اگر مطمئنی توی محل استفادت سیگنال 4 جی نسبتا خوب هست قطعا کلی تاثیر داره. برای چک کردن بهترین کار تست با یک دستگاه 4 جی هست. البته نقشه پوشش ایرانسل هم هست اگر برای خونه می خواهی 3372 + تی پی لینک 3020
اگر می خواهی باتری خور باشه قضیش فرق می کنه
اگر مطمئنی توی محل استفادت سیگنال 4 جی نسبتا خوب هست قطعا کلی تاثیر داره. برای چک کردن بهترین کار تست با یک دستگاه 4 جی هست. البته نقشه پوشش ایرانسل هم هست اگر برای خونه می خواهی 3372 + تی پی لینک 3020
اگر می خواهی باتری خور باشه قضیش فرق می کنه
اولین بار هست که دارم چنین چیزی رو میبینم !همیشه فکر میکردم این قضیه میتونه ممکن باشه یا نه ، ولی مثل این که شده !ادغام اینترنت 4 جی و مخابرات
با عرض پوزش ولی امکانش هست بفرمایید چه طور این کار رو انجام دادید ؟
پ.ن : مثل این که میخوام پستتون رو نقل قول کنم ارور میده ! به همین خاطر به صورت یه quote عادی فرستادم .
من با سه تا سیم کارت مختلف 4g و همین طور مودم خود ایرانسل و مودم tplink تست کردم و فرقی حاصل نشد ...
منطق هم میگه که با گوشی فرق چندانی به وجود نمیاد ...
Last edited by mobile1199; 31-08-2016 at 14:42.
بله همینطوره![]()
این مساله خارج از موضوع هست اما با اجازه کاربرها یه کم توضیح میدم
با این نرم افزار باید کار کنید. تنظیمات خیلی خوبی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کافی چندتا اینترنت رو به ویندوز برسونی خودش آداپتور ها رو شناسایی می کنه و اگر بخواهید لود بالانس ( یا ادغام ) می کنه.
من دو تا اینترنت رو از طریق لن رسوندم یکیش مودم adsl و یکی هم روتر 3020
خوبیش اینه که می تونی تنظیم کنی برنامه ها چه جوری از اینترنت استفاده کنند.
در یک کلام کل لذتش برای من فقط در دانلود با idm هست .
اینم چندتا تصویر از محیطش
![]()
چی کار کردی دقیقا؟
ویرایش:پست بالا رو خوندم
من که دو تا ورودی لن ندارم ولی گیرنده وای فای دارم
فک کنم بتونم یکی لن و یکی وای فای وصل کنم
سرعت نسل چهار شکسته شد
http://www.mehrnews.com/news/3757332/%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%86%D8%B3%D9%84-%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%B4%D8%AF
Last edited by shayan10-10; 31-08-2016 at 15:47.
باند 44 رو تو برنامه نوشته LTE Advanced که باید همون تجمیع چند باند فرکانسی باشه.... ولی Cell ID که بهش وصل هستم فقط باند 2600 هست.
از نظر سرعت خیلی فرق نمیکنه و هم گوشی شما و هم این مودم Cat4 هستند ولی گویا گوشی شما باند 2600 رو ساپورت نمیکنه که اگه اینجوری باشه احتمال زیاد با مودم سرعت بیشتری بتونید بگیرید.
بله من از مودم کاملا راضی هستم... اگه میخواین از اینترنت سیم کارت استفاده کنید بهترین گزینه خرید مودم هست.
بله حق با شماست.... من باید توضیح میدادم ولی اون ساعت صبح از شدت خواب هیچ توضیحی نتونستم بدم
اگه دقت کنید تو idm دانلود 5 فایل تموم شده و همزمان داره اونا رو Rebuild میکنه که اگه Task manager رو هم ببنید Disl Usage روی 100% هست.... واسه همین idm کلا هنگ هست و سرعت رو اشتباه نشون میده.
برنامه LTE Watch هم سرعت رو کلا بالاتر نشون میده
سرعت واقعی رو میتونید تو Task manager و برنامه Speed monitor که گوشه کنار ساعت قرار داره ببینید که همون 11.5 مگ بر ثانیه هست.
بسته 60 گیگ سه ساعته رو هم تو 1 ساعت و 40 دقیقه تموم کرد.
دوستان من با گوشی s7 edgeبه 4g+وصل میشم بعد هات اسپات میکنم.تو بازار الان چه مودمی هست که از cat9پشتیبانی کنه بشه 4g+رو باهاش گرفت؟
ربطی به تجمیع فرکانسی نداره اصلا اون مودم چنین قابلیتی نداره. احتمالا کدهایی هست که خود برنامه نویس برای باندها در نظر گرفته
خیر در بازار ایران موجود نیست
سلام با عذر خواهی از مدیر و اینکه میدونم جای این بحث اینجا نیست ولی چون باب صحبت را دوستان باز کرده اند فقط یک نکته ضروری را لازم دانستم بگم و آنکه برای ادغام حتما از کانکشن های همسان استفاده کنید. منظور من از همسان، با یک سرعت میانگین است زیرا به طور مثال با ادغام ADSL هشت مگ و 3G محدود شده به 128، سرعت خیلی کمتری را تجربه خواهید کرد. اما با ادغام دو ADSL هشت مگ، با سرعت بسیار عالی دانلود خواهید کرد. تقریبا حجم نیز به صورت مساوی تقسیم خواهد شد. یک مثال دیگر؛ اگر شما دو مودم ADSL ولی تنها یک LAN بر روی سیستم دارید، یک ارتباط به صورت LAN ایجاد کنید و دیگری را به صورت Wi-Fi یا حتی میتواند مودم سوم را نیز به صورت USB متصل نمایید. در کل به تجربه آن میارزد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)