تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 1667 اولاول ... 1381882282342352362372382392402412422482883387381238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

خدا رو شكر . والا منم موفق به نصب اين بازي نشدم ! در حسرت اين بازي موندم . اون با همين Daemon Tools لعنتي بود .
    سلام
    منم با بازی هایی که کرک رو از طریق daemon tools مونت می کنند مشکل دارم از 7-8 تا بازی من فقط 1 2 تا رو
    تونستم نصب کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

سلام
    من بازي Test Drive Unlimited را از شركت گيگا گرفته ام كه حاوي 6 cd ميباشد پس از نصب بازي كه ايميج را در داخل هارد كپي كرد بازي را به وسيله دايمون تولز نصب ميكنم بعد بازي را كه مي خوام اجرا كنم اين پيغام را ميده:
    Wrong disc inserted.
    Please insert the original "Test Drive Unlimited" CD/DVD.
    Please have a look at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further, more detailed information
    در حالي كه هيچ كركي نه در سيدي و نه در ايميج نيست فقط هنگام ريختن ايميج يه exe هست به نام YASU.exe كه اجراش ميكني يه ok ميده و دوباره اجراش ميكني yes . no ميده .
    لطفا اگه ميشه كرك يه چيزي به من بديد كه بشه باهاش بازي را اجرا كرد چون ميگن از كربن هم قشنگ تره!!!!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

سلام
    من بازي Test Drive Unlimited را از شركت گيگا گرفته ام كه حاوي 6 cd ميباشد پس از نصب بازي كه ايميج را در داخل هارد كپي كرد بازي را به وسيله دايمون تولز نصب ميكنم بعد بازي را كه مي خوام اجرا كنم اين پيغام را ميده:
    Wrong disc inserted.
    Please have a look at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further, more detailed information
    در حالي كه هيچ كركي نه در سيدي و نه در ايميج نيست فقط هنگام ريختن ايميج يه exe هست به نام YASU.exe كه اجراش ميكني يه ok ميده و دوباره اجراش ميكني yes . no ميده .
    لطفا اگه ميشه كرك يه چيزي به من بديد كه بشه باهاش بازي را اجرا كرد چون ميگن از كربن هم قشنگ تره!!!!!!
    دوستان اگه یه دی وی دی رام بگیرید دیگه این مشلات رو ندارید . چون اون نصب اول همین دی وی دی هستش !
    راستی کسیاین فایل رو نداشت ؟!
    XInput9_0_1 . بابا منم میخوام .
    Last edited by Oracle_Eldorado; 19-03-2007 at 12:06.

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

12 كمك كنيد......

دوستان اگه یه دی وی دی رام بگیرید دیگه این مشلات رو ندارید . چون اون نصب اول همین دی وی دی هستش !
    راستی کسیاین فایل رو نداشت ؟!
    XInput9_0_1 . بابا منم میخوام .
    من خودم دي وي دي رايتر دارم ولي اين را از دوستم گرفتم و خداوكيلي از وقتي دي وي دي رايتر خريدم تا حالا سي بازي نخريدم مگر اينكه كسي بهم بده .فقط دي وي دي........
    حالا كسي نميدونه مشكل كار از كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

سلام
    Wrong disc inserted.
    سلام
    یکی از دوستام همین مشکل رو داشت
    کابل دی وی دی رو در اورد درست شد یه امتحان بکن
    نکته وقتی خواستی کابل رو در اری کامپیوتر خاموش باشه
    Last edited by V A H I D; 19-03-2007 at 15:37.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

من خودم دي وي دي رايتر دارم ولي اين را از دوستم گرفتم و خداوكيلي از وقتي دي وي دي رايتر خريدم تا حالا سي بازي نخريدم مگر اينكه كسي بهم بده .فقط دي وي دي........
    حالا كسي نميدونه مشكل كار از كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دقیقا منم همینکار رو کردم . راحت . مثلا کربن 5 سیدی هستش . اگه سی دی دونه ای 500 هم بده ، میشه 2500 ولی یه دی وی دی 1500 . تازه یه خوبی هم که داره نمیخواد بشینی پاش هی سیدی عوض کنی ! راحت میزاری نصب بشه . هر چقدر دلش میخواد طول بکشه .
    سلام
    یکی از دوستام همین مشکل رو داشت
    کابل دی وی دی رو در اورد درست شد یه امتحان بکن
    نکته وقتی خواستی کابل رو در اری کامپیوتر خاموش باشه
    من که 100 سال برای یک بازی چنین کاری نمیکنم . یعنی بهترین بازی هم باشه اینطوری باشه من هیچ وقت نمیخرم . همیشه به فروشنده هم میگم ایمیج نباشه . ولی نمیدونم چرا باز بعضی دی وی دی ها ایمیج هستند ؟

حـــــرفـه ای amirgooran's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من توي بازي Serious sam 2 مشكل دارم!فكر مي كنم بهتره يه نگاهي به بازي داخل سيستم من بندازيد:

وارد قسمت تنظيمات گرافيك بازي شدم!يه گزينه هست كه نوشته Only Shaders v1.1،به طور پيشفرض اين گزينه No هست،اگه اين گزينه رو به Yes تغيير بدم بازي اين جوري مي شه:

يكي بگه بايد چه كار كنم؟

مشخصات سيستم:

CPU:2 Ghz Intel Celeron
    VGA:128 MB MSI Nvidia Geforce FX 5200
    Ram: 2*256 MB

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

مشکل گرافیکته .
    کم میاره . چون CPU هم پایینه ، دیگه نمیتونه بکشه و کم میاره .
    ای خدااااااااااااااااااااااا اا
    کسی اینجا XInput9_0_1 رو نداره ؟!!!!!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه planetmercury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

سلام
    Wrong disc inserted.
    سلام
    اين ارور ماله دي وي دي رامت نيست ! مال بازيه !!
    بايد اون فايل ايميج رو با دياموند تولز مونت كني بد يه بار رو YASU.exe كليك كني بعد ok كني بعد بازي رو اجرا كني‌!! وگر نه همون ارور رو ميبيني‌!

حـــــرفـه ای amirgooran's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

مشکل گرافیکته .
    کم میاره . چون CPU هم پایینه ، دیگه نمیتونه بکشه و کم میاره .
    ای خدااااااااااااااااااااااا اا
    کسی اینجا XInput9_0_1 رو نداره ؟!!!!!!!!!!!!!!
    نمي دونم!پشت سيدي اينو نوشته:

System Requirement:
    CPU:1.5 GHZ Pentium 4
    VGA:Geforce FX 5200 Through 5700 series,ATI Radeon 8500 through 9200 series

سيستم من كه از اين بالاتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •