با سلام و تشکر
من همین کار رو انجام دادم ولی وقتی وارد inbox p910 میشم مسیج های save شده داخل سیم کارت نشون نمیده
که move کنم داخل inbox (فقط بار اول جواب داد)
آقا یکی به داد من برسه
با سلام و تشکر
من همین کار رو انجام دادم ولی وقتی وارد inbox p910 میشم مسیج های save شده داخل سیم کارت نشون نمیده
که move کنم داخل inbox (فقط بار اول جواب داد)
آقا یکی به داد من برسه
Last edited by mk3699; 24-09-2007 at 22:42.
آقا کسی برای سوال من جواب نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه ممکنه لینک این درایور رو بهم بدین. تا من براتون تو اون دنیا یه کاری کنم.
سلام
قیمت p910 الان چنده
قیمتش الان حدود 250
سلام به دوستان.
من نوکیا ان93آی دارم. حالم داره ازش به هم میخوره بس که این گوشی نازک نارنجیه. کافیه یه چیکه آب بندازی روش تا به سروصدا بیفته یا یه دست بش بگیری تا زرتی خش بیفته. میخوام سونی اریکسون بگیرم. مدلهای p990 و p1 نظرم رو جلب کرده. شما کدوم رو توصیه میکنید؟ من خودم نظرم اینه که تراژدی ان93آی رو که فروختم با پولش یه p990 بخرو و 130 تمن بذارم رو بقیش و علاوه بر گوشی یه دوربین کانن 7 مگاپیکسل (ساخت ژاپن) که لنزش اندازه یه لیوان بزرگه و 12 ایکس زوم اپتیکال داره بخرم. نظرتون چیه؟ دوربین ان93آی کانونش اتوماتیک بود ولی دوربین ان95 خیلی بهتر از اون بود. ان95 هم کانونش اتوماتیکه. ولی باز هم یه دوربینی به عظمت کانن نمیتونه تو هیچ گوشی ای جا بگیره. حالا میگین دوربینو بیخیال شم و با سه و دوی p1 با کانون اتوماتیکش بسازم یا p990 بگیرم با دوربی کاننن؟ حتی ان95 هم که میگن بهترین دوربینو تو موبایلها داره، تنظیمات دوربین کانن مثل فوکوس دستی و اتوماتیک، تنظیم زمان شاترینگ (و خیلی تنظیمات دیگه که من سر در نمیارم) و از همه مهمتر فلش قوی رو نداره. به نظر من 2 مگاپیکسل هم خوبه. من که شخصا هیچ عکسی رو که با گوشی گرفته باشم چاپ نکردم و فقط رو کامپیوتر میبینم و بعید میدونم عکسی رو که با گوشی بگیرم چاپ کنم. p990 جالبه به خاطر امکاناتش نه دوربینش. اصلا به نظر من دوربین گوشی باید تا حدی باشه که فقط یه تصویر بزرگ و با کیفیت قابل قبول ارائه کنه اونم برا شرایط اضطراری نه عکاسی حرفه ای. ولی دوربین نداشتن هم خوب نیست (مثل اون دو مدل سونی اریکسون). به نظر شما چیکار کنم؟ خودم از طراحی و شکل p990 بیشتر خوشم میاد. باز اگه p1 شانزده ملیون پیکسلی بود صفحش میشد یه کاریش کرد ولی ظاهرا LCD هاشون مثل همه.
سه تا سوال مختصر دیگه:
1) پردازنده p990 چه قدره؟ 300 مگاهرتز میشه یا کمتره؟ کسی میدونه؟
2) ظاهرا روشنایی شماره ها در سری P سونی اریکسون یک نواخت نیست و مقداری تاریک و روشنه. درسته؟
3) میگن p990 تا 4 گیگ رم ساپورت میکنه درسته؟ (ان95 رو گذاشت تو جیبش).
4) دقیقا چه لوازم جانبی روی این گوشی قرار داره؟ یعنی چی تو جعبشه؟
مخلصیم. ما رو بی جواب نگذارید.
توضیح این که ان93آی رو میتونم 450 بفروشم و دوربین قیمتش 330 هست. p990 هم ظاهرا 250 هست. راستی چرا قیمت p990 و خیلی سونی اریکسونهای دیگه یکدفعه نصف شد؟ (البته به جز w900).
راستی یکی از این کاره های این تاپیک بگه که ارزش داره من 240 صفحه رو بخونم یا نه؟ چیز دندونگیری پیدا میشه تو این تاپیک؟ تو رو خدا مباحث رو تقسیم کنید که صفحات اینقدر زیاد نشه.
1-پی 990 پردازنده(cpu) نداره اما سرعتش خوبه.
2-مال من که اینجوری نیست .
3-منم شنیدم ولی ندیدم.
لوازم داخل جعبه P990i:
1-گوشی.
2-شارژر.
3-هدست استریو
4-CD مخصوص.
5-شارژر رو میزی
6-کابل اتصال به کامپیوتر(USB)
7-باتری
8-مموری 64 مگ.
9- قطعه کوچک جایگزین صفحه کلید تاشو(روش نوشته P990i)
10-پیچ گوشتی مخصوص.
11-بند مچی .
12-آداپتور مموری.(ارتباط مموری و رم ریدر)
13-قلم نوری(که البته اونم پشت گوشی هست).
14- یه جعبه مخصوص راهنما و از این حرفا.
الان این گوشی منه.. به نظر خودم اینجوری قشنگتره نظر شما چیه؟
![]()
دوست عزیز مگه میشه یه گوشی CPU نداشته باشه؟
P990 پردازنده داره، سرعتش هم 208 مگاهرتز هست.
منم نمیگم پردازنده نداره. من میگم پردازنده ای مثل پردازنده های واقعی نداره.
بله میشه گوشی CPU نداشته باشه به شرطی که بدونی CPU در گوشی به چه معناست.
پس چرا کسی نمیگه ان73 CPU داره .چرا نمیگن دبلیو 810 CPU داره. چرا میگن 5700 پردازنده داره. چون میدونن CPU در گوشی چیه.
هر گوشی پردازنده داره ولی هر گوشی CPU نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)