حامد جان
احتمال زیاد مشکل از DVD-RAM شما هستش
ولی باز هم باری اطمینان یه میندوز عوض کن![]()
حامد جان
احتمال زیاد مشکل از DVD-RAM شما هستش
ولی باز هم باری اطمینان یه میندوز عوض کن![]()
امين جون من هم دقيقا ديشب يه همچين مشكلي داشتم البته مشكل من اين بود كه بابام رمز رو عوض كرده بود
ساده ترين راه :
اگه موقع نصب رمز رو ويندوز نذاشته باشي ميتوني اين كار رو انجام بدي، تو پنجره wellcome ، بايد ctrl+alt+delete رو دو بار بزني بعد تو قسمت name عبارت:administrator رو تايپ كن و قسمت پسورد رو خالي بذار و ok كن.
اگه هم كه پسورد گذاشته باشي و يادت هم نباشه خيلي دردسر داره.
البته اگه تو انجمن خودش اين مطلب رو عنوان كني بهتر راهنماييت ميكنن.
ممنون!!!متاسفانه حالت دومه.....
چي شد .end of world نيومد . همه مون سره كار بوديم.
اگه اين طور باشه بايد به مديريت اطلاع بديم.
بابا مديريت چيه .. بي خيال بابا ..![]()
چرا بي خيال!!!!؟؟؟؟يك هفته ي تمام بحث هايه تاپيك رو منحرف كرده به سمت يه چيز كاذب.حتما وقتي هم كه بياد مي گه مسافرت غير منتظره يا يك كار غير منتظره برام پيش اومد يا فايل ويروسي بود خواستم چك كنم واخرشم مي گه اصلا حالا كه اين جوري شد نمي ذارم و ما بايد دوباره التماس كنيم تا بزاره.من يه هفته داشتم دنبال فشرده ساز مي گشتم و حالا مي فهمم كه وقتمو هدر كردم.
سلام
دوست عزیز برای اینکه مشکلت حل بشه برنامه windows admin ---- رو از لینک زیر دانلود کن
برنامه به صورت یه فایل Image هست که باید روی یه سی دی رایت بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد سیستم رو با سی دی که این برنامه رو روش رایت کردی بوت کن.
بقیه مراحل هم کاملا مشخصه.خیلی راحت می تونی پسوورد ادمین رو عوض کنی
بابا شايد براش يه مشکلي پيش اومده. اين قد زود قضاوت نکن ..!!![]()
ما الان داريم راجع به چي بحث مي كنيم؟اون پچ.اون پچ الان كجاست؟فك كنم قرار بود پريروز دست ما باشه.تازه اين همه هم بحث تاپيك منحرف شد !!!!دوست عزيز بيا بي خيالش شيم وگرنه ديدي تاپيكو بستنا.دي
این تایپیک دیگه مثل روزایه اول نیست
واقعا که
رمز در اوردن پیراهن چی شد؟
اینجا چه ربطی به گم کردن رمز کامپیوتر داره
مگه اینجا چت رومه
لطفا جواب بحث هایی که مربوط به این تایپیک نیست ندید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)