دوستان یه سوال بزرگ!!
کد من 224
شما کدوم شرکت رو به من پیشنهاد میکنید؟؟؟
64 یا 128 هم مد نظرم هست....
حالا کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟
قیمت های جدی تغییری با پست اول نکرده؟؟! اگه کرده میشه یه اطلاع رسانی کامل کنید....
ممنون...موفق باشید...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان یه سوال بزرگ!!
کد من 224
شما کدوم شرکت رو به من پیشنهاد میکنید؟؟؟
64 یا 128 هم مد نظرم هست....
حالا کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟
قیمت های جدی تغییری با پست اول نکرده؟؟! اگه کرده میشه یه اطلاع رسانی کامل کنید....
ممنون...موفق باشید...
از دوستان پارس آنلاینی این چند شب همه سرعت دانلودشون پایینه ؟
پشت مودم یه سوراخ کوچیک داره با یه چیز نازک 5 ثانیه نگه دار بعد ول کن خودش ریست میشه .
نمیدونم شاید . با لان وصل کنی فرق بکنه ما بیشترمون با لان وصل میکنیم . راحت تره
تایید میشه! گاهی سرعت resume دارا بالاست اما وب باز نمیشه یا خیلی کنده
گویا زور دانلود منجر می رسه تو شیره کشی اما مرورگر نچ!
256/723
خوش اومدید دوست عزیز
در حال حاضر بهترین سرویس رو ( با توجه به اینکه سرعتا در روز چندین برابر حالت استاندارده ) شرکت اندیشه میده . تو انتخابش در حال حاضر شک نکن . البته شرکتای دیگه مثل گیلانت و دامون هم تازگیا با قیمتای بهتر دارن سرویس می دن اما هنوز کاربراشون اونقده زیاد نشده که عملا بخوان استفاده کنن و تایید کنن که کیفیتشون از اندیشه بالاتره . هر کدومشون هم یه سری برتریها و یه سری کمبودها نسبت به اندیشه دارن مثلا قیمتای سرعتای پایین دامون و گیلانت بهتر از اندیشه هست اما 10 تومن هزینه اولیه نصب می گیرن و هزینه هر گیگ حجم اضافه هم 500 تومن بیشتره ... مودمی هم که خودشون میدن 10 تومن گرونتره . البته یکی از دوستان میگفت کیفیتشونم خوبه ... ولی سر جمع بخوای حساب کنی سرویس اندیشه فعلا به صرفه تر و سرتر از بقیه هست . تنها نکته تغییر قیمت در مورد اندیشه هم اینه که مودمهاش الان 30 تومن شده و هیچ پولی هم بابت نصب اولیه نمی گیره ... در هر صورت انتخاب با خودتونه . موفق باشین.
Last edited by birak; 29-01-2010 at 23:57.
برای مودم tp-link روش ریست رو که دوستمون گفت . بعدش میری تو تنظیمات مودم ( با تایپ آی پی مودم تو اینترنت اکسپلور ) بعد برو تو گزینه Advance Setup . میبینی یه جدول کشیده یه ستون داره به نام Remove که توش مربع های کوچیک هست اونا رو همه رو تیک بزن بعد پایین صفحه کلید Remove رو بزن .. حالا مودمت صفر کیلومتر شده مثل روز اول ! بهتره صفحه اینترنت اکسپلور رو یه بار ببندی و دوباره باز کنی بری تو تنظیمات مودم ... حالا کلید Quick setup رو بزن هیچی رو هم تغییر نده همینجوری برو جلو تو صفحه آخر هم کلید reset رو میزنی و 2 دقیقه صبر میکنی مودمت خاموش روشن می شه ... کار تمومه ... اما در مورد وصل کردن از طریق lan یا usb هیچ تفاوتی از نظر سرعت اینترنت ندارن پس هیچ فرقی نمی کنه به کدومش وصل کنی ... ( lan رو هم یه بار امتحان کن شاید به احتمال خیلی خیلی کم اشکال از خروجی مودم باشه ... البته بعید به نظر میاد ! ) و تنها نکته ای که در مورد اتصال usb هست اینکه می تونی از control panel درایور مودم برای پورت usb رو یه بار پاک کنی و دوباره نصب کنی تا اگه احیانا مشکل از درایور باشه این هم مطمئن شی ... پریز تلفنت و ارتباطات سیم تلفن رو هم یه نگاهی بنداز جایی خط قطعی نصفه نیمه نداشته باشه ! بعضی وقتا مشکل اونقدر سادست که آدم حتی فکرش رو هم نمیکنه ! مثلا اینکه سیم 2 شاخه مودم قطع شده باشه یا از داخل پریز قطعی نصفه نیمه داشته باشه !!! ... اما اگه همه رو امتحان کردی و با پورت lan هم مشکل سرعت 1 کیلوبایت بر ثانیه داشتی ! پس مشکل از طرف تو نیست ... یه تماسی با شرکت بگیر تا از اونجا سرویست رو یه بار چک کنن .
Last edited by birak; 29-01-2010 at 21:54.
ممنون از جواب دادن....اندیشه برای هر گیگ بیشتر چقدر میگیره؟
حالا کل خرجی که یه 128 با 3گیگ محدودیت(اندیشه)رو دستم میذاره چقدر هست؟
ممنون میشم ....![]()
یعنی اینجا کسی پارس آنلاینی نیست ؟![]()
برخی دوستان میگن سرعت دانلودمون خوبه ولی سرعت وبگردی پایین هستش
حتما توجه داشته باشند که گاها انتی ویروس سرعت اینترنت رو کم میکنه
مثلا آنتی ویروس آویرا اصلا برای کسانیکه که وبگردی زیاد میکنند خوب نیست
چون شدیدا بر روی سرعت وبگردی تاثیر منفی داره
گاها فایروال یا انتی ویروس کلا بر روی سرعت دانلود تاثیر منفی میذارند
مثلا من Kaspersky Internet Security 2010 v.9.0.0.736 داشتم
همیشه سرعت اینترنتم نسبت یه سایرکاربران پایین بود
مشکلم رو با majid20 مطرح کردم و گفت مشکل از کسپرسکی هستش
با تغییراتی که اعمال کردم دیدم سرعتم حسابی بالا رفت
برای اینکه اشتراک 1 ماهه 3 گیگ با سرعت 128 بگیری کلا بار اول باید اینقدر پول بدی :
14900 تومن پول اشتراک 128 با حجم 3 گیگ + %3 مالیات و عوارض که میشه 450 تومن + 30000 تومن پول مودم ( که از همون اندیشه بگیری به صرفه هست قیمتش خوبه ) که کلا میشه 45350 ! اما 45500 تومن پول میذاری تو جیبت ( شاید اونا پول خرد نداشته باشن !) + آخرین فیش تلفن پرداخت شده . هزینه راه اندازی و اینجور چیزا نداره کل هزینه همینه ... بعدش تشریف می بری اندیشه ! به همین سادگی بعد چند روز هم خطت فعال میشه .
قیمت هر 2 گیگ اضافه هم 5000 تومنه . که اون هم با مالیات میشه 5150 تومن ( 5200 تومن ) که 2 گیگ 2 گیگ میشه گرفت .این هم سایتش با توضیحات کامل خودت ببین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by birak; 30-01-2010 at 00:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)