تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2378 از 3347 اولاول ... 137818782278232823682374237523762377237823792380238123822388242824782878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,771 به 23,780 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام ، لطفا راهنمایی کنید من بسته نامحدود 3 ساعت میگیرم حداکثر سرعتی که بهم میده 1.4 مگابیت هست ( البته نوسان هم داره کم و زیاد میشه ) تو این سه ساعت حدود 10 گیگ میتونم دانلود کنم .

نورمال سرعتم چقدر باید باشه ؟

اگر مودم بگیرم سرعت بهتر میشه ؟ در این صورت چه مدلی بگیرم که هم ارزون باشه هم با کیفیت 4g هم ساپورت کنه ؟ ممنون .

کیفیت سیگنال دریافتی گوشیم

اگر مطمئنی توی محل استفادت سیگنال 4 جی نسبتا خوب هست قطعا کلی تاثیر داره. برای چک کردن بهترین کار تست با یک دستگاه 4 جی هست. البته نقشه پوشش ایرانسل هم هست اگر برای خونه می خواهی 3372 + تی پی لینک 3020
    اگر می خواهی باتری خور باشه قضیش فرق می کنه

2. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mobile1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

ادغام اینترنت 4 جی و مخابرات
    اولین بار هست که دارم چنین چیزی رو میبینم !همیشه فکر میکردم این قضیه میتونه ممکن باشه یا نه ، ولی مثل این که شده !
    با عرض پوزش ولی امکانش هست بفرمایید چه طور این کار رو انجام دادید ؟
    پ.ن : مثل این که میخوام پستتون رو نقل قول کنم ارور میده ! به همین خاطر به صورت یه quote عادی فرستادم .

من با گوشی تست سرعت میگیرم در حد 100-200 کیلوبایت شده (قبلا 3 مگابایت بود تقریبا). با مودم 4G ولی تو همون نقطه با یه سیم کارت دیگه سرعت همون 3 مگابایته.
    معلوم نیست چه می کنن
    من با سه تا سیم کارت مختلف 4g و همین طور مودم خود ایرانسل و مودم tplink تست کردم و فرقی حاصل نشد ...
    منطق هم میگه که با گوشی فرق چندانی به وجود نمیاد ...
    Last edited by mobile1199; 31-08-2016 at 14:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

بعضیا هستن که به 60 گیگ خیلی زودتراز سه ساعت رسیدن ولی به خاطراینکه ریا نشه نیومدن اینجا بگن
    بله همینطوره

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اولین بار هست که دارم چنین چیزی رو میبینم !همیشه فکر میکردم این قضیه میتونه ممکن باشه یا نه ، ولی مثل این که شده !

...
    این مساله خارج از موضوع هست اما با اجازه کاربرها یه کم توضیح میدم
    با این نرم افزار باید کار کنید. تنظیمات خیلی خوبی داره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کافی چندتا اینترنت رو به ویندوز برسونی خودش آداپتور ها رو شناسایی می کنه و اگر بخواهید لود بالانس ( یا ادغام ) می کنه.
    من دو تا اینترنت رو از طریق لن رسوندم یکیش مودم adsl و یکی هم روتر 3020

خوبیش اینه که می تونی تنظیم کنی برنامه ها چه جوری از اینترنت استفاده کنند.
    در یک کلام کل لذتش برای من فقط در دانلود با idm هست .
    اینم چندتا تصویر از محیطش

6. 5 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

چی کار کردی دقیقا؟
    ویرایش:پست بالا رو خوندم
    من که دو تا ورودی لن ندارم ولی گیرنده وای فای دارم
    فک کنم بتونم یکی لن و یکی وای فای وصل کنم
    سرعت نسل چهار شکسته شد
    http://www.mehrnews.com/news/3757332/%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%86%D8%B3%D9%84-%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%B4%D8%AF
    Last edited by shayan10-10; 31-08-2016 at 15:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aalliirraazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

توش زده دیگه
    3372
    واقعاً یه مودم صد تومنی چقدر خوب عمل کرده

اترنت اطلاعاتش درست نیست اما برنامه ltewatch زده 127 مگ ریسیو که جور درمیاد البته سرعتی رو که برنامه مانیتورینگت نشون میده با اترنت جور در میاد، کلا ای دی ام سرعت رو بعضی از وقتها درست نشون نمیده کش می کنه یهو زیاد نشون میده، اما میانگین سرعتش درسته، نمی دونم چرا ای دی ام اینو توی برنامش نمیاره که میانگین سرعت دانلود رو هم بعد از اتمام نمایش بده

این باند 44 توی برنامه ال تیی واچ چند میشه؟

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
    باند 44 رو تو برنامه نوشته LTE Advanced که باید همون تجمیع چند باند فرکانسی باشه.... ولی Cell ID که بهش وصل هستم فقط باند 2600 هست.

دوست عزیز تو شهر ما 4 جی حدود 10 روزه راه افتاده دیشب برای اولین با سرعت 11 مگابایت با گوشی جی 5 تونستم ازش استافده کنم و فوقالعاده بود تو یه ساعت 7 گیگ دانلود کرد

حالا اگر از این مودم ها بگیرم سرعت اینترنتم بالاتر میره برای دانلود و ...

شما از این مودمتون راضی هستم منم از همین بخرم ؟
    از نظر سرعت خیلی فرق نمیکنه و هم گوشی شما و هم این مودم Cat4 هستند ولی گویا گوشی شما باند 2600 رو ساپورت نمیکنه که اگه اینجوری باشه احتمال زیاد با مودم سرعت بیشتری بتونید بگیرید.
    بله من از مودم کاملا راضی هستم... اگه میخواین از اینترنت سیم کارت استفاده کنید بهترین گزینه خرید مودم هست.

توی این عکس چرا هز جاش یه سرعتی رو نشون میده؟ برنامه مونیتورینگ یه سرعت idm یه سرعت دیگه تسک منیجر و ltewatch هم هرکدوم یه سرعت .
    بله حق با شماست.... من باید توضیح میدادم ولی اون ساعت صبح از شدت خواب هیچ توضیحی نتونستم بدم

اگه دقت کنید تو idm دانلود 5 فایل تموم شده و همزمان داره اونا رو Rebuild میکنه که اگه Task manager رو هم ببنید Disl Usage روی 100% هست.... واسه همین idm کلا هنگ هست و سرعت رو اشتباه نشون میده.

برنامه LTE Watch هم سرعت رو کلا بالاتر نشون میده

سرعت واقعی رو میتونید تو Task manager و برنامه Speed monitor که گوشه کنار ساعت قرار داره ببینید که همون 11.5 مگ بر ثانیه هست.

بسته 60 گیگ سه ساعته رو هم تو 1 ساعت و 40 دقیقه تموم کرد.

9. این کاربر از aalliirraazz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

دوستان من با گوشی s7 edgeبه 4g+وصل میشم بعد هات اسپات میکنم.تو بازار الان چه مودمی هست که از cat9پشتیبانی کنه بشه 4g+رو باهاش گرفت؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

باند 44 رو تو برنامه نوشته LTE Advanced که باید همون تجمیع چند باند فرکانسی باشه.... ولی Cell ID که بهش وصل هستم فقط باند 2600 هست.

.
    ربطی به تجمیع فرکانسی نداره اصلا اون مودم چنین قابلیتی نداره. احتمالا کدهایی هست که خود برنامه نویس برای باندها در نظر گرفته

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان من با گوشی s7 edgeبه 4g+وصل میشم بعد هات اسپات میکنم.تو بازار الان چه مودمی هست که از cat9پشتیبانی کنه بشه 4g+رو باهاش گرفت؟
    خیر در بازار ایران موجود نیست

داره خودمونی میشه morypory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام با عذر خواهی از مدیر و اینکه میدونم جای این بحث اینجا نیست ولی چون باب صحبت را دوستان باز کرده اند فقط یک نکته ضروری را لازم دانستم بگم و آنکه برای ادغام حتما از کانکشن های همسان استفاده کنید. منظور من از همسان، با یک سرعت میانگین است زیرا به طور مثال با ادغام ADSL هشت مگ و 3G محدود شده به 128، سرعت خیلی کمتری را تجربه خواهید کرد. اما با ادغام دو ADSL هشت مگ، با سرعت بسیار عالی دانلود خواهید کرد. تقریبا حجم نیز به صورت مساوی تقسیم خواهد شد. یک مثال دیگر؛ اگر شما دو مودم ADSL ولی تنها یک LAN بر روی سیستم دارید، یک ارتباط به صورت LAN ایجاد کنید و دیگری را به صورت Wi-Fi یا حتی میتواند مودم سوم را نیز به صورت USB متصل نمایید. در کل به تجربه آن می‌ارزد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •