تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2379 از 3347 اولاول ... 137918792279232923692375237623772378237923802381238223832389242924792879 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,781 به 23,790 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوست گرامی متأسفانه سامسونگ بر خلاف رقبای برجسته ای مانند کوالکام، اینتل و مدیاتک که فک شیت اغلب محصولات تولیدی شون براحتی در دسترس است نوعی پنهانکاری و کلی گویی در حوزه تراشه سازی را در دستور کار دارد اما نگاهی به اخبار فناوری در سال 2014 نشان می دهد که مهمترین ویژگی پردازنده Exynos 5433 جاگذاری مودم LTE تولیدی شرکت اینتل(Intel XMM7260) در درون آن بوده است. نگاهی به فکت شیت شرکت اینتل درباره این مودم نشان می دهد که مودم Intel XMM7260 از LTE-A یا همان +4G پشتیبانی می کند و با هم افزایی فرکانسی حامل ها(Carrier aggregation) از دو منبع هر یک با پهنای باند 20 مگاهرتز بیشینه سرعت دانلود 300 مگابیت در ثانیه را(معادل cat 6) برای این تراشه به ارمغان می آورد. بنابراین پردازنده گوشی شما به فناوری +4G مجهز است.
    سلام
    تو قسمت دیتا شیت پردازنده من اینجوری نوشته
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چندتا سوال
    1-منظور 10*2 چیه؟(یعنی دوتا فرکانس مختلف پهنای باند 10مگاهرتزی میگیره یا نه از دوتا سایت مختلف که میتونه فرکانسشونم یکی باشه؟)
    2-تو ca6، تمامی پردازنده ها 20*2 هستن یا نه ممکنه فقط تو اسنپدرراگون اینجوری باشه و بقیه فرق داشته باشن ؟

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام
    تو قسمت دیتا شیت پردازنده من اینجوری نوشته
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چندتا سوال
    1-منظور 10*2 چیه؟(یعنی دوتا فرکانس مختلف پهنای باند 10مگاهرتزی میگیره یا نه از دوتا سایت مختلف که میتونه فرکانسشونم یکی باشه؟)
    2-تو ca6، تمامی پردازنده ها 20*2 هستن یا نه ممکنه فقط تو اسنپدرراگون اینجوری باشه و بقیه فرق داشته باشن ؟
    CA
    همون ادغام فرکانسی هست
    که 2 تا فرکانس 10 مگاهرتزی رو جمع میکنه و یه 20 مگاهرتزی تحویل میده که میتونه سرعت بیشتری رو انتقال بده که میشه کت 6
    - فکر کنم تو همه پردازنده ها 20*2 باشه ( حالا چون ایرانسل پهنای فرکانسش 10 مگاهرتزه *2 میشه 20 )
    Last edited by fanoostalaei; 01-09-2016 at 09:37.

داره خودمونی میشه morypory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

CA
    همون ادغام فرکانسی هست
    که 2 تا فرکانس 10 مگاهرتزی رو جمع میکنه و یه 20 مگاهرتزی تحویل میده که میتونه سرعت بیشتری رو انتقال بده که میشه کت 6
    - فکر کنم تو همه پردازنده ها 20*2 باشه ( حالا چون ایرانسل پهنای فرکانسش 10 مگاهرتزه *2 میشه 20 )
    شرمنده که سوال را اینجا می پرسم گوشی من sony xperia z2 است با چه نرم افزار و یا کدی میتوانم اطلاعات cpu را مشاهده کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه aalliirraazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

شرمنده که سوال را اینجا می پرسم گوشی من sony xperia z2 است با چه نرم افزار و یا کدی میتوانم اطلاعات cpu را مشاهده کنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سمت راست مشخصات Network یه Expand هست.... رو اون کلیک کن تا اطلاعات بیشتر رو هم نشونت بده.

5. این کاربر از aalliirraazz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان سیمکارت همراه اول (دائمی) توی موبایل من خیلی خوب کار میکنه و سرعت 3G بالایی داره، ولی سیمکارت ایرانسل (اعتباری) به شدت کُند کار میکنه و وقتی همه تنظیمات اینترنت رو هم مثل اون همراه اول میذارم، باز سرعتش خیلی پایینه. در حدی که مثلا یه فایل کوچیک رو هم خیلی طول میکشه تا دانلود کنه.
    مشکل از سیمکارت هست یا باید تنظیمات خاصی برای ایرانسل انجام بدم؟

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دوستان سیمکارت همراه اول (دائمی) توی موبایل من خیلی خوب کار میکنه و سرعت 3G بالایی داره، ولی سیمکارت ایرانسل (اعتباری) به شدت کُند کار میکنه و وقتی همه تنظیمات اینترنت رو هم مثل اون همراه اول میذارم، باز سرعتش خیلی پایینه. در حدی که مثلا یه فایل کوچیک رو هم خیلی طول میکشه تا دانلود کنه.
    مشکل از سیمکارت هست یا باید تنظیمات خاصی برای ایرانسل انجام بدم؟
    قرار نیس که همه جا ها اپراتور ها یکسان عمل کنن
    اینترنت همراه بستگی به منطقه مورد استفاده داره
    تعداد یوزر ها فرق میکنه

فقط برای بهتر شدن تو اکسس پوینت ،پروکسی رو پاک کن

Sent from my D6633 Dual using Tapatalk

8. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mobile1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

زنگ زدم دوباره ایرانسل ، بعد 3 روز همچنان میگن در حال پیگیری مشکل هستن
    نمیدونم چرا این عزیزان نت سالم رو داغون میکنن ، بعد میگن کارشناسای ما تمام تلاششون رو میکنن سریع تر رفع شه !
    ---------------------------------------------
    دوستان یکم بحث فنی شده ، خواستم بدونم نوع دکلی که بهش کانکت شدم و باند نت رو همه مودم ها نشون میدن یا یه سری مدل خاص ؟ الان هم lh92 ایرانسل کنارمه و هم tplink m7350 .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان شکایت 195 برای حالتی هست که اپراتور تعهدش رو درست انجام نمیده اون موقع شما میتونی شکایت کنی بابت هر چیزی نباید به این سامانه مراجعه کرد طرف میگه پوشش 4g در منطقه نداریم راهنماییش میکنیم به 195 شکایت کن!!! شکایت چیو بکنه مگر ایرانسل تعهد کرده همه ایران رو پوشش بده! چنین مواردی رو نهایت میشه بعنوان درخواست و پیشنهاد از سایت خود ایرانسل قسمت ارتباط با ما گزارش کرد هرچند برنامه های توسعه شبکه معمولا با الگوی خاص خودشان پیش میرود. اینو از این بابت میگم که 195 فعلا خوب و سریع داره عمل میکنه و سردیس دهنده ها ازش حساب میبرند اما مراجعات و شلوغی بیهوده و نامربوط میتونه روند کارشون رو تحت تاثیر قرار بده و در نهایت به زیان همه تمام بشه .زمانی پلیس 110 را افتاد اوایل زنگ میزدی زیر پنج دقیقه بدون چون و چرا حاضر میشدند آنقدر مردم برای کارهای بیربط تماس گرفتند و اینها رو بیرون کشاندند که الان کار اورژانسی هم داشته باشی تا دو سه بار زنگ نزنی و پیگیر نباشی که چه شد و چرا نیامدید کسی سراغت نمیاد اونهم زیر نیم ساعت!

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

11. 2 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

دوستان شکایت 195 برای حالتی هست که اپراتور تعهدش رو درست انجام نمیده اون موقع شما میتونی شکایت کنی بابت هر چیزی نباید به این سامانه مراجعه کرد طرف میگه پوشش 4g در منطقه نداریم راهنماییش میکنیم به 195 شکایت کن!!! شکایت چیو بکنه مگر ایرانسل تعهد کرده همه ایران رو پوشش بده! چنین مواردی رو نهایت میشه بعنوان درخواست و پیشنهاد از سایت خود ایرانسل قسمت ارتباط با ما گزارش کرد هرچند برنامه های توسعه شبکه معمولا با الگوی خاص خودشان پیش میرود. اینو از این بابت میگم که 195 فعلا خوب و سریع داره عمل میکنه و سردیس دهنده ها ازش حساب میبرند اما مراجعات و شلوغی بیهوده و نامربوط میتونه روند کارشون رو تحت تاثیر قرار بده و در نهایت به زیان همه تمام بشه .زمانی پلیس 110 را افتاد اوایل زنگ میزدی زیر پنج دقیقه بدون چون و چرا حاضر میشدند آنقدر مردم برای کارهای بیربط تماس گرفتند و اینها رو بیرون کشاندند که الان کار اورژانسی هم داشته باشی تا دو سه بار زنگ نزنی و پیگیر نباشی که چه شد و چرا نیامدید کسی سراغت نمیاد اونهم زیر نیم ساعت!

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

وقتی توی نقشه ایرانسل توی پوشش 4g قرار داشته باشید ولی 4g نتونید بگیرید یعنی همون عدم تعهد!
    ملاک تعهد ایرانسل نقشه ای هست که خودش قرار داده!
    در همین حد بدونید که ایرانسل بیشتر از من و شما دنبال راه اندازی سایت های جدیده,و شکایت شما دقیقا همون بهونه ای هست که باعث میشه بتونه مجوز راه اندازی سایت جدید رو بگیره!
    راه اندازی سایت هرچقدر هم که هزینه داشته باشه بعد از یک سال شروع میکنه به سود دهی و چندین برابر هزینه هاش جبران میشه و تا زمانی که ایرانسل وجود داشته باشه اون سود هم ادامه داره!
    نمیدونم شما به هر دلیلی کلا چند بار با پلیس تماس گرفتی که اینطوری با اطمینان آمارشون رو داری,ولی شاید دیرتر اومدنشون بیشتر شدن جرم و جنایت و... نسبت به قبل باشه!و اینکه اگر تماسی تو حیطه کاری پلیس نباشه اصن نمیاد!چه برسه به اینکه دیر بیاد!حالا به قول شما هرچقدر هم که مردم بابت کار بیربط تماس گرفته باشند اهمیتی نداره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه esmiz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

وقتی توی نقشه ایرانسل توی پوشش 4g قرار داشته باشید ولی 4g نتونید بگیرید یعنی همون عدم تعهد!
    ملاک تعهد ایرانسل نقشه ای هست که خودش قرار داده!
    در همین حد بدونید که ایرانسل بیشتر از من و شما دنبال راه اندازی سایت های جدیده,و شکایت شما دقیقا همون بهونه ای هست که باعث میشه بتونه مجوز راه اندازی سایت جدید رو بگیره!
    راه اندازی سایت هرچقدر هم که هزینه داشته باشه بعد از یک سال شروع میکنه به سود دهی و چندین برابر هزینه هاش جبران میشه و تا زمانی که ایرانسل وجود داشته باشه اون سود هم ادامه داره!
    نمیدونم شما به هر دلیلی کلا چند بار با پلیس تماس گرفتی که اینطوری با اطمینان آمارشون رو داری,ولی شاید دیرتر اومدنشون بیشتر شدن جرم و جنایت و... نسبت به قبل باشه!و اینکه اگر تماسی تو حیطه کاری پلیس نباشه اصن نمیاد!چه برسه به اینکه دیر بیاد!حالا به قول شما هرچقدر هم که مردم بابت کار بیربط تماس گرفته باشند اهمیتی نداره!
    من جایی بودم توی نقشه زده بود پوشش 3g وقتی رسیدم اونجا اصلا ایرانسل آنتن نمی داد من پیگیری نکردم ولی کلا به نقشه نمی شه اعتماد کرد.

فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk

14. این کاربر از esmiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •