خوب دوستان قسمت جدید انیمه هم امروز منتشر شد ... خیلی جالب بود ... به یه سری از ابهامات توی انیمه جواب دادند ( در مورد ناروتو و ساسوکه !! ) ... حتما نگاه کنید تا بتونیم با هم بحث کنیم !!!
خوب دوستان قسمت جدید انیمه هم امروز منتشر شد ... خیلی جالب بود ... به یه سری از ابهامات توی انیمه جواب دادند ( در مورد ناروتو و ساسوکه !! ) ... حتما نگاه کنید تا بتونیم با هم بحث کنیم !!!
خوش بحالشون![]()
گرچه باسه دادن روحیه به بازمانده ها هر چیزی که بتونه مردم رو به زندگی عادی برگردونه می تونه کمک کنه یکیش هم همین مانگا است.
البته تا برگشتن به حالت عادی خیلی راه مانده چون مشکل کمبود برق رو بخاطر از دست دادن نیروگاه ها دارن.(6 تا راکتور شوخی نیست.)
پ ن:
برم تصویرش رو پیدا کنم .... دیدن مجله اصلی اش بسیار جالب است
من هنوز وقت نکردم بخونم....فردا وقت می کنم بخونم ...پس تا فردا![]()
تضاد تنها در یک صفحه
و دشمنانی که همچنان با احترام با هم برخورد می کنن.
![]()
خب انیمه قسمت 204 رو کی دید ؟؟!!
با دیدن این قسمت به جرات میشه گفت کسی حریف ایتاچی نمیشد. .
پیمان جان دیدی رایکاگه چه راحت سوسک شد . .
سوسانو کامل هم نبود . . حالا فرض کن ایتاچی کاملش رو که 3لایه داشت اجرا میکرد . . . ! !
چرا رایکاگه سوسک شد محمد جان...برای اینکه رو اعابش کنترل نداشت وساسکه اونجوری از پشت آماتراسوش نگاش میکرد یه لحظه عصبانی شد ساسکه رو درحالی که آماتراس دورش بود زد...وگرنه انقدر سریع بود که قبل ازاین که آماتراس شکل کامل بگیره دستشو کشید...سوسانو اجرای کاملش برای شخصی که انترنال شارینگان یعنی دو جفت شارینگان داره هم کلی عوارض داره...ساسکه داشت آب میشد...ایتاچی هم براش مهم نبود که زنده بمونه وگرنه تو مبارزه اگه از سوسانوی کامل استفاده کنی وحریفت رو بکشی خودتم زنده نمیمونی...! قبول دارم سوسانو خیلی قویه...!
فقط قدرت تسوچیکاگه رو دیدی...؟!در هوا پرواز میکنه و همه چی رو پودر میکنه...!
حالا مبارزش تو این مانگاهای اخیر با استادش که این تکنیک وترکیب عناصر رو بهش یاد داده یعنی تسوچیکاگه دوم خیلی جالبه...!
میزوکاگه هم دیگه تعریف نمیخواد...!
![]()
نه !!
ایتاچی بعد از کلی مصرف چاکرا باز استفاده کرد . . .
مار هشت کلهاوروچی هم نابود کرد !!
رایگاکه هم که عصبانیت تو خونشه و این یکی از اشکالاشه . . .
وقتی مادارا بهش گفت نق نزن حال کردم . ..
میزوکاگه باحاله . . .
به قول زتسو :
5 گاکه یه مشت احمقن
اینها رو بی خیال دیدید که مادارا به ناروتو گفت که من از هاشیراما سنجو خیلی متنفرم و در تو سیمایی از اون رو می بینم !!!!!! بعدش هم گویا خود مادارا نمی تونه به خودش جسمیت بده ... یعنی نمی تونه حالت مادی به خودش بگیره و بره ناروتو یا بقیه رو شکار کنه برای همین هم گروه رو راه انداخت و اگه مادی بشه آسیب پذیر میشه؟???? چرا ???
ما هم دیدیم زیاد چنگی به دل نمی زد !! فقط تکنیک این تسوچیکاگه با اون زنه میزوکاگه... !!!!! مخصوصا تسوچیکاگه چه راحت پرواز می کرد !؟!؟!؟!؟ این مافونه هم مستقیم توی چشم های ساسوکه نگاه کرد بدون هیچ ترسی !!!!!خب انیمه قسمت 204 رو کی دید ؟؟!!![]()
کشته مرده این آرامش گارا هستم !!!!
من از قسمت 172 یا 173 که فیلر شروع شد تا حالا ندیدم، یعنی خیلی حوصله ندارم بشینم ببینم، همش دارم درس میخونم و انیمه های 12 قسمی میبینم ، عوضش اینجا میام اسپولای شما رو میخونم و جبران میشه......بحثاتون رو ادامه بدید که عالیه....
...پس اینم نوعی انیمه دیدنه...!
توبی بدون تکنیک انتقالش هیچی نیست...تو مبارزه با کونان هم به زور با ازدست دادن یه دست وازبین بردن یه چشمش جون سالم به در برد...اینها رو بی خیال دیدید که مادارا به ناروتو گفت که من از هاشیراما سنجو خیلی متنفرم و در تو سیمایی از اون رو می بینم !!!!!! بعدش هم گویا خود مادارا نمی تونه به خودش جسمیت بده ... یعنی نمی تونه حالت مادی به خودش بگیره و بره ناروتو یا بقیه رو شکار کنه برای همین هم گروه رو راه انداخت و اگه مادی بشه آسیب پذیر میشه؟???? چرا ???
ولی الان با رینگان یه چیز دیگست...!
بفرما اینم یه اسپویل خفن دیگه...!![]()
بابا خو کونان قوی بود .. .بفرما اینم یه اسپویل خفن دیگه...!
------
راستی من خیلی وقته دیگه مانگا نمیخونم .. .
اینایی که توسط کابوتو زنده شدن قدرتی که قبلا داشتن رو دارن ؟ یا فقط چشمه ای از تکنیکها رو اجرا میکنن. . ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)