ای ول.....
ای ول.....
آقا خدایی حال کردیم با این جمله پسر انگلیسیه
میلاد جون تو که می گفتی انگلیسیه بردیا خیلی خوب نیست اینکه الان با یه انگیلیسی داره mail میفرسته
خب یواش یواش باید فک این اسرائیلیها رو پایین بیاریم
نمیدونم والا خودش گفت انگلیسیم دست و پا شکستست ولی خودمم تعجب کردم!
فک اونا رو هم میاریم آدرس ترایبشون رو میشه بدی؟
Um 73.این آدرس ترایبشونه.من اسکات فرستادم به پایین ترین عضو ترایبشون.بچه ها همه باید پشت هم باشیم تا دهن این نامردا رو صاف کنیم.
بابا رضا گیتار چرا رفتی یه ترایب دیگه؟هر کی ما اینوایتش میکنیم میره یه ترایب دیگه.
اینم یه چشمه دیگه درمورد این رفیق با مرام انگلیسی.
your friends safe from attack ive found a better village to farm, and tell him to make some troops walls alone wont help.
yeah george lies about a lot of things, iran may not be the friendliest country but its had a lot of crap from us to put up with
میگه رفیقتون(همون شاه عباس خودمون)از حملات من در امانه.من یه جای بهتر برای فارم پیدا کردم و بهش گفتم چند تا سرباز و دیوار(یه همچین چیزایی هستش)بسازه.بقیش هم درباره دروغ گفتن جرج بوش در مورد همه چیزه.چون من بهش گفتم اون درمورد ایران و مردم ایران دروغ میگه.میگه ایران ممکنه دوست ترین کشور نباشه اما(بقیشو نمیفهمم یکی که میدونه بگه)
بردیا جون اگه میشه من فردا شب بهشون حمله کنم ولی برای بار صدم میگم اونا نزدیک به 50 تا allies داشتن
در کل اگه میشه یه 3 روز صبر کنید که من یه workshop بسازم بتونم یه حرفی برا گفتن داشته باشم
اشکال نداره عزیز.منم نخواستم الان حمله کنم.من اسکات فرستادم چک کنم.وگرنه خودم هم دنبال ساختن ورک شاپ هستم.
یه سوال از تمام کسایی که توی World 10 هنوز دهکده دارن :
1 - آیا حاضرید به یک ترایب که حدو 7 یا 8 نفرشون اسرائیلی هستن حمله کنیم ؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)