سلام
منم با بازی هایی که کرک رو از طریق daemon tools مونت می کنند مشکل دارم از 7-8 تا بازی من فقط 1 2 تا رو
تونستم نصب کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام
منم با بازی هایی که کرک رو از طریق daemon tools مونت می کنند مشکل دارم از 7-8 تا بازی من فقط 1 2 تا رو
تونستم نصب کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام
من بازي Test Drive Unlimited را از شركت گيگا گرفته ام كه حاوي 6 cd ميباشد پس از نصب بازي كه ايميج را در داخل هارد كپي كرد بازي را به وسيله دايمون تولز نصب ميكنم بعد بازي را كه مي خوام اجرا كنم اين پيغام را ميده:
Wrong disc inserted.
Please insert the original "Test Drive Unlimited" CD/DVD.
Please have a look at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further, more detailed information
در حالي كه هيچ كركي نه در سيدي و نه در ايميج نيست فقط هنگام ريختن ايميج يه exe هست به نام YASU.exe كه اجراش ميكني يه ok ميده و دوباره اجراش ميكني yes . no ميده .
لطفا اگه ميشه كرك يه چيزي به من بديد كه بشه باهاش بازي را اجرا كرد چون ميگن از كربن هم قشنگ تره!!!!!!
دوستان اگه یه دی وی دی رام بگیرید دیگه این مشلات رو ندارید . چون اون نصب اول همین دی وی دی هستش !سلام
من بازي Test Drive Unlimited را از شركت گيگا گرفته ام كه حاوي 6 cd ميباشد پس از نصب بازي كه ايميج را در داخل هارد كپي كرد بازي را به وسيله دايمون تولز نصب ميكنم بعد بازي را كه مي خوام اجرا كنم اين پيغام را ميده:
Wrong disc inserted.
Please have a look at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further, more detailed information
در حالي كه هيچ كركي نه در سيدي و نه در ايميج نيست فقط هنگام ريختن ايميج يه exe هست به نام YASU.exe كه اجراش ميكني يه ok ميده و دوباره اجراش ميكني yes . no ميده .
لطفا اگه ميشه كرك يه چيزي به من بديد كه بشه باهاش بازي را اجرا كرد چون ميگن از كربن هم قشنگ تره!!!!!!
راستی کسیاین فایل رو نداشت ؟!
XInput9_0_1 . بابا منم میخوام .
Last edited by Oracle_Eldorado; 19-03-2007 at 12:06.
من خودم دي وي دي رايتر دارم ولي اين را از دوستم گرفتم و خداوكيلي از وقتي دي وي دي رايتر خريدم تا حالا سي بازي نخريدم مگر اينكه كسي بهم بده .فقط دي وي دي........
حالا كسي نميدونه مشكل كار از كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامسلام
Wrong disc inserted.
یکی از دوستام همین مشکل رو داشت
کابل دی وی دی رو در اورد درست شد یه امتحان بکن
نکته وقتی خواستی کابل رو در اری کامپیوتر خاموش باشه
Last edited by V A H I D; 19-03-2007 at 15:37.
دقیقا منم همینکار رو کردم . راحت . مثلا کربن 5 سیدی هستش . اگه سی دی دونه ای 500 هم بده ، میشه 2500 ولی یه دی وی دی 1500 . تازه یه خوبی هم که داره نمیخواد بشینی پاش هی سیدی عوض کنی ! راحت میزاری نصب بشه . هر چقدر دلش میخواد طول بکشه .من خودم دي وي دي رايتر دارم ولي اين را از دوستم گرفتم و خداوكيلي از وقتي دي وي دي رايتر خريدم تا حالا سي بازي نخريدم مگر اينكه كسي بهم بده .فقط دي وي دي........
حالا كسي نميدونه مشكل كار از كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که 100 سال برای یک بازی چنین کاری نمیکنم . یعنی بهترین بازی هم باشه اینطوری باشه من هیچ وقت نمیخرم . همیشه به فروشنده هم میگم ایمیج نباشه . ولی نمیدونم چرا باز بعضی دی وی دی ها ایمیج هستند ؟سلام
یکی از دوستام همین مشکل رو داشت
کابل دی وی دی رو در اورد درست شد یه امتحان بکن
نکته وقتی خواستی کابل رو در اری کامپیوتر خاموش باشه
من توي بازي Serious sam 2 مشكل دارم!فكر مي كنم بهتره يه نگاهي به بازي داخل سيستم من بندازيد:
وارد قسمت تنظيمات گرافيك بازي شدم!يه گزينه هست كه نوشته Only Shaders v1.1،به طور پيشفرض اين گزينه No هست،اگه اين گزينه رو به Yes تغيير بدم بازي اين جوري مي شه:
يكي بگه بايد چه كار كنم؟
مشخصات سيستم:
CPU:2 Ghz Intel Celeron
VGA:128 MB MSI Nvidia Geforce FX 5200
Ram: 2*256 MB
مشکل گرافیکته .
کم میاره . چون CPU هم پایینه ، دیگه نمیتونه بکشه و کم میاره .
ای خدااااااااااااااااااااااا اا
کسی اینجا XInput9_0_1 رو نداره ؟!!!!!!!!!!!!!!
سلام
اين ارور ماله دي وي دي رامت نيست ! مال بازيه !!
بايد اون فايل ايميج رو با دياموند تولز مونت كني بد يه بار رو YASU.exe كليك كني بعد ok كني بعد بازي رو اجرا كني!! وگر نه همون ارور رو ميبيني!
نمي دونم!پشت سيدي اينو نوشته:
System Requirement:
CPU:1.5 GHZ Pentium 4
VGA:Geforce FX 5200 Through 5700 series,ATI Radeon 8500 through 9200 series
سيستم من كه از اين بالاتره![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)