درسته اگه 30 ماه باشه معاف ميشي اين چيزيه خود +10 به من گفت
درسته اگه 30 ماه باشه معاف ميشي اين چيزيه خود +10 به من گفت
اگر مجموع دو تا چیز 30 ماه بشه چی ؟! یعنی اگه من بتونم بسیج هم جور کنم که با اون 15 ماه جمعا بیشتر از 18 ماه کسری هم داشته باشم بازم باید برم آموزشی ؟!
آخه یکی بهم گفت اگه مجموعش بیشتر از 18 ماه بشه نباید بری آموزشی !
راستی اگه سوالی داشته در مورد خدمت این +10 ها می تونن جواب بدن !؟
سلام من در تاریخ31شهریور امسال فارغ تحصیل شدم ،کاردانی ،تو دوره کارشناسی ناپیوسته هم قبول شدم و ثبت نام هم کردم،حالا میخوام امتحان کارشناسی ناپیوسته آزاد هم شرکت کنم حالا اگه آزاد قبول شدم میخوام از اون دانشگاه انصراف بدم و از اون شهر فرار کنم،حالا واسه خدمت به مشکل بر میخورم یا نه،واگه به مشکل بر میخورم راهکار چیه
من دانشگاه قبول شدم و برگ سبز خدمت رو برای ثبت نام بردم و ثبت نام هم کردم. الان یه نامه اومده در خونه که فلان روز باید بیای نظام وظیفه برای اعزام و نوشته که اگه دانشگاه قبول شدی باید به نظام وظیفه اطلاع بدی. برای اطلاع دادن به نظام وظیفه باید چه مدرکی رو همراه خودم ببرم؟
سلام
من اگه هفته آینده مدارکم رو برای نظام وظیفه ارسال کنم کی اعزام میشم؟
با تشکر
اره داداش نمونش خوده من .. من از پدرم 17 ماه و 12 روز معافي گرفتم كه +10 گفت كه اگه بيسج فعال يا كارداني داشتي معاف ميشدي ... الان سره اين 18 روز فك كنم بايد كل اموزشي رو برم طبق گفته هاي دوستان![]()
بله باید بری ... زیر 30 ماه سابقه جبهه شده 29 ماه و خورده ای هم که باشه باید بری آموزشی رو
ولی بعدش ترخیصی و یک سال هم باید منتظر کارت جدید باشی![]()
دیگه چی ؟ خیر باید پیوسته باشه ... منفصل فقط کسر خدمت میدن![]()
ولی طبق صحبت این دوستمون که میگه اونم پلیس +10 بهش گفته میشه معاف شد !
تازه من هم مدرک کاردانی دارم هم اینکه می تونم کسری بسیج جور کنم ! یعنی بازم معاف نمی شم و باید برم آموزشی رو ؟!
چی شد پس؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)