چیزی ازتون نخواستیم.لطفا پاک شود.
Last edited by deadboy; 31-08-2009 at 14:19.
Last edited by deadboy; 31-08-2009 at 14:21.
من دستگاهو گرفتم ششصد.همون اولا.بازی ها رو اکثرا نو و جدید(فرق دارن،نو برعکس دست دو،جدید برعکس قدیمی!) گرفتم.بالای متال گیر هم 89 تومن پول دادم...![]()
همون گفتم من متال گير رو خريدم 50 تومن گرون ترين بازيم كه تا حالا خريدم 59 تومن inFamouse بوده ...
دوستان گلم من ps3 دارم یا بار قاطی کرد هی خاموش می شد چراغ زرد روشن می شد بجای آبی یا قرمز دادم تعمیر گفتش یه قطعه هست تو دستگاه پلیمریه کارخونه ای خوب جا نزده بودند.عوض کرد 2 هفته خوب بود الان دوباره قاطی کرده چندین بار وسط بازی قطع میشه یا اینکه هنوز بالا نیومده خاموش می شه چراغش خاموش رو شن می شه.البته بعد از بار ها تلاش به کار میوفته .دوستان به نظرتون ویروس نیست؟
نه عزیزم.اگه تونسته بودن برای پلی 3 ویروس بنویسن که اول هکش میکردن مجبور نباشیم هر بار 60 تومن پول بازی بدیم!
دوست عزیز پس چرا اینطور میشه.بعد از چند بار روشن شدن و قفل شدن خوب می شه.؟؟
راستی من تو رشتم بازیا اینجا 75 تا 85 تومن مثلا من پرو رو 75 خریدم اویل 80 تومان.آندر کاور 85 تومان شما چند می خرین؟.ممنون میشم سوالای قبلیمو جواب بدین.ممنون
پرو 09 الان تو تهران خيلي گرون باشه 35 تومنه ! اويلم بين 40 تا 50 تومن دوست منم خودش بازي بالاي 68 تومن نمي ده مثلا ولفنشتاين كه جديد اومده بود رو مي داد 65 بت من گخ جديدترين عنوانشه داشت 68 !!!!
Last edited by J A V I D; 31-08-2009 at 10:11.
ایول فقط یه سوال به نظرت این اگه تو ایران بیاد قیمتش از ps3 80 گیگ بیشتر یا کمتر؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)