خب اگه کینکت جدا نخری میخوای چطوری بخریمنظورت از جدا چیه؟
باید بزنماون کس کی بوده؟
![]()
خب اگه کینکت جدا نخری میخوای چطوری بخریمنظورت از جدا چیه؟
باید بزنماون کس کی بوده؟
![]()
Last edited by legolas 224; 24-05-2011 at 23:05.
میلاد جون با Slim کار کردی !؟ عین اسباب بازی میمونه !!آدم بلندش میکنه انگار پلاستیک تو خالی دستش گرفته !!
قربون ابهت Phat برم !!![]()
نه بابا چرا بزنمش !؟
آقا حسام روی سره ما جا داره.
والا نمیشه همین جوری نظر داد ! تا زمانی که از طرف متخصصان و سایت های مختلف مورد بررسی قرار نگیره و نظری داده نشه نمیشه گفت که این حرف درسته یا غلط ! اما به نظر من بعید به نظر میرسه کیفیت خوبی نداشته باشه! مایکروسافت اوایل عرضه X360 خیلی اشتباهات بزرگی کرد و خوب تاوانش رو هم پرداخت! ولی هرچه جلوتر اومدیم و با گذر زمان مایکروسافت از اشتباهات گذشتش درس گرفت که خوب نتیجش همین سریه اسلیم هست که خوب همه دارن ازش تعریف میکنن.
خواهش میکنم.
کینکت واقعا خریدنش ارزش داره! من خودم ندارم ولی چند بار تجربش کردم و قبل از اولین تجربه فکر نمیکردم اینقدر ازش خوشم بیاد! حالا به حرف های مراد پی میبرم!
کینکت فعلا چون بازی هارد کور یا همون بازی های بزرگسالان که خوب خشن هست و ما خیلی دوست داریم براش نیومده برای همین فعلا توی ایران خیلی طرفدار نداره! بر عکس خارج از کشور! ولی در آینده با عرضه بازی های هاردکوری که از این فناوری پشتیبانی میکنن متوجه قدرت واقعی این ابر وسیله میشید!( عجب جمله سنگینی گفتم!!)
![]()
نه هنوز خدمتشون مشرف نشدم
فعلا رفتم تو نخ دوربین های مدار بسته![]()
سلام دوستان
دستگاه من وقتی NFS hot ... رو میذارم اررور میده :
this dick is unreadable !!!
مشکلش از چیه ؟؟
با سپاس
ارورش که میگه بازی کثیفه و ناخواناست!
ولی اگه بازیت نو هست مشکل از خود بازیه و باید از یه جای دیگه بخری
پیشنهاد میکنم اکه هارد یا فلش مموری حداقل 8 دارید حتما بازیو روش نصب کنید
من الان یه کمبت دارم نگاش کنی میگی از جنک جهانی اول برگشته ولی چون رو هاردم نصبه بازی مثل هلو اجرا میشه.
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
این بازی la noir چرا اینجوریه؟
نه یه زره هیجان داره نه هدفی داره...
الکی 7500 پول دادیم بهش .
از حلقوم ماکروسافت میکشم بیرون
دارم فکر میکنم ما که 3 تومن پول بازی میدیم, بعدش که از بازی خوشمون نمیاد کفرمون در میاد, , میگیم الکی 3 تومن پول بازی دادیم
حالا اونایی که ps3 دارن و 70 - 80 تومن پول بازی میدن اگه از بازی خوششون نیاد چی؟؟...
نه اقا اینطوری نمیشه . تو مملکت ما باید قانون کپی رایت رعایت نشه ! چون اگه بشه مملکت بهم میریزه.!
Last edited by alireza_sun72; 25-05-2011 at 00:42.
خوب شما اگه بازی رو می خوای اول چندتا گیم پلی و تریلر ازش ببین خوشت نیومد نخراین بازی la noir چرا اینجوریه؟
نه یه زره هیجان داره نه هدفی داره...
الکی 7500 پول دادیم بهش .
از حلقوم ماکروسافت میکشم بیرون
دارم فکر میکنم ما که 3 تومن پول بازی میدیم, بعدش که از بازی خوشمون نمیاد کفرمون در میاد, , میگیم الکی 3 تومن پول بازی دادیم
حالا اونایی که ps3 دارن و 70 - 80 تومن پول بازی میدن اگه از بازی خوششون نیاد چی؟؟...
نه اقا اینطوری نمیشه . تو مملکت ما باید قانون کپی رایت رعایت نشه ! چون اگه بشه مملکت بهم میریزه.!
70 - 80 مال قبلا بود الان 10 -20 کمترم پیدا میشه
تازه می تونه بده بریزن روی هاردش
سلام دوستان عزیز
البته خیلیا که از دوستان قدیمی مون هستن اینجا
من احتمالاً PS3 رو بخوام با xbox slim تعویض کنم به نظرتون چند بفروشم خوبه؟ همراه 2 تا بازی اصل و 14 تا کپی ( اصل: NFS HP و God Of War III)
هاردش هم 250 گیگ هست.
شنیدم یکی از مدل های xbox slim -- شده. قیمتش چند هست الان؟ ( مدل 250 گیگ)
کینکت الان جدا چنده؟
و یک مسئله دیگه. ظاهراً حک slim کلی دردسر داره و احتمال اینکه درایو 9504 الان گبر یاد کمه و خیلی هم گرون شده ظاهراً. به نظرتون اگه FAT بگیرم مشکلی داره؟ FAT هکش کامل هست درسته؟ هر مدل و هر درایوی؟
قیمتشم اگه بگذارید ممنون میشم.
در زمینه Xbox من یک noob به تمام معنی هستم. لطفاً راهنمایی بفرمایید![]()
Last edited by sony_W810i; 25-05-2011 at 07:27.
البته اين ارور گاهي اوقات به هارد شما هم مربوط ميشه ... من يادم مياد تازه اين هارد 120 رو گرفته بودم ... هاردم مشكل داشت ... بازي GTA رو نصب ميكردم ... ميرفتم تو بازي و بعد از شايد 5 دقيقه وسط بازي اين ارور رو ميداد ...
شما اگه هارد داري ... هاردت رو جدا كن و دوباره وصل كن ببين مشكلت حل ميشه ايشالا يا نه ...
دوستان توجه کنید که ایشون زمانی که بازی رو داخل دستگاه میزارن این Error ظاهر میشه ! پس نه روی هارد نصب هست و نه بعد از رفتن توی بازی این مشکل پیش میاد .
شما درایو دستگاتون رو Update کردین به +LT ؟
سلام ناصر جان
والا عرضم به خدمتت که یکم این کارت ریسک داره , چون الان که کنسول های Slim با درایو 9504 بشدت کم یاب شده و خیلی هم گرون هستن یعنی زیر 600 تومن من جایی رو ندیدم که بفروشه.
درایو 0225 هم که ه ک اش هنوز Coomin Soon هست و زمان مشخصی برای کپی خور شدنش تعیین نشده .
PS3 رو هم فکر میکنم بتونی بین 250 الی 300 دستگاهت رو بفروشی باید تو دست بفروشی که ضرر نکنی چون کاسب ازت یه قیمتی میخره که بتونه روش 30-40 بوخوره !
اگه Fat نو پیدا کنی که خیلی عالیه ولی حتما باید تاریخ دستگاه بعد از 2010 باشه که از جاسپر بودنش اطمینان حاصل بشه و هم اینکه دستگاه اگه نو نیست کمتر کار کرده باشه , البته خب باز هم FAT گرونه ولی نه دیگه مثل Slim !!
Last edited by SamGun; 25-05-2011 at 08:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)