سلام من آفیس 2007 دارم و هر کاری میکنم نمیتونم اندازه پیش فرض صفحه رو روی A4 تنظیم کنم.همش میره روی letter
چی کار کنم؟ ممنون
سلام من آفیس 2007 دارم و هر کاری میکنم نمیتونم اندازه پیش فرض صفحه رو روی A4 تنظیم کنم.همش میره روی letter
چی کار کنم؟ ممنون
یعنی هر بار بعد از خروج از Word و ورود دوباره صفحه رفته Letter
بعد از اینکه روی سایز کلیک کردی و یک منو باز شد به جای کلیک بر روی A4 روی گزینه آخر یعنی More Paper Sizes کلیک کنید تا کادر Page Setup باز بشه که سربرگ دومش یعنی Paper هم باز است از قسمت Paper Size گزینه A4 رو انتخاب کنید و بر روی دکمه Default کلیک کنید پیغامی ظاهر میشه که بر روی دکمه Yes کلیک کنید.
سلام تاثیر نداشت.علامت تعجب برای چیه؟و پسوند فایلی که شما زحمت کشیدین متافت بود به خاطر ورژنه آفیس هست؟
Last edited by [ali]; 14-08-2008 at 15:03.
سلام
شما از چه ورژنی استفاده میکنی
دوستان من هميشه يه چيزي ذهنم را مشغول مي كره اينه كه چرا بغضي از وقت ها، وفتي يه چيزي را مثلا از روي صفحات وب يا هر فايلي كپي مي كني هنگام paste كردن دو حالت اتفاق مي افته:
1- دقيقا همون طوري كه هست كپي ميشه
2- تمام تنظيماتش به صورت پيش فرض بر مي گرده.(رنگ:سياه- فونت :XXX - اندازه: 12 و...)
واين كه جملاتي مثل جمله بالا كه bold شده بعد از كپي شدن به اين صورت در مي آيد:
و همچنين چيزهايي مثل قاب يا همين فضايي كه به رنگي ديگر و به عنوان نقل قول هست ، گاهي كپي ميشن و گاهي نميشنكردن دو حالت اتفاق مي افته paste هر فايلي كپي مي كني هنگام
سلام
ممنون بابت جوابتان.
یه سوال دیگه:
چرا در ورد 2007 اندازه صفحه ها گاهی به اینچ محاسبه میشود و گاهی هم به میلیمتر. و معیار ثابتی ندارد؟
چون من یه پرینتر جوهر افشان دارم و این نوع پرینتر ها با کادر مشکل دارن و 7 میلیمتر از صفحه را سفید میگزارند.اما من موقع کم کردن دستی اندازه صفحه باید به اینچ محاسبه کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید از کجا میتونم اندازه صفحه ها رو به میلیمتر تغییر بدم.
در MultiplePages تویPage Setup گزینه Book fold و Revers book fold کارشون چیه؟
چرا وقتی این دو تا گزینه رو انتخاب میکنی تنظیمات Landscape میشه و نمیشه Portrait رو انتخاب کنیم؟
و قسمت پایینش که میشگهSheets per booklet برای چیه؟
ممنونمیشم کاملتوضیح بدیدچون خیلی ذهنموم شغول کرده
دوستان سلام
گزینه permision چکاری را انجام می ده همینطور کار گزینه versions چیه ؟
دوستان سلام
کسی می دونه گزینه های bokmark و markup چکاری انجام می دن ؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)