تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 1404 اولاول ... 1381882282342352362372382392402412422482883387381238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

بچه ها یکی میشه بگه چطور میشه به اینترنت متصل شد.
    هم از طریق وای فای و هم از طریق dial up... خیلی سعی کردم نشد.
    از طریق یه گوشی تلفن و با خدمات ایرانسل هم میشه با پی اس پی به اینترنت وصل شد ؟
    شما با يه وسيله كه اسمش وي في مكس هست ميتوني به اينترنت وصل بشي اين دستگاه رو به مودم adsl يا ديال اپ خود وصل ميكني و بعد با يه سري تنضيمات ميتوني با psp به اينترنت وصل بشي البته تا 100 متر بيشتر پشتيباني نميكنه كه با برد خود psp چيزي حدود 150 تا 180 متر رو به راحتي جواب ميده اينم بگم كه psp به درد اينترنت نميخوره اگه شما قرار باشه با ين همه دم ودستگاه بخواي با psp به اينترنت وصل بشي فكركنم كار احمقانه اي هست كامپيوتر به اين خوبي .ضمنا اينكه فعلا فونت فارسي براي psp وجود نداره(البته يكي از دوستان در حال ساخت فونت فارسي براي psp هست) اما اگه بخواي با psp انلاين يازي كني اين يه چيزيه به نظر من اين دستگاه فقط به درد همين ميخوره كه ميشه باهاش انلاين بازي كرد . ضمنا بعضي از مودم ها نيز خودشون اينترنت رو شير مبكنن كه psp ميتونه به اونا هم وصل بشه منم دنبال همچين مودمي ميگردم كسي پيداكرد جواب منو بده لينكشم توي امضام هست البته خودم يه دو نه پيدا كردم ولي نميدونم خوبه يا نه مودم D-link Dsl2640t
    (اين مودمي هم كه پيدا كردم حتما بايد كامپيوتر روشن باشه تا بشه باهاش وصل شد من دنبال يه مودم ميگردم كه حتي اگه كامپيوتر هم خاموش باشه بشه با psp بهش وصل شد)
    با ايرانسل هم نميشه .
    اينم عكس Wifimax

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

درسته مثل بازي sega rally كه 180 مگ بيشتر حجمش نيست ولي گرافيكه خوبي داره . راستي جاويد جان اين nfs most wanted رو گرفتم حجمش 200 مگ بود ولي تو سايتت نوشته بودي 888 مگ .
    بازي ماست وانتد بصورت ISO حجمش 888 مگه و به صورت CSO همين حدود 200 مگ مي شه ... ماست وانتد اولين بازي بود كه من CSO كردم و كلي حال كردم ديدم اينقدر حجمش كم شد ! در كل اگه CSO و موزيك و دمو اولشم هست بدون كامله !

بعضي از بازي ها تو بازار نسخه كاملشون نيست مثلا كرش اصلش 1.40 گيگه ! ولي تمام نسخه هاي موجود تو بازار حدود 400 خورده اي مگن ( حيف دمو اولش تازه دانلود كردم نسخه كاملشو ) كه نسخه هاي ريپ شدن ! بازي ريج ريسر و پورسوئيت فورس يك و اينفكتد!!!! هم تو بازار من هر چي ديدم ريپ شده و بدون دمو و موزيك كه كل لذت بازي رو گرفتن ... به نظر من تا جايي كه امكان داره نسخه كامل بازي ها رو بگيريد منم تو آرشيوم دارم نگا مي كنم هر چي بازي ريپ دارم مي رم نسخه كاملشو دانلود مي كنم ......

بازي Bowful اگه اسمشو درست نوشته باشم هم براي PSP به تازگي اومده كه دانلود كردم ولي هنوز وقت نكردم بريزم ببينم چجوريه ...

موفق و پيروز باشيد

جاويد

آخر فروم باز Metalzadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سرزمین هرگزها

پيش فرض

سلام به استاتید Psp خور
    من می خوام Psp یکی از دوستانم رو آپگرید کنم
    ورژن فعلی دستگاه 3.40 Oe-a هست
    لطفا کامل راهنمایی کنید
    ممنون
    پیروز باشید

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازي ماست وانتد بصورت ISO حجمش 888 مگه و به صورت CSO همين حدود 200 مگ مي شه ... ماست وانتد اولين بازي بود كه من CSO كردم و كلي حال كردم ديدم اينقدر حجمش كم شد ! در كل اگه CSO و موزيك و دمو اولشم هست بدون كامله !

بعضي از بازي ها تو بازار نسخه كاملشون نيست مثلا كرش اصلش 1.40 گيگه ! ولي تمام نسخه هاي موجود تو بازار حدود 400 خورده اي مگن ( حيف دمو اولش تازه دانلود كردم نسخه كاملشو ) كه نسخه هاي ريپ شدن ! بازي ريج ريسر و پورسوئيت فورس يك و اينفكتد!!!! هم تو بازار من هر چي ديدم ريپ شده و بدون دمو و موزيك كه كل لذت بازي رو گرفتن ... به نظر من تا جايي كه امكان داره نسخه كامل بازي ها رو بگيريد منم تو آرشيوم دارم نگا مي كنم هر چي بازي ريپ دارم مي رم نسخه كاملشو دانلود مي كنم ......

بازي Bowful اگه اسمشو درست نوشته باشم هم براي PSP به تازگي اومده كه دانلود كردم ولي هنوز وقت نكردم بريزم ببينم چجوريه ...

موفق و پيروز باشيد

جاويد
    جاويد جان بازي beowulf ( بئو ولف ) هفته پيش اومده من رفتم وست گيم بخرم گفت ما واسه هيچ كنسولي اين بازي رو نياورديم . گفتم چرا ؟ گفت مورد داره ارشاد بهمون گير ميده . ولي فكر كنم تو مايه هاي 300 باشه . اگه بازي كردي بگو چه جوريه . مرسي

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام به استاتید Psp خور
    من می خوام Psp یکی از دوستانم رو آپگرید کنم
    ورژن فعلی دستگاه 3.40 Oe-a هست
    لطفا کامل راهنمایی کنید
    ممنون
    پیروز باشید
    راهنماي كامل نصب فريم ور فكر كنم تو چند صفحه قبل تر هست ... يه سرچ بريد تو همين تاپيك پيداش مي كنيد ...

جاويد جان بازي beowulf ( بئو ولف ) هفته پيش اومده من رفتم وست گيم بخرم گفت ما واسه هيچ كنسولي اين بازي رو نياورديم . گفتم چرا ؟ گفت مورد داره ارشاد بهمون گير ميده . ولي فكر كنم تو مايه هاي 300 باشه . اگه بازي كردي بگو چه جوريه . مرسي
    اوكي فعلا كه گرفتار آشپزيم !!! كارم تموم شه اين و بازي The Golden Compass ( اينم دو روز پيش اومده ! ) و يه بازي ديگه كه ديروز گرفتم نصب كنم ببينم چي به چيه !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آمارشون رو بدم ! )

موفق و پيروز باشيد

جاويد

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بازي beowulf (فكر كنم اسمشو درست نوشتم ) ! الان ريختم پنج دقيقه هم بازي كردم والا تو اين پنج دقيقه نه دمو اولش چيز خفني داشت !‌دريغ از يه خانوم !‌ نه تو بازي چيزي من ديدم ! حالا شايد جلوتر داشته باشه !!!!

گرافيك بازي بد نيست از 300 به مراتب خيلي بهتره ! ولي حركات شخصيت بازي خلي خشك و مصنوعي ... كلا خوشم نيومد پاكش كردم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعا!!!!!! هميشه براي اجراي برنامه ها كرنال رو بايد روي 1.5ميزاشتيم متاسفانه psp دستم نيست تا 2 روز ديگه احتمالا ميرسه دستم ولي فكر كنم اشتباه ميكني ها كرنال بايد رو 1.5 باشه ولي بازم من امتحان ميكنم باتشكر.
    اگر 1.5 باشه صفحه سیاه می شه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گرافيك بازي بد نيست از 300 به مراتب خيلي بهتره ! ولي حركات شخصيت بازي خلي خشك و مصنوعي ... كلا خوشم نيومد پاكش كردم !
    لازم شد يه سر برم توپخونه كه اين بئوولف رو بگيرم . ميگم اين the golden compass چه جورياست . ميرزه بگيرم ؟ من كه اصلا هيچي در موردش نشنيده بودم يعني اصلا سرو صدايي نكرد خيلي بي سر و صدا مثله اينكه عرضه شده .

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

لازم شد يه سر برم توپخونه كه اين بئوولف رو بگيرم . ميگم اين the golden compass چه جورياست . ميرزه بگيرم ؟ من كه اصلا هيچي در موردش نشنيده بودم يعني اصلا سرو صدايي نكرد خيلي بي سر و صدا مثله اينكه عرضه شده .
    البته بازيش هيچ شباهتي به سيصد نداره ها ! چون گفته بودي فكر مي كني مثل سيصد باشه من با اون از نظر گرافيكي مقايسه كردم ،‌زيادم بازي نكردم كه بخوام خيلي نظر بدم رفتم جلو يه سري لاك پشت بود خرچنگ بود نمي دونم چي بود يكم درگير شدم با هاشون ببينم حركت شخصيت چجوريه ، بعد اومدم بيرون ! the golden compass هم هنوز وقت نكردم بريزم ببينم چجوريه ولي فكر نكنم بازي جالبي باشه چون بازيش مال شركت سگاست ! كه معمولا بازي هاش كيفيت خوبي ندارن ! ولي خوب بايد ديد !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اينو از كجا ميشه تهيه كرد و قيمتش چنده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •