آره
من قبلا یه برنامه انبار با اکسس نوشتم اینم یه چیزی شبیه اونه تقریبا
ولی خب خیلی ساده تره
آره
من قبلا یه برنامه انبار با اکسس نوشتم اینم یه چیزی شبیه اونه تقریبا
ولی خب خیلی ساده تره
سلام
میخوام یه برنامه با اکسل بنویسم که مثلا اگه جواب نهایی از یه عددی کمتر باشه یه پیغام در کنار جواب ظاهر شه ، چجوری باید اینکارو بکنم؟
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
شاید اینا بتونن کمکتون کنن (تا صفحه 13 برو شاید مشکلت حل شه، مولتی مدیا هم هستش)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخوام از دوستانی که لطف کردن وراهنمایی ام کردند تشکر کنم
خوشبختانه یکی از دوستان جوابشو بهم داد و حل شد
و همچنین میخوام با اجازه اساتید جوابشو برای دوستانی که شاید درآینده نیازشون بشه(مخصوصا رشته حسابداری) بذارم
اگر سلول اول A1 و دوم B1 باشد، فرمول سلول دوم را A1+B1 وارد کنید
نکته: قبل ازاین کار باید به Excel Options رفته و در قسمت Formulas گزینه Enable iterative calculation را فعال کنید و مقدار Maximum Iterations را 1 قرار دهید
سلام.
از دستور IF استفاده کنین. طرز کارش هم اینطوریه (جمله ی خط دوم مثال هستش که از خودم زدم) :
IF(logical_test,value_ir_true,value_if_false)
= IF(A1>=B1,C1=0,d1=0)
a
موفق باشین.
89/10/3
جایی برنامه نویسی با اکسلو توضیح داده (از پایه...)
اینی که دوستمون اشاره کردن برنامه نویسی نیست یک تابع ساده از اکسله اگر از این روش استفاده کنید سلول در صورت تجاوز از عدد تعیین شده صفر میشه (قابل تغییر هست) البته از متن هم میتونین استفاده کنین
اگر خواستید مقدار همون مقدار باشه فقط یه alarm وجود داشته باشه میتونین از تولبار data ، data validation استفاده کنید که 3 حالت داره
یا انتخاب میکنین که دور عدد مشکل دار دایره قرمز بکشه
یا میگید اگر بیشتر شد ارور بده این دومی فقط در حالتی کار میکنه که فرمول محاسبه بعد از وارد شدن داده های ورودی نوشته بشه در غیر اینصورت اروری نمیبینید![]()
سلام ببخشید یه سوال خدمتون داشتم من یه فایل wordدارم که یه ستون داره که تارخ تولده شمسی وقتی کپی میکن میرم تویه excel پیست میکنم برعکس مینویسشون مثلا اگه1383/5/1 باشه مینویسه 1/5/1383 میتونید کمکم کنید خیلی مهمه زود باید اینو تحویل بدم ممنون
همونطور که دوستمون گفتن، اینا توابع پایه و تعریف شده ی اکسل هستش و نمیشه اسمشو برنامه نویسی گذاشت. برای آشنایی با این توابع به help اکسل مراجعه کنین.
سلام.
فکر کنم مشکلتون با استفاده ازو یا
حل بشه.
موفق باشین.
89/10/3
Last edited by davy jones; 25-12-2010 at 11:23.
مرسی
آها! اینجوری گرفتم خیلی خطا داشت مث اینکه باید برم تو خط میپل و متلب اونم من تنبل
تنکس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)