سلام ... من پچ و کراک رو گرفتم و نصب کردم ( از کجا بفهمم که کاملا نصب شده )
یه سوال دیگه در رابطه با تنظیمات گرافیکیه بازی :
اگه میشه بگید که با این سیستم میتونم رو آخرین تنظیمات ولی با رزولوشن 480*640 بازی کنم ؟
cpu : 3.1
vga : 8500 gt
ram : 1gb
اگه میشه یه تنظیمات خوب مناسب این سیستم بگید ...
راستی این Vertical SYNC و multi sampling و post FX و level of detail و level of Quality چیه ؟ اگه یه توضیحی بدید در رابطه با اینکه چه تغییراتی در بازی میدن ...
راستی نسخه تقلبیه subtitle داشت ولی چرا این نداره ؟
ممنون میشم
اگه اشتباه نکرده باشم وقتی که در زمان حال بر روی دستگاه هستید گوشه بالا سمت چپ, ورژن دستگاه Animus باید 1.28 باشه. (اشاره به ورژن بازی)
Vertical Sync ... برای همگام سازی تغییرات فریم به کار میره طوری که خطوط افقی در حین بازی دیده نشه. بودنش همیشه تایید میشه.
Multisampling ... با نام کامل Multisample Anti-Aliasing که یک نو جدید از Anti-Aliasing به حساب میاد. برای اصلاح زوایای چند ضلعی ها به کار میره طوری که تیزی زوایا رو شاهد نباشیم. برای کارت شما رو Level 1 پیشنهاد میشه.
Post FX ... متاسفانه کاربرد این گزینه رو متوجه نشدم...
Level of Detail ... برای تغییرات جزییات تصویر (تعداد چند ضلعی ها) به کار میره. تغییرات در ظاهر مردم بهترین نمونه ست. در Level 4 توصیه میشه.
Level of Quality ... برای تغییرات کیفیت تصویر به کار میره. حداقل در Level 2 توصیه میشه.
امکان زیر نویس در بازی وجود نداره ولی گفته شده (من خودم تجربه نکردم) در صورت رجیستر کردن, اضافه شدن زیر نویس به بازی رو شاهد هستیم.