توی زمین شاه منی ، تو آسمون ماه منی ، ستاره و شمع منی ، همیشه در قلب منی
توی زمین شاه منی ، تو آسمون ماه منی ، ستاره و شمع منی ، همیشه در قلب منی
گیرم که خلق را به طریقی فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه می کنی ؟!
به بهانه قست آخر سریال یوسف پیامبر:
*یوسف گمگشته بازآمد به کنعان غم گذشت
کلبه احزان بسان باغ یزدان شد گذشت
روز وصل ما چه هنگام از پس شبها رسد
واپسین روز جوانی هم به یاد او گذشت
(یوسف فراهانی)
*انگار پای ثانیه ها لنگ میشود
وقــتی دلی برای دلی تنگ میشود
با یاد رفیق است که دنیایم زیباست با عشق رفیق است که دنیایم برپاست ، فردا که ز دنیا رفتم این رفیق است که گوید خاک رفیقم اینجاست...
سراغی از من نمیگیری ،نمیشناسی صدای کهنه سازم ،نمیدونی مگه اینجا دلم تنگه ،نمیبینی مگه با غصه دمسازم ،سراغی از من نگیر اما فراموشم نکن هرگز ،گل یاسم.
اس ام اس های عاشقانهاگر می توانستم مجازاتت کنم از تو می خواستم به اندازه ای که تو را دوست دارم مرا دوست داشته باشیوقتی از مادر متولد شدم..صدایی در گوشم طنین انداخت كه بعد از این با تو خواهم بود. به او گفتم تو كیستی؟ گفت :غم! فكر كردم غم عروسكی خواهد بود كه من بعدها با اون بازی خواهم كرد. ولی بعدها فهمیدم!! كه من عروسكی هستم در دستان غمبرای شكستن من یه اخم كافیه... نیازی به فریادت نیست، واسه اشك ریختنم سكوت تو كافیه... نیازی به قهر نیست، برای مردنم حرف رفتنت كافیه... نیازی به انجامش نیست!یه قفل خریدم زدم به قلبم میدونی چرا؟چون گنج بزرگی توش دارم،اون گنج
همین الان داره اس ام اس من رو میخونه
هيچ كس اشكي براي ما نريخت هر كه با ما بود از ما مي گريخت چند روزي هست حالم ديدنيست حال من از اين و آن پرسيدنيست گاه بر روي زمين زل مي زنم گاه بر حافظ تفاءل مي زنم حافظ ديوانه فالم را گرفت يك غزل آمد كه حالم را گرفت: ما زياران چشم ياري داشتيم خود غلط بود آنچه مي پنداشتيمزندگي دفتري از خاطرهاست ... يک نفر در دل شب ، يک نفر در دل خاک ... يک نفر همدم خوشبختي هاست ، يک نفر همسفر سختي هاست ،چشم تا باز کنيم عمرمان مي گذرد... ما همه همسفريم.
در کنار ساحلت من قايقي شکسته ام... تو همان ساحل عشقي که بهت دل بسته ام...
پروانه به دور شمع گشت و پرش سوخت... من به دور تو گشتم جگرم سوخت...
آنقدر زير لبم نام تورا زمزمه كردم... كه لبم سوخت ولي نام تورا توبه نكردم...
غلط است هر كه گويد دل به دل راه دارد دل من ز غصه خون شد دل تو خبر ندارد !
دلا دیشب چه می کردی تو در کوی حبیب من؟
الهی خون شوی ای دل تو هم گشتی رقیب من!
امروز بهترین ساعتم رو شکستم... چون لحظه های بی تو بودن را به رُخم می کشید.
من از ساعت متنفرم، که جای خالی تو را به رخ دلتنگی هایم می کشد!
از بچگی بهم یاد دادند که هر ساعت 60 دقیقه است و هر دقیقه 60 ثانیه...
ولی کسی نگفت که هر ثانیه بدون تو 100 ساله.
تق، تق، تق، کیه؟من گدای دوره گردم... اومدم دورت بگردم.
اي نگاهت رونق فرداي من ، در تو معنا مي شود دنياي من
اي كلامت بهترين اثبات عشق ، با تو ماندن آرزوي روياي من
خيال مي کردي قلب من تاب شکستن نداره منتظري بازم دلم پيش دلت کم بياره مرام من تو عاشقي يکدلي و صداقته وقتي ميگم نوکرتم اين آخر رفاقته
دلم برات تنگ شده جونم، میخوام ببینمت نمیتونم، بین ما دیوارهای سنگی، فاصله یک عمره میدونم
نگو باره گران بودیمو رفتیم نگو نامهربان بودیمو رفتیم آخه اینا دلیل محکمی نیست بگو با دیگران بودیمو رفتیم
امیدوارم که دانهای بر خاک بفشانی——————————————-
هرچند خُرد بوده باشد
و با روئیدنش همراه شوی
تا دریابی چقدر زندگی در یک درخت وجود دارد.
میدونی که چه موقع می فهمی دنیا دو روزه؟ وقتی که اونی که دوستش داری بهت بگه تا آخر دنیا باهاتم
——————————————-
حسنت همیشه در فزون باد
رویت همه ساله لاله گون باد
اندر سر ما خیال عشقت
هر روز که باد در فزون باد
——————————————-
آسمان را ستاره زیبا می کند –باغ راگل–عشق را محبت–چشم را اشک ودوستی را(تو)
بگیر از من تو ای دل یادبودی که تنها لایق این دل توبودی هزاران خواستند این دل بگیرند . ندادم چون عزیز دل تو بودی
——————————————-
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست و دلم بس تنگ است بی خیالی سپر هر درد است باز هم می خندم آن قدر می خندم که غم از روی رود
——————————————-
عشق مثله یک تیره که درست می خوره وسط قلب آدم نه می تونی درش بیاری نه می تونی بزاری بمونه اگه درش بیاری می میری اگه بزاری بمونه بازم می میری پس آخرش جون تو می گیره
——————————————-
باید خریدار مشوی تا من خریدارت شوم
از جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم
من نیستم چون دیگران بازیگر بازیگران
اول بدست آرم تو را وانگه گرفتارت شوم
——————————————-
بودنم را هیچ کس باور نداشت هیچ کس کاری به کار من نداشت بنویسید بعد مرگم روی سنگ با خطوطی نرم و زیبا و قشنگ او که خوابیده است در این گور سرد بودنش را هیچ کس باور نکرد
——————————————-
مرا با اتش عشقت بسوزان و نترس زیرا اشک جشمانم انرا خاموش میکند ولى مواظب قلبم باش که تو دران جاى دارى
——————————————-
چه تلخ است دیدن آنانکه شیرینی را بیش ازتلخی دوست دارند درحالی که از شیرینی تلخی ناآگاهند آری این چنین است
——————————————-
دیروزمان را سوزاندیم برای امروز… امروزمان را سوزاندیم برای فردا… و فردایمان دیروزی دگر!!
——————————————-
در مرام ما رفیقان نیست ترک دوست عهد با هرکه بستیم جان ما در دست اوست
——————————————-
اگر مثل اشک توی چشمام بودی واسه موندنت تا آخر عمرم گریه نمی کردم…
——————————————-
شمع سوزان توام اینگونه خاموشم نکن… از کنارت رفته ام ولی فراموشم نکن
فرستنده : افشین از پیرانشهر
——————————————-
تنها برای چشمان تو می نویسم که نگاهت تکراری از آسمان است… تو همانی هستی که بهار را برایم به ارمغان آوردی و من همانی هستم که به عشقت وفادار مانده ام و روزهای بی تو را در دفتر دلم شمارش کردم…
——————————————-
ردپایم بی صداست عشق من بی انتهاست… ردپای اشکهایم را بگیر تا بدانی خانه عاشق کجاست…
——————————————-
چه رنجی است لذت ها را تنها بردن… و چه زشت است زیبایی ها را تنها دیدن… و چه بدبخت آزاد دهنده ایست تنها خوشبخت بودن…
——————————————-
گوشند غروب جائیست که آسمان زمین را می بوسد… من امشب برای تو غروب می کنم ، کجائی آسمان من !
——————————————-
این جهان پر از صدای قدمهای مردمانیست که همچنان که تو را می بوسند در ذهن طناب دار تو را نیز می بافند.
——————————————-
صبر کن عشق زمین گیر شود بعد برو . یا دل از دیده تو سیر شود بعد برو . تو اگر کوچ کنی بغض خدا میشکند . صبر کن گریه به زنجیر شود بعد برو
——————————————-
تو مرا می فهمی من تو را می خواهم وهمین ساده ترین قصه ی یک انسان است… تو مرا می خوانی من تو را ناب ترین شعر زمان می دانم و تو هم می دانی تا ابد در دل من می مانی
——————————————-
در خوشبختی دوستانمان ما رو می شناسند ولی در بدبختی ما دوستانمان رو می شناسیم) جان چرلتون کالینز(
——————————————-
در ابی ترین نقطه چشمانت عشقیست که صداقت از ان جاریست انجا خدا را عاشقانه میتوان دید
——————————————-
چترم باز باشد یا بسته فرقی نمی کند بی تو آسمان دلم همیشه ابریست
قلبم آسمان ميشود به شوق تابيدن ستاره وجودت كاش از ميان تمام ستارگان(سهيل) نشوي
وقتي پايان داستان دستان مهربان تو نباشدبگذار قصه گو هر طور كه مي خواهدداستان را ادامه دهد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)