پیشنهاد ما برج میلاد:
لطفا درخواست خود را جهت بازديد از برج ميلاد به آدرس اينترنتی ذيل ايميل نماييدو يا به شماره فاکس 88069099 به شرکت برج میلاد آسمان فاکس نمایید
پیشنهاد ما برج میلاد:
لطفا درخواست خود را جهت بازديد از برج ميلاد به آدرس اينترنتی ذيل ايميل نماييدو يا به شماره فاکس 88069099 به شرکت برج میلاد آسمان فاکس نمایید
باشگاه باسه کیو کشین ..نین جوتسو ..ایروبیک ...تو کرج سراغ نداری؟
بهترین ورزشگاهی که اینا رو تو کرج خوب ارائه کنه چیه؟
والا سوال سخت بود ، خوب من خيلي از محله هاي كرج رو نميشناسم درست حسابي . ولي ببين ، باشگاه استقلال ، توي چهار راه طالقاني . يه سالن فوتسال هستش ،كه ورزش هاي ديگه رو هم داره
اون وقت ها تكواندو داشت ، من رفتم سري زدم واسه بيمه . و كلا استاد هاش همه استاد هاي بزرگي بودن . يه سري بري بدك نيست . بابا هرچي باشگاه بوده شده زيرزمين 100 متري و يه استاد 19-20 ساله جوون و بي تجربه . باشگاه خوب ديگه كم گير مياد . يه باشگاه هم هست ، " شهداي گلشهر " آدرسش هم : گلشهر ، انتهاي گلزار شرقي ، بلوار حدادي . اونجا بدك نيست . يه باشگاه بزرگ و باحاله
آره خلاصه![]()
کسی پایست قرار بزاریم پایین شهر !؟
دوستان منم پايم...كي؟كجا؟
قرار برای خاک سفید کسی هست !؟ یا پامنار ؟![]()
سلام
من خیلی دوست دارم کاربرای p30 رو ببینم
ولی یه مشکلی دارم اونم اینه که دخترم!
و همونطور که خودتون هم گفتید،هیچ دختری نمیاد سر قرار(خوب تا حدودی درست و طبیعی هم هست!)
شما راه حلی برای مشکلم ندارین؟!
خودم یه راه حل دارم؛
اونم اینه که عکسایی که گرفتین،واسم بفرستین(آخه خیلی خیلی دوست دارم اعضای پی سی رو ببینم،آدم امانت داری هم هستم-می خواین باورن کنین می خواین نکنین)
در ضمن هر چقدر هم قرار بذارین،بعید می دونم دختری بیاد![]()
کی گفته دخترا نمیان؟؟!
اگه قراری بزارین
من میام 100%
کی ؟! کجا ؟! بگین من از شمال بیام ؟! ( جو گیر شدم ) !
اگه گیشا قرار بزارین حتمن من میام !
عجب راه حلي . حالا شما بيا من ميگم با منه كسي چپ نگاهت نكنهسلام
من خیلی دوست دارم کاربرای p30 رو ببینم
ولی یه مشکلی دارم اونم اینه که دخترم!
و همونطور که خودتون هم گفتید،هیچ دختری نمیاد سر قرار(خوب تا حدودی درست و طبیعی هم هست!)
شما راه حلی برای مشکلم ندارین؟!
خودم یه راه حل دارم؛
اونم اینه که عکسایی که گرفتین،واسم بفرستین(آخه خیلی خیلی دوست دارم اعضای پی سی رو ببینم،آدم امانت داری هم هستم-می خواین باورن کنین می خواین نکنین)
در ضمن هر چقدر هم قرار بذارین،بعید می دونم دختری بیاد![]()
![]()
![]()
کی گفته دخترا نمیان؟؟!
اگه قراری بزارین
من میام 100%
آها آها. خوب شدين 2 نفر از خانوم ها . منم 4 ، 5 نفر رو مينشانسم از دختر ها كه ميان ميتينگ . خوب 6،7 تا پسر هم كه بيشتر نمياد. و در آخر پيشنهاد ما دربند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)