!! این هم برمی گرده به استفاده کننده ولی برتری دیگه ای ندیدم !!! اگر لطف کنی و کمی اطلاعات بدی ممنون میشم چون گفتم برام جالبه بدونم !!!
    اگه پستهای منو توی این تاپیک خونده باشی من یکی از طرفداران پرو پا قرص x1 هستم. فقط کافیه پست های منو توی این تاپیک یه سرچ کوچولو بزنید.
    فقط گفتم که این موارد سلیقه ای است و تنها در موارد فنی میشه گفت که کدوم گوشی برتر است.مثلا بزرگی و کوچکی از لحاظ فنی مشکل حساب نمیشه.مثلا بحث دکمه ها,ممکنه کسی گوشی تمام لمسی بخواد ولی یکی حتما صفحه کلید سخت افزاری لازم داشته باشه.
    در مورد کیفیت صدا هم هر دو عالی هستند.خودم شخصاً تست کردم.
    در مورد باطری هم کاملا درسته.اکسپریا برتری داره.
    در مورد حرف شما:
    بهتر نبود دوست عزیز بجای جانب گیری کمی از HD برامون بگی ؟؟؟
    و
    اگر لطف کنی و کمی اطلاعات بدی ممنون میشم چون گفتم برام جالبه بدونم !!!
    هم که کاملا طعنه آمیز و با نیش و کنایه است که دو منظور رو میرسونه:1_سطح پائین اطلاعات من 2_اینکهHD فوق العلاده گوشی مزخرفیه.....
    ولی همونطور که گفتم من بیشتر از شما طرفدار این گوشی هستم.ولی نمیدونم چرا شما...

11. 2 کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

12

اگه پستهای منو توی این تاپیک خونده باشی من یکی از طرفداران پرو پا قرص x1 هستم. فقط کافیه پست های منو توی این تاپیک یه سرچ کوچولو بزنید.
    فقط گفتم که این موارد سلیقه ای است و تنها در موارد فنی میشه گفت که کدوم گوشی برتر است.مثلا بزرگی و کوچکی از لحاظ فنی مشکل حساب نمیشه.مثلا بحث دکمه ها,ممکنه کسی گوشی تمام لمسی بخواد ولی یکی حتما صفحه کلید سخت افزاری لازم داشته باشه.
    در مورد کیفیت صدا هم هر دو عالی هستند.خودم شخصاً تست کردم.
    در مورد باطری هم کاملا درسته.اکسپریا برتری داره.
    در مورد حرف شما: و هم که کاملا طعنه آمیز و با نیش و کنایه است که دو منظور رو میرسونه:1_سطح پائین اطلاعات من 2_اینکهhd فوق العلاده گوشی مزخرفیه.....
    ولی همونطور که گفتم من بیشتر از شما طرفدار این گوشی هستم.ولی نمیدونم چرا شما...
    دوست عزیز حرف من اصلا نیش دار نبود و حتی دوباره هم حرفمو تکرار می کنم , چون واقعا برام جالبه بدونم این hd چه برتریی نصب به x1 داره , آخه هر جا می رم همه میگم hd بهتره ولی هیچ کس تاحالا یک دلیل قانع کننده نیاورده , حتی میگن مایکروسافت بین ppc ها به hd رتبه ی اول رو داده و به x1 رتبه ی دوم میخوام بدونم چرا ؟؟؟ متاسفانه هنوز کسی جواب نداده و من فکر کردم شما اطلاعات فنی داری و میتونی جواب این سوال رو بدی , اما ظاهرا باز هم بی پاسخ موند !!

در هر حال من شرمنده ام , باور کن با کنایه نبود و شاید طرز بیانم کمی کنایه آمیز بود , اگر باعث رنجش خاطر شما شد , شرمنده !!! من از روی کنایه نگفتم و فقط سوال کردم و باز هم میگم اگر اطلاعاتی داری که از نظر فنی بتونه برتریی در hd نسبت به x1 بگه خوشحال میشم بشنوم !!!

باز هم پوزش می طلبم !!!

13. 4 کاربر از xxl2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

امروز 4 تا پنل جدید برای X1 معرفی شد:

CNN panel
    Skype panel
    Mytopia panel
    “On the Road” panel

پس منتظر باشید.

15. 4 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

امروز 4 تا پنل جدید برای x1 معرفی شد:

Cnn panel
    skype panel
    mytopia panel
    “on the road” panel

پس منتظر باشید.
    با تشکر از حامد جان.از کجا باید دانلود کرد؟اگه لطف کنی لینک دانلود رو بگی ممنون میشیم

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

یعنی میشه تا چندوقت دیگه اینو بده بیرون؟!!!!اگه بیاد در جا اکسپریامو میفروشم اونو میخرم.قشنگه...ولی بیشتر اینا هیچوقت نمیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •