تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2378 از 2606 اولاول ... 13781878227823282368237423752376237723782379238023812382238824282478 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,771 به 23,780 از 26051

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه payampop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مودمتون چیه ؟ با بعضی مودما میشه SNR رو دستی کمو زیاد کرد الان شما میخوای SNR ت 3 تا کم بشه اگه مودم ایسوس دارید باید Stability adjustment رو روی +3DB بذارید اگه مودم با چیبست برادکام دارید باید telnet بزنید به ip مودم و با دستور adsl configure --snr 50 اینکار رو انجام بدید و با دستور adsl profile --save ذخیرش کنید.

سلام
    ممنون بابت راهنمایی دوست عزیز
    مودم من D-Link مدل DSL-2750U هست. برای این مودم چجوری SNR رو تنظیم کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

سلام
    ممنون بابت راهنمایی دوست عزیز
    مودم من D-Link مدل DSL-2750U هست. برای این مودم چجوری SNR رو تنظیم کنم؟
    با این مودم بعیده بشه .. مودما ورژنهای سخت افزاری متفاوتی دارند این مودم رو نمیدونم چیبستش چیه ولی حدس میزنم realtek باشه ...فقط اگه برادکام باشه و شرکت سازنده مودم محدودیتی تو فریمور مودم نذاشته باشه از طزیق telnet میشه که بالا توضیح دادم ..اگه برادکام باشه فقط کافیه putty رو نصب کنید روش ارتباط با مودم روی telnet port 23 و ip مودم رو وارد کنید تا متصل بشه

3. این کاربر از hosseinzfff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این مودم بعیده بشه .. مودما ورژنهای سخت افزاری متفاوتی دارند این مودم رو نمیدونم چیبستش چیه ولی حدس میزنم realtek باشه ...فقط اگه برادکام باشه و شرکت سازنده مودم محدودیتی تو فریمور مودم نذاشته باشه از طزیق telnet میشه که بالا توضیح دادم ..اگه برادکام باشه فقط کافیه putty رو نصب کنید روش ارتباط با مودم روی telnet port 23 و ip مودم رو وارد کنید تا متصل بشه
    ممنون از راهنماییتون
    ببینم راهی پیدا می کنم تا بتونم SNR رو تغییر بدم.

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

دوستان سلام
    من از نت مخابرات با سرعت 128 استفاده مینکم برای منزل
    از شرایط جدید هم خبر ندارم .
    مشکلی که هست اینکه از ضبح تا ساعت 8 هیچ سایتی باز نمیشه . بعد از اونم یه روز باز میشه و یه روز نه
    از ویندوز و مرورگر نیست . از خود مخابراته فکر کنم

سوال دومم اینکه برای تغییر پسورد وای فای باید چیکار کنم ؟
    مودم : D-link.2740u

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

دوستان سلام
    من از نت مخابرات با سرعت 128 استفاده مینکم برای منزل
    از شرایط جدید هم خبر ندارم .
    مشکلی که هست اینکه از ضبح تا ساعت 8 هیچ سایتی باز نمیشه . بعد از اونم یه روز باز میشه و یه روز نه
    از ویندوز و مرورگر نیست . از خود مخابراته فکر کنم

سلام

دوست عزیز من این مشکل رو سه ماهه دارم. شما با 195 تماس بگیر. مشکلت رو مرتفع می کنن.

اما سوال بعدی رو باید دوستان حرفه ای تر جواب بدن یا کسایی که این مودم رو دارن. من یه مدل پایین ترشو دارم.

7. این کاربر از mohsenP3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

تو تب setup قسمت wireless setup زیر شاخه wireless security

9. این کاربر از franchescaolsonEqP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

سلام
    من یک مشکل فنی برام پیش اومده. قبلا همیشه SNR مودم معمولا حدود 6 تا 6/5 ست می شد. به همین خاطر سرعت روی بالاترین میزان که خط می کشید قرار می گرفت که قبلا حدود 14 تا 15 مگ بود. الان مدتیه که SNR روی 9 ست شده و پایین تر نمی یاد. یک بار با اپراتور 2020 صحبت کردم و پس از کلی بحث و جدل تونستم قانعش کنم که به بخش پشتیبانی فنی تیکت بزنه و خطم رو ریست کنه. که بعد از چند ساعت دوباره درست شد و SNR روی 6 قرار گرفت. الان دوباره همون مشکل پیش اومده ولی حال و حوصله بحث و چونه زدن با اپراتور رو ندارم. کسی راهی بلده که بشه با تنظیمات مودم این مشکل رو حل کرد؟ نمی دونم مخابرات چیکار می کنه که SNR گاهی رو یک عددی ثابت می مونه.
    ممنون از دوستان
    سلام
    ابتدا ببینید الان downstream شما روی چه عددی هست بعد نگاه کنید ببینید مدولاسیون کانکشن adsl تون چیه ( شامل annex m و adsl2 و adsl2+ و g.dmt ...) هست . روی هر چیزی که هست تغییرش بدید و تست کنید ببینید snr و downstream چقدر تغییر میکنه

مثل تصویر بالا . یک بار بزارید روی adsl2 و تست بگیرید . سپس annex m رو فعال کنید و تست بگیرید
    بعد برید تیک adsl2+ رو فقط بزنید و تست بگیرید ( تیک annex m برداشته شده باشد ) بار بعدی annex m رو فعال کنید ... به همین ترتیب مدل های مختلف ور امتحان کنید
    لازم بذکره توی بعضی مدل ها ممکنه اصلا ارتباط اینترنت برقرار نشه . پس اون مدل رو بیخیال شید و برید سراغ گزینه های دیگه
    مثلا برای T413 کار نمیکرد برای خودم

من توی مدل های مختلف به SNR و DOWNSTREAM های مختلفی دست پیدا کردم توی مودمم
    Last edited by Hamed-M1; 24-12-2019 at 10:34.

11. این کاربر از Hamed-M1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ابتدا ببینید الان downstream شما روی چه عددی هست بعد نگاه کنید ببینید مدولاسیون کانکشن adsl تون چیه ( شامل annex m و adsl2 و adsl2+ و g.dmt ...) هست . روی هر چیزی که هست تغییرش بدید و تست کنید ببینید snr و downstream چقدر تغییر میکنه

مثل تصویر بالا . یک بار بزارید روی adsl2 و تست بگیرید . سپس annex m رو فعال کنید و تست بگیرید
    بعد برید تیک adsl2+ رو فقط بزنید و تست بگیرید ( تیک annex m برداشته شده باشد ) بار بعدی annex m رو فعال کنید ... به همین ترتیب مدل های مختلف ور امتحان کنید
    لازم بذکره توی بعضی مدل ها ممکنه اصلا ارتباط اینترنت برقرار نشه . پس اون مدل رو بیخیال شید و برید سراغ گزینه های دیگه
    مثلا برای T413 کار نمیکرد برای خودم

من توی مدل های مختلف به SNR و DOWNSTREAM های مختلفی دست پیدا کردم توی مودمم

ممنون از راهنماییت دوست عزیز
    من قبلا خیلی این قسمت هایی که شما گفتی رو تغییر دادم. ولی متاسفانه SNR پایین تر از 9 نمی یاد. جدیدا این طوری شده. البته مودم من گزینه های Annex M و Annex L رو نداره.

13. این کاربر از payampop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان در قسمت ویژگی‌های سرویس فعال یک بخش هست با عنوان" ترافیک باقیمانده قابل مصرف" و یکی با عنوان "ترافیک باقیمانده" که اولی از دومی کمتره
    فرق این دوتا چیه؟

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

سلام من قبلا اینترنت میخریدم میزد 180 گیگ حجم داخلی و بین الملل، اما الان فقط میزنه 90 گیگ بین الملل ! داخلی رو کلا برداشتن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •