مطمینی 100 میدن ؟ از دوستم پرسیدم ( توی ارتشه ) میگه لیسانس ها درجه ی استوار دارن ، به خودش که اردیبشت رفته و ستوان سه هست 90 میدن وای به حال ما استواری ها
مطمینی 100 میدن ؟ از دوستم پرسیدم ( توی ارتشه ) میگه لیسانس ها درجه ی استوار دارن ، به خودش که اردیبشت رفته و ستوان سه هست 90 میدن وای به حال ما استواری ها
سلام دوستان
یه سوال داشتم، روزه اول برای معرفی لازمه که موها رو بزنم و وسایل شخصیمو با خودم داشته باشم؟
یا فقط معرفی میکنی خودتو و بعد مرخصی میدن که کاراتو انجام بدی؟
ممنون میشم از دوستان کسی پاسخ بده :-)
فردا صبح ساعت ۶ باید خودمو معرفی کنم، اگه زود پاسخ بدید یه دنیا ممنون میشم ازتون :-)
سلام
بستگی به محل اعزام و دورتون داره، شما کجا اعزامید؟
من سید عبدالحمید انشایی (02) باید معرفی کنم خودمو، آموزشیم اونجا افتادم
تشکر از شما [emoji4]
سلام
دوره آموزشی باید فردا به پادگان سید عبدالحمید انشایی (02) خودمو معرفی کنم دوست عزیز
سلام.
دوره آموزشی، پادگان سید عبدالحمید انشایی (02) فردا صبح ساعت ۶
اول شهریور
ممنون از شما دوست عزیز
یه سرچ زدم این اومد....حالا نمیدونم واقعا اینجوریه یا خیر(خود این حقوقابااین نرخ یه فحشه!)
![]()
متاسفانه در مورد این پادگان اطلاعی ندارم؛ خودمم فردا شیراز اعزامم و شدیدا به همین مرخصی که شما اشاره کردید ، نیاز دارم. خدا کنه به هممون مرخصی بدن![]()
Last edited by sarbaz2; 22-08-2014 at 15:18.
سلام دوستان<br />
یه سوال داشتم، روزه اول برای معرفی لازمه که موها رو بزنم و وسایل شخصیمو با خودم داشته باشم؟<br />
یا فقط معرفی میکنی خودتو و بعد مرخصی میدن که کاراتو انجام بدی؟ <br />
ممنون میشم از دوستان کسی پاسخ بده :-) <br />
فردا صبح ساعت ۶ باید خودمو معرفی کنم، اگه زود پاسخ بدید یه دنیا ممنون میشم ازتون :-)<br/>
دوره آموزشی، تهران پادگان انشایی (02)، فردا یکم شهریور.
منم فردا ساعت 6 باید 01 باشم
دوستان زیاد به مرخصی دل نبندید چون اول ماه افتاده شنبه و امکان داره مرخصی زیادی ندهند
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)